Skip to content

Kuinka tehdä väriaineita, maaleja ja kaikkia värejä ARKissa: Selviytyminen kehittyy maalaamaan dinosauruksia ruiskulla

26 de elokuu de 2021
pintar dinosaurio ark survival evolved 11669

ARK: Survival Evoled on videopeli, jossa on paljon toimintaa, selviytyminen ja seikkailu jossa heräämme salaperäisellä saarella jättiläisten olentojen ja monien dinosaurusten kanssa, monissa tapauksissa nämä olennot on kesytettävä ja tässä prosessissa videopelin tehtävä on selviytyä hinnalla millä hyvänsä.

Samalla tavalla näytät jäädyttävän ja kuolevan nälkään samasta syystä, sinun täytyy metsästää, viljellä, korjata ja monissa mahdollisuuksissa luoda oman suojan selviytyäksesi Tässä videopeliseikkailussa taitosi avulla tappaa tai kasvattaa dinosauruksia.

Sanonta videopeli suosio on noussut pilviin tunnettujen youtuberien Arkadia -sarjan trailerin uutisista niin monista tempuista. Seuraavaksi opetamme sinulle, kuinka tehdä värejä ja maaleja kaikista väreistä tässä suositussa videopelissä.

Kuinka tehdä väriaineita ARK: Survival Evoledissa?

Peli ARK: Survival Evoled tarjoaa monia temppuja taisteluun.Yksi niistä on väriaine, jota käytetään tekemään videopelistä maailman paljon enemmän väriä ja myös räätälöidä esineitä, olentoja tai jopa rakenteita, nykyään siinä on 25 väriä.

Väriaineet syntyvät teollisessa kattilassa ja sinun tulee käyttää vesikannu, vesipullo, hiili tai ruuti ja lopuksi fosfori, jolloin kaikki ainekset asetetaan teollisuusastiaan, kytket kattilan päälle ja alat kokata niitä, on tärkeää huomata neuvona, että jos väriaineen luominen erivärisillä marjoilla ei aseta enempää kuin yksi viininvuoka tai vesikannu, koska se johtaa värin ensisijaisiin väreihin eikä haluttuun väriin.

Esimerkiksi perusväri on sininen, joka on valmistettu sinisistä marjoista, vedestä ja hiilestä ei tarvitse muuta. Mutta violetin värin saamiseksi sinisen on oltava punaisten marjojen kanssa.

Näihin materiaaleihin on aina tärkeää ja välttämätöntä lisätä nämä väriaineet, eli kerätä marjat käytettäväksi niitä väriaineen valmistushetkellä. käytä määrä marjoja.

Väriaineen käyttö ARK: Survival Evoledissa

Tässä videopelissä on useita asioita, jotka voidaan suorittaa tästä syystä, joten sen avulla voimme löytää hanoja, olentoja, dinosauruksia ja tehdä väriainetta, mutta tällä on käyttöä, sitä voidaan käyttää esineiden maalaamiseen kuten panssari, telineet ja jopa itse aseet, jotta voit tehdä tämän, sinun on vain vedettävä väriaine maalattavan kohteen päälle, niin valikko näytetään maalattavan alueen valitsemiseksi.

Tämän tempun etuna on, että se ei vaadi suurempia ponnisteluja näiden väriaineiden käyttöön, vaiheet suoritetaan ja resurssit käytetään. On tärkeää huomata, että sota maali ei tällä hetkellä saatavilla Xbox -versiossa.

videopelien konsolin ohjaimet

Videopelin laatu paranee yhä enemmän ja näiden käytettävissä olevien temppujen avulla siitä tulee yhä suositumpaa tietäen, miten sitä käytetään, esimerkiksi hyödyntämällä päivän tai yön vaihtamista ARKissa ja tietysti ARK: n parasta karttaa : Survival Evoledista tulee paljon mielenkiintoisempi, koska se tarjoaa mahdollisuuden selviytyä tietyssä paikassa mainitussa videopelissä.

Kuinka ruiskuttaa maalidinosauruksia ARK: Survival Evoledissa?

Saavuttaa maalaa dinosaurukset Sinun on pidettävä palopainike painettuna ja pyrittävä maalaamaan, kun väriaine kuluu hitaasti ruiskutuksen aikana, jolloin näet kuinka paljon maalia on jäljellä harmaassa palkissa, joka on maaliruiskun alapuolella.

Samalla tavalla, jos maali loppuu, voit ladata sen painamalla hyökkäyspainiketta ja täyttää sitten ruiskun uudelleen ja ottaa huomioon, että tätä suihketta ei voi käyttää. asennetaan eläimen päälle, sen väri muuttuu myös käytetyn työkalun vaihdon yhteydessä tai yksinkertaisesti eläimen päällä ajaessa. Sitä ei voi käyttää itsesi tai olentojen maalaamiseen, puhumattakaan muista olemassa olevista pelaajista.