Skip to content

Kuinka saada ”Mistborn Kelsier” Fortnite Skin?

7 de maaliskuu de 2022
fortnite wallpaper 18600

Tällä hetkellä löydämme monenlaisia ​​alustoja, jotka auttavat meitä pitämään hauskaa, viihdyttämään itseämme ja lievittämään stressiä hetkeksi. Samoin päivitysten ja globalisaatioiden ansiosta monet niistä antavat meille mahdollisuuden jakaa tietoja suoraan ystävien ja tuttavien kanssa. Fortnite on taistelupeli, jossa pelaajia edustavat tietyt hahmot, joita voidaan muokata.

Viime aikoina Fortnitella on suuri määrä pelaajia ja parannuksia päivittäin, voit ladata Fortniten sen pääsivulta, jotta voit nauttia jokaisesta sen tarjoamista työkaluista. Samalla tavalla tämän artikkelin kautta opimme hankkimaan Mistborn Kelsier Fortnite Skinyksinkertaisella tavalla pelin sisällä.

Mitä Mistborn Kelsier Full Skin -setissä on?

Monet ihmiset, ehkä Fortnite-alustan uudet käyttäjät, eivät välttämättä tiedä suoraan kaikkia työkaluja tai lisävarusteita, joita ”Mistborn Kelsier” Skin sisältää. Samalla tavalla tämän hahmon työkalut ja lisävarusteet on otettava huomioon, jotta tiedämme tämän, teemme sen seuraavilla yksityiskohdilla, jotka selitetään alla:

Kelsierin asu

Kelsier on pelaajien erittäin haluttu ja ihailema hahmo, koska hän on pelimaailman ikoni. Siksi yksi tärkeimmistä ja eniten tämän Fortnite-hahmon huomion herättävistä asioista on hänen pukunsa. tämä löytyy koostuu tyypillisestä ”sumukerroksesta” jolla on melko suuri merkitys Fortnite-saagassa.

Lisäksi tässä viitassa sen takana roikkuu useita kangassideja. Toinen Kelsierin puvun tärkeistä ominaispiirteistä on, että hän tuo mukanaan hupun, joka laitetaan hänen päähänsä. Yllä mainitulle on vaihtoehtoinen versio, ja tällä on hihat ja naamio kasvoillaan, joka peittää periaatteessa koko vartalon.

skin kelsier mistborn

Hemalurgical Nails -repputarvike

toinen niistä the Asiaankuuluvat ja erottuvat lisävarusteet Mistborn Kelsier on, että hänellä on repputarvike Hemalurgical Spikes. Tämä viittaa yhteen metallisista taiteista, joita hahmolla on, omalta osaltaan hänellä on myös tulivuoren lasitiirien huippu.

sadonkorjuutyökalu

Aivan kuten Fortnite-alustalla on erilaisia ​​työkaluja, joiden avulla peli voidaan voittaa optimaalisesti, on syytä mainita, että keräystyökalujen sisällä voidaan käyttää autoja Fortnitessa. Toisaalta keräilytyökalut, jotka erottuvat eniten, kun Kelsier Mistborn -hahmoovat hänen mukanaan tuomia tikareita, jotka on valmistettu vulkaanisesta lasista.

Kuinka paljon tämän ihosarjan ostaminen Fortnitesta maksaa?

Yleensä suurin osa peleistä ne tuovat mukanaan ikonisia hahmoja Täysin hyvillä lisävarusteilla pelien voittamiseen meidän on ymmärrettävä, että monet niistä ovat saatavilla pelien ostosliikkeissä. Näin ollen monet PNG-päähahmot, naiset ja miehet, maksavat virtuaalikaupassa.

Samalla tavalla voidaan sitten sanoa, että Kelsierin Mistborn-asulla on hintansa markkinoilla. Arvo, jolla tämä Skin voidaan saada, on 1600 kalkkunaa, joka on alustaa edustava valuutta. Tässä Skinissä on erityisesti pussi kolikoita tai joissakin tapauksissa metalliset hiutalepullot. Yleensä Skinin arvo riippuu käytettävissä olevasta hahmosta.

Miten Mistborn Kelsier -ihon ostaminen tapahtuu?

Jotta voit ostaa ja nauttia kaikista Fortnite-hahmon ”Mistborn Kelsier” tarjoamista työkaluista, se voidaan tehdä ostamalla kalkkunakortteja Fortnitesta, tavarakaupasta. Voit tehdä tämän seuraavasti:

osta mistborn kelsier skin

  1. Ensinnäkin saatavilla pitäisi olla kalkkunat, jotka kuuluvat alustan päävaluuttaan ja joiden kautta voimme ostaa Skinimme.
  2. Jos sinulla ei ole tarvittavia kalkkunoita, voit hankkia ne yhdistämällä luottokorttisi ja ostamalla sieltä haluamasi määrän kalkkunoita.
  3. Nyt, kun sinulla on Kelsier’s Skinin ostamiseen sopiva määrä kolikoita, sinun tulee etsiä kyseistä hahmoa kaupasta.
  4. Kun olet löytänyt sen, sinun on edettävä sen ostamiseen ja maksettava siellä pyydetyt kalkkunat.
  5. Kun se on jo maksettu, hahmoa voidaan käyttää peleissäsi ilman ongelmia.