Skip to content

Miksi Fortnite ei avaa tai lataa minua? – Fortnite ei toimi

25 de elokuu de 2021
personas cesped

Monet käyttäjät ilmoittavat, että heidän Fortnite -tilit ne eivät avaudu tai eivät lataudu, joten se voi olla turhauttavaa pelin aikana. Tietämättä, että nämä toimintaongelmat ovat usein ja helposti ratkaistavissa.

Ennen kuin lataat Fortniten mille tahansa konsolille, on tärkeää tietää, kuinka paljon Fortnite vie tai painaa, jotta voit nauttia pelistäsi rauhallisesti.

Ensimmäinen asia on tietää, että videopeli koostuu sovelluksesta, joka on ladattu käyttäjän tietokoneelle tai laitteelle. Tämä vuorostaan ​​toimii vakaan Internet -yhteyden avulla käytettävissä oleviin maailmoihin.

Latausongelmat Ne johtuvat virheistä pelin kehittämisessä, joka voi johtua huonosta yhteys tai vika kyseisessä laitteessa. On monia ratkaisuja, kun Fortnite ei avaudu tai latautu, mutta tärkeimpiä ovat seuraavat:

Ratkaisu 1, kun Fortnite ei avaudu tai lataa: Asenna Fortnite uudelleen

Koska monet tekniset ongelmat voidaan ratkaista uudelleenkäynnistyksellä, se ei koskaan satuta suorita tämä toiminto laitteessa. Avaa sitten Fortnite uudelleen nähdäksesi, korjaako se ongelman.

Jos siitä ei ole hyötyä, jatka kohtaan asenna sovellus uudelleen tietokoneeseen tai puhelimeen.

Ei ole salaisuus kenellekään, että sovelluksessa on päivityksiä tai korjauksia, jotka voivat merkitä virheen. Joten uudelleenasennus mahdollistaa koodien uusimisen ja evästeiden tai muiden prosessia hidastavien elementtien vapauttamisen.

Kun asennat sovellusta uudelleen, muista päivittää peli uusimpaan versioon tai laitteeseesi parhaiten sopivaan versioon.

Ratkaisu 2, kun Fortnite ei avaudu tai lataa: Aseta grafiikka -asetukset matalalle tasolle

Toinen tärkeimmistä syistä, miksi Fortnite ei avaudu tai latautuu, on kun grafiikka -asetukset ovat erittäin korkeat. Siksi käyttäjän on alennettava tasoa manuaalisesti seuraavasti:

  • Anna sen laitteen ”Asetukset”, johon peli on asennettu, ja siirry sitten ”Videoasetukset”Sijaitsee paneelin alaosassa.
  • Tämä on täydellinen aika tarkistaa kaikki asetusten komennot ja säätää niitä. Sen pitäisi näyttää tältä: keskikokoinen näytön tarkkuus, heikko tai keskinkertainen laatu, keski- tai pitkä katseluetäisyys, sammuta varjot ja häivytys, pienemmät tekstuurit ja tehosteet.
  • Lopuksi, kun tallennamme kokoonpanoa, siirrymme kohtaan tietokoneen uudelleenkäynnistys nähdä, jatkaako Fortnite samaa ongelmaa.

Ratkaisu 3, kun Fortnite ei avaudu tai lataa: Grafiikkakortin ohjaimen päivitys

Tietokoneesta saattaa puuttua tai vanhentuneet ohjaimet älä Fortnitea avaa tai lataa. Varsinkin jos näytönohjaimen ohjain ja sovitinohjain ovat verkko. Jos sinulla on näytönohjain, on tärkeää tietää tyypit ja tietää, että sinulla on oikea.

Siksi käyttäjän on varmistettava, että näytönohjaimen ohjaimet ovat ajan tasalla. Tämän ulkoasun voi päivittää vain kahdella tavalla:

Ohjaimen manuaalinen päivitys

Manuaalinen toimenpide annetaan lataamalla ajureiden uusin versio kuuluu valmistajille. Paikannuksen jälkeen se asennetaan tietokoneeseen. On tärkeää muistaa, että se on tehtävä, joka vaatii ohjelmointitaitoja ja sovellusten sisällyttämistä teknologisiin laitteisiin.

Automaattinen ajuripäivitys

Jos asiaankuuluvaa tietämystä tai kärsivällisyyttä puuttuu, käyttäjät voivat tehdä sen Driver Easy -ohjelmalla. Tämä media tunnistaa järjestelmäsi automaattisesti ja löytää sille oikeat ohjaimet.

konfiguroida ohjain

Omistajien ei tarvitse tietää tarkalleen, mitä järjestelmää heidän tietokoneensa käyttää, joten heidän ei tarvitse ottaa riskiä väärän ohjaimen lataamisesta ja asentamisesta.

Lisäksi päivitys voidaan suorittaa Driver Easy -ohjelman ilmaisella tai Pro -versiolla. Vaikka Pro -versio tarvitsee vain kaksi painikkeen napsautusta. ”Skannaa nyt”, odota, että toimenpide on valmis ja se voidaan suorittaa tietokoneella. Jotta kaikki tietokoneen muutokset voisivat tulla voimaan, on tärkeää käynnistää peli kokonaan uudelleen ja avata se uudelleen.