Skip to content

Kuinka vaihtaa käyttäjätunnusta Tinderissä – vaiheittaiset ohjeet

15 de kesäkuu de 2021
movil logo app tinder 1

Internetin käyttö on tehnyt viestinnästä paljon sujuvampaa, yhdistämällä kaikki ihmiset ilman välinen etäisyys, joka erottaa meidät. Ajan myötä nämä viestinnät ovat kehittyneet.

Aikaisemmin oli yleistä jakaa viestejä sähköpostitse. Tämä oli tuolloin jotain hämmästyttävää, koska pystyimme heti kommunikoimaan muiden ihmisten kanssa. Mutta tänään kaikki mitä on jäänyt taakse.

Saapuessaan sosiaalinen media nyt voimme vuorovaikutuksessa paljon sujuvammin suurten ihmisryhmien kanssa. Tämä johtuu tietotekniikan ja visionääristen yritysten edistyneestä käytöstä, joka on syntynyt ajan myötä.

Kuinka vaihdan käyttäjätunnukseni Tinderissä?

Tänään emme tyydy vain valtaan keskustella muiden ihmisten kanssa reaaliajassa, mutta näe muun muassa heidän profiilinsa, asiat, joista he pitävät, ja mitä he tekevät. Sosiaaliset verkostot ovat antaneet meille mahdollisuuden tavata monia ihmisiä ja liittyä yhteiskuntaan.

Kaiken tämän lisäksi rakkaudella on erittäin tärkeä rooli, koska jatkuvassa vuorovaikutuksessa oleminen on normaalia, että joku kiinnittää huomiomme tai pidämme meistä. Tämän seurauksena on syntynyt yrityksiä, jotka näkivät mahdollisuuden tuottaa tuloja ja osallistua tähän.

Näin on treffisovellukset, tänään on eniten käytetty maailmassa Tinder Yli 5,2 miljardin käyttäjän kanssa se on maailman eniten käytetty treffisovellus. Saatavana useille alustoille ja päivitetään jatkuvasti.

Tinder esittelee meille a yksinkertainen käyttöliittymä hallita, missä voimme olla vuorovaikutuksessa muiden profiilien kanssa, nähdä heidän valokuvansa ja kertoa, pidämmekö niistä vai eivät. Tämä sovellus on suunniteltu siten, että kun kaksi ihmistä antaa machia toisilleen, avautuu ikkuna, jossa he voivat puhua.

Pääset tähän sovellukseen meidän on kirjaudu sisään ja luo profiili puhelinnumerollamme tai luoda tilin ilman puhelinnumeroa. Kun tämä on tehty, se näyttää meille ihmisiä, jotka saattavat kiinnostaa meitä, nämä ihmiset ovat valikoimassamme tai kaupungissa.

Yksi sisäänkirjautumisen yhteydessä luomistamme tiedoista on Käyttäjätunnus. Tämän näkevät kaikki ihmiset, jotka tarkkailevat profiilikuvamme, jolle meillä on oltava nimi, joka tyydyttää meitä.

Siinä tapauksessa, että emme pidä ja haluamme muokata sitä, voimme tehdä sen suorittamalla muutaman yksinkertaisen vaiheen.

Vaiheet käyttäjänimen vaihtamiseksi Tinderissä

Ensimmäinen asia on avata Tinder-sovellus ja kirjautua sisään. Kun istuntomme on alkanut, meidän on mentävä ruudun vasempaan yläkulmaan ja annettava Napsauta profiilin logoa.

Seuraamme nyt muun muassa henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nykyinen käyttäjänimi, profiilikuva. Käsittelemme vaihtoehtoa ”Asetukset” tunnistetaan hammaspyörän logolla ja napsautamme sitä.

tablet-sormikynäkameran suorakulmio

Annamme Tinder-asetukset nyt, meidän on mentävä alaspäin, kunnes löydämme vaihtoehdon ”Web-profiili”, sitten sisään ”Käyttäjätunnus”. Jos meillä ei ole käyttäjätunnusta, saamme ”Hanki sinun”, valitsemme tämän vaihtoehdon.

Nyt saamme baarin missä lukee tinder.com/@example. Jos meillä ei ole käyttäjänimeä, saamme vain tinder.com/@, käyttäjänimen vaihtamiseksi teemme seuraavat.

Valitsemme palkin, poistamme nykyisen käyttäjänimesi, mutta poistamatta tinder.com/@. Nyt kirjoitamme käyttäjänimen jonka haluamme lisätä niin, että se näkyy Tinder-tilillämme. Napsautamme ”Vahvistaa” ja se osoittaa, että nimen muuttaminen onnistui.

Nyt tapauksessa ei ole käyttäjänimeä ja aiomme lisätä sen ensimmäistä kertaa, annamme napsauta palkkia ja tyhjentämättä mitään, kirjoitamme nimen käyttäjänimi ja valitse ”Vahvistaa”.

Meidät ohjataan asetusosioon, josta voimme nähdä, että käyttäjänimen vaihtaminen onnistui. Jos haluamme tulevaisuudessa muuttaa sitä, voimme tehdä sen samalla tavalla.

Tällä tavalla valmiina olemme muuttaneet käyttäjätunnuksemme Tinderissä helposti ja nopeasti noudattamalla muutamia hyvin yksinkertaisia ​​vaiheita. Ja jos jonain päivänä kyllästyt tähän sovellukseen, voit poistaa tilisi Tinderissä