Skip to content

Kuinka tietää missä olet tai kuolit ARK: Survival Evolved – Katso sijaintisi kartalla

26 de elokuu de 2021
dinosaurio ark survival evolved videojuego 11695

Liiallinen omavaraisuuden tarve painostaa resurssien jatkuvaa etsimistä dinosaurusten kasvattamiseen ja munien hautomiseen asti ja lisää, että se jättää uuvuttavan päivän Pelaan selviytyäkseni, sanan äärettömyyden alla, se on kuvattu äärimmäisen vihamielisenä ympäristönä, joka näkyy parhaassa pelikartassa, mutta erittäin koukuttava kaikille pelaajille, jotka kokeilevat ARK: Survival Evolved -kokemusta.

Se on peli, jolla on suuri pääsy kaikille, jotka haluavat pelata sitä, heidän on ensin opittava selviytymään tässä ympäristössä. Jo pitkä historia, ARK: sta tulee pakollinen vertailupiste ja se julkaistaan ​​nimellä toiminnallinen perusta sisällöntuottajille, koska sen otsikko, linkit eksponentiaalinen toiminta. Unohtamatta luovuutta, koska pelissä voimme jopa ruiskuttaa maalidinosauruksia. Tämä johtaa meidät seikkailuun parhaimmillaan ja voimakkaaseen selviytymistunteeseen, joka pitää pelaajan aistit hereillä, mutta aina parhaan kartan avulla.

Mitä voit tehdä selviytyäksesi ARK: Survival Evolvedissa?

Koska kyseessä on selviytymispeli, kuolema on aina pelaajalla, joten pako siitä ei ole kovin onnistunut mahdollisuus, ja lisäksi peli keskittyy jatkuvan vaaran tunteeseen edistääkseen korkealaatuista pelaaja adrenaliinia. Mutta se ei tarkoita, että olet jatkuva kuoleman uhri.

Mutta jos siihen liittyy taitoa ja kartan käyttämistä sijaintien sijoittamiseen resurssit ovat runsaampia ja voit saavuttaa helpommin seikkailunhaluiset tavoitteesi. Kun olet luonut hahmon, yritä tehdä ensimmäinen hyökkäys piilevän vaaran alueille, kuten alttiille nurmikoille, rannoille, kuiluihin ja niihin liittyviin kaupunkeihin, jotka vaarantavat virtuaalisen koskemattomuutesi.

Eteläiset alueet olisivat ihanteellisimpia, et halua olla juuri niityllä, jossa dinosaurukset laiduntavat, ovat ruokana muille dinosauruksille, mutta nämä laiduntimet ovat yleensä kaikkein tottelevaisimpia ihmisten kosketukselle. Kehitä näillä alueilla ja säilytä alussa pois vaarasta Kun tutkit pelin mahdollisuuksia, ne varmistavat, ettet kuole niin litteästi kasvoillesi.

Mutta paksuudesta voi aina tulla joku peto hän haluaa käyttää sinua herkullisena aamiaisena ja jos et ole valmistelun kanssa, ihanteellinen, olet yksinkertaisesti hyvä ateria vihreille ystäville.

Ei ARK: Survival Evolved -kartalla?

Sillä välin se on hyvin yksinkertainen nähdä Menetin näköni ja et tiedä missä olet. Lisäksi toinen mahdollinen ongelma on tietää, minne olet menossa, kukaan ei voi tarttua, itse asiassa sinä voisit, mutta se ei ole ihanteellinen, kun otetaan huomioon kaupungin, jossa ARK: Survival Evolved tapahtuu, äärettömyys, tietämättä sijaintiasi tai näkemästäsi se on totaalinen ja ylivoimainen kärsivällisyyden ahdinko.

erilaisia ​​arkin dinosauruksia

Kaiken toiminnan ympärillä olevan vaaran lisäksi, jos se on jo ilman sijaintia, se vain vaikeuttaa asioita, riittää stressi tietää välipala esihistoriallinen petoMitä tulee karttarullan kiinnittämiseen, on aina ratkaisevaa, että osaat käsitellä saaren kartografiaa ja sijaintisi reaaliajassa kaiken juoksevan adrenaliinin aikana.

Mistä tiedät missä olet ARK: Survival Evolvedissa?

Mahdollisuuksien maailma ARK: Survival Evolvedissa pakottaa meidät tietämään missä olemme, mutta tämä voi olla lisäongelma, jos emme tiedä miten sijoitamme sijaintimme kartalle tai visualisoi itsemme siinä, siksi opetamme sinulle, miten se tehdään yksinkertaisella mutta erittäin tehokkaalla tavalla, koska monissa tapauksissa yleiset ratkaisut eivät sovellu tai eivät ratkaise ongelmaa eri tekijöiden vuoksi.

Jos pelaat yksinäisessä tilassa, eli yksinpelissä, kokeile ennen pelin aloittamista tai siihen astumista, kävele valikossa ja tutki aina vaihtoehtoja, niin monessa mahdollisuudessa näet sen, joka näkyy ”show -pelaajana” kartta ”, siellä voit varmista, että katsot toimintaa, mutta voi myös tapahtua, että kieliasetuksesi ovat mukavampia äidinkielelläsi. Jos on, aseta haluamasi kieli.