Skip to content

Kuinka saada tai saada maitoa Wyvernistä tai Wyvernistä ARK: Survival Evolved Voitko kesyttää tai kasvattaa Wyvernin?

25 de elokuu de 2021
coger leche wyvern juego ark 11651

ARK: Survival Evolved -pelissä sinun on selviydyttävä eri temppuilla, tästä syystä meillä on monia ratkaisuja ja juomia eri tarkoituksiin, joko omaan kulutukseen tai kolmannelle osapuolelle. The Wyvern tai Wyvern Se on olento, jonka fyysiset ominaisuudet vastaavat lohikäärmeen ominaisuuksia, ja sen maito voi kasvattaa poikasensa.

Näiden olentojen jälkeläiset he tarvitsevat maitoa Wyvernistä sen kehittyessä outoksi ja voimakkaaksi lajiksi. Jos et tiedä miten tai mistä voit saada tämän maidon, ruokkia wyvernisi ja haluat tietää, mistä kaikessa tässä Wyvern -poikasessa on kyse, lue.

Mikä on Wyvern- tai Wyvern -maito ARK: Survival Evolvedissa ja mikä on sen viimeinen käyttöaika?

A Wyvern tai Wyvern Se on yksi kapasiteetiltaan ja määriltään eksoottisista ja vaikuttavista olennoista, jotka ovat saatavilla selviytymispelissä ARK: Survival Evolved ja muissa sen muunnelmissa. Niiden ominaisuudet ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin piikillisen lohikäärmeen ominaisuudet, ja ne ovat hämmästyttävän voimakkaita.

Tällainen heraldinen lohikäärme Se löytyy pelistä, erityisesti laajennuksesta nimeltä Scorched Earth, ja on olemassa useita tyyppejä: tuli, myrkky, mm.

Voidaan sanoa, että se on lohikäärme, joka ruokkii lapsuudessaan, yksinomaan ja yksinomaan mausteesi mausteesta, toisin sanoen wyvernin maito, kehittyäkseen nopeammin. Tämä olennon tuote edustaa ihmiselle 100 elämää ja ruokaa.

Wyvern -maidon viimeinen käyttöpäivä on vain tällä kertaa ihmisravinnoksi. Se on pakattu esine, jonka paino on 0,1 ja pinon koko 1.

vaikkakin viimeinen käyttöaika ihmisille se on niin vähän, tämä aika riippuu myös säiliöstä, johon se jää: 30 minuuttia kuluu normaalissa varastossa; Tämä on wyvernin kulutukseen. Kesytetyssä olennossa se voi vanhentua tunnin ja varalaatikossa jopa 3.

Vanhenemisaikaa voidaan pidentää, jos käyttäjien luettelossa on konservatiivista suolaa. Tämä on otettava huomioon, jotta wyvernin maito säilytetään käyttötarkoitukseesi.

Mihin Wyvern tai Wyvern -maito on tarkoitettu ARK: Survival Evolvedissa ja mitä voit tehdä sen kanssa?

Tämä Wyvern -tuote ARKissa on erittäin tärkeitä ominaisuuksia, mikä tekee maidosta sopivan kulutukseen paitsi olennolle myös pelaajien käytettäväksi eli ihmisravinnoksi. Maidon saamisen jälkeen voit tallentaa ARK -pelisi, älä unohda.

Wyvernin maito on silloin erittäin monipuolinen nuorten kasvussa, pienet ja nuoret wyvernit. Näiden olentojen kasvu, kun niitä ruokitaan vain maidolla, on erittäin nopeaa verrattuna kasvuun, joka tapahtui muiden ruokien, kuten lihan, ruokinnassa.

Tämä maito pystyy tuottamaan valtavan määrän 1200 pistettä Ruoasta nuoriin tämä on tärkeää, jos haluat tai aiot kasvattaa yhden näistä hurjista lohikäärmeistä.

On huomattava, että sen lisäksi, että tämä maito on voimakas ravintoaine, joka saa nuoret kasvamaan, se voi parantaa ja parantaa jälkeä.

wyvernin maidon lätäkkö arkin selviytymisessä

Ja muut erittäin tärkeä tosiasia: Kuten olette jo kuvitelleet, se, mitä edellä sanottiin ihmisille annettavista 100 ruoasta ja elämästä, on mahdollista omaan kulutukseen. Mutta se sisältää myös ominaisuuksia, jotka tekevät eloonjääneestä immuunin tunnetuille pienille sairauksille.

Kuinka saada kiinni Wyvernin maito, voitko kasvattaa tämän olennon?

The tärkein ja ainoa Tämän maidon lähde on samojen ARK -olentojen inventaariot sekä yöllä että päivällä. Wyvernillä on valmiudet varastoida merkittäviä määriä maitoa.

Sadonkorjuu koostuu aikuisen wyvernin asettamisesta, sekä naisia ​​että naisia alfa (sukupuolesta riippumaton), tajuton. Kun olet tässä tilassa, voit poimia yksiköt varastostasi.

Yksi huomioon otettava seikka on, että nämä olennot palaavat tajuntaan nopeasti sinun täytyy tappaa hänet tai palauttaa hänet tajuttomaan tilaansa, jatkaa maitoyksiköiden keräämistä. Tämä auttaa ruokkimaan wyvern -poikasia ja jopa kesyttämään.