Skip to content

Kuinka saada öljyä tai öljyä ARK: sta: Selviytyminen kehittyy Mistä löydämme sen?

25 de elokuu de 2021
conseguir aceite petroleo ark survival evolved

Arkin selviytyminen kehittynyt, Se on hämmästyttävä seikkailupeli, jonka on luonut Studion yleismerkki, joka keskittyy lähinnä dinosaurukset; Siinä voit valita haluamasi sukupuolen, olipa kyseessä mies tai nainen, voit myös elää loputtomia kokemuksia; Jotkut niistä ovat: suojien luominen, kokkojen tekeminen, suunnittelu, ruoanlaitto, ratsastus, tappaminen ja dinosaurusten opettaminen.

On tärkeää mainita, että peli pelataan hyvin salaperäinen saari, ennen kaikkea sen päätavoite, perustuu siihen, että teet kaikkesi selviytyäksesi. Tämä peli lupaa, että sinulla on hauskaa ja oppimista, se on täydellinen dinosaurusten ystäville ja viihdettä etsiville ihmisille.

Mistä löydämme öljyä tai öljyä?

Öljy on mineraali hyvin tärkeä peliin, koska sen avulla voidaan tehdä monia esineitä, joiden avulla voit saavuttaa parannuksesi, jotkut niistä ovat kranaatteja, kestäviä laatikoita, bensiiniä, grilliä, saippuaa ja todella monia esineitä, jotka auttavat sinua kehittämään peli.

Mutta samasta syystä öljyä on vaikea löytää; pääpaikka, josta löydät sen, on kivien päälläNämä ovat hajallaan karttoihin ja paikkoihin. Muista myös, että paikan löytäminen tulee yhä monimutkaisemmaksi.

Nämä kivet esiintyvät useimmiten paikoissa: Rannat, lumi, meren pohjassa, normaalit tai lumiset vuoret, luolit, jäävuoret ja kivet. Mutta lähinnä paikat, joissa sinulla on paljon enemmän mahdollisuuksia, ovat: vedenalaiset luolat, biomit tai lumivuorat ja rannat.

Kuinka voimme kerätä sen?

Niiden keräämiseksi on tarpeen purkaa ne; tärkeimmät työkalut, joita käytämme, on kivinen tai metallihakki. Kiven avulla voimme saada sen 0-1 yksikköä öljyä noin, kun taas metalli antaa meille 0–10 yksikköä kutakin osumaamme kiveä kohden.

Paikoissa, joissa näitä kiviä löytyy eniten, on olemassa tehokkaampia muotoja uuta öljyä. Ensimmäinen tapa on meressä, täällä voit kouluttaa ja käyttää Megalodonia (pelin tarjoama olento, kalaryhmästä), toinen tapa olisi vedenalaiset luolat ja kuten edellinen, vedenalaisten dinosaurusten käyttö on myös suositeltavaa.

Jos haluat veteen uuttaa öljyä, voit tehdä sen itse, koska peli tarjoaa erilaisia ​​tapoja pidätä hengitystä pitkään aikaan, kuten lasaruskeitto (auttaa kehoja ja tuottaa vähemmän happea).

Kolmas tapa, tehdään lumibiomeissa, tämän saavuttamiseksi sinun on käytettävä kahden pelaajan joukkuetta ja kaksi dinosaurusta, kuten Quetzal ja Ankylosaurus, joka onnistuu pistämään sen korkeuksilta.

Öljyn tunnistamiseksi valtameristä on vain tarkasteltava tarkasti, koska tämä ampuu merestä, ja se näkyy pinnalla ja kivillä, se on todella helppoa, koska se on erikokoinen fragmentti, sen väri on yleensä harmaa tai musta, toisaalta öljy on harvinaista, sen muoto on musta tahra, jossa on kuplia.

Muita tapoja saada öljyä tai öljyä

Täydennyksenä voit etsiä tätä resurssia hesperononis munat (Mikä tulee olemaan vauva -dinosauruksia) Paras asia, jonka voit tehdä, on kouluttaa joitakin hesperonisia (jotka kuuluvat lintujen ryhmään); On huomattava, että nämä munat muuttuvat öljyiksi, kun ne asetetaan kattilaan.

xbox control white to play ark selviytyminen kehittyi

Toisaalta trilobiitit (selkärangattomien ryhmäpelin tarjoama laji), josta voimme saada öljyä, tämän pelin alussa, mutta se ei ole kovin hyvä, koska jos tapat yhden, loput pakenevat aiheuttaen pitkäaikaisia ​​vahinkoja heidän maataloudelleen, mikä vaikuttaa pelaajaan.

On huomattava, että Dunkleteos (lihansyöjä olento) on olemassa näitä voi kesyttää ja hänen ansiosta voit saada lisää resursseja. Basilosaurus (merilaji) voidaan puolestaan ​​saada öljystä, tämän lajin huono puoli on, että sitä on erittäin vaikea kesyttää, mikä vaikeuttaisi aloittelijoita.