Skip to content

Kuinka vaihtaa YouTube -tilin salasana tai nollata helposti

2 de syyskuu de 2021
movil youtube 14436

Tässä artikkelissa näemme kuinka vaihda YouTube -tilimme salasana. YouTubesta on tullut erittäin jättimäinen sovellus, ja sitä käyttävät miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa, mikä varmistaa sen aseman sosiaalisten verkostojen joukossa eniten käytettynä, sisällöllä on enemmän tunteja ja sisällöntuottajia on enemmän.

YouTuben tilin tai kanavan avulla voimme ladata videoita, ottaa käyttöön kommentteja, tykkäyksiä ja muita, auttaa ehdottamaan parempaa ja haluamaasi sisältöä jne. Tämän lyhyen johdannon jälkeen katsomme, miten voimme muuttaa salasanaamme Googlessa.

Ja on erittäin tärkeää huolehtia turvallisuudesta tilimme ja Youtube, mikä ei ole poikkeus, koska tämän työkalun avulla voimme löytää opetusohjelman avulla ratkaisun kaikkiin päivittäisessä elämässämme esiintyviin ongelmiin sekä musiikkivideoiden toistamiseen ja jopa YouTuben videon tai musiikin käyttämiseen Android -mobiililaitteen hälytyksenä .

Onko YouTube -tili sama kuin Google -tili?

Meillä on todellakin Google -tiliä luotaessa pääsy kaikkiin sen tarjoamiin palveluihin, mukaan lukien YouTube. Jos meillä ei kuitenkaan ole Google -tiliä, emme voi käynnistää YouTubea.

On huomattava, että kun rekisteröimme ensimmäisen kerran YouTubessa, kun kirjaudumme sisään Google -tilillämme ja navigoimme, avaamme suoraan YouTubessa aloittamamme tilin, joten ei tarvitse kirjautua uudelleen.

Miksi salasanan vaihtaminen tai vaihtaminen on tärkeää?

YouTuben erityistapauksessa sen merkitys on muissa palveluissa, jotka käyttävät Google -tiliä. Jos he hakkeroituisivat, olisimme vaarantaneet kaikki Gmail -sähköpostimme, Chrome -historiamme, Google Kuvat -valokuvat ja YouTube -käyttäjän tai -kanavan. Tämä laskematta huomioon muita palveluita, joihin olemme tulleet Google -tilillämme.

1630567299 528 Kuinka vaihtaa YouTube tilin salasana tai nollata helposti

Kuten näemme, kaikkien palvelujemme keskittämisellä yhdelle tilille on tietty haitta, vaikka sillä on kiistaton käytännöllisyys. Jotta pääset välipisteeseen ja olisit mukava ja suojattu, kerromme sinulle muutamia vinkkejä luoda monimutkaisempi salasana hakata.

  • Tee salasanoja eri elementeillä: Ensimmäinen vaihtoehto perussalasanoille on käyttää kirjaimia, numeroita ja merkkejä. Tämä lisää salasanan suojaustasoakoska siitä tulee ylellisempi salasanan hakkerointiohjelmille. Ylimääräistä olisi käyttää sanoja, joita ei ole olemassa, joten he eivät voi havaita niitä.
  • Lisää nimemme ja tunnuksemme: Tällä tarkoitamme mieluummin käytetyn henkilöllisyystodistuksen käyttöä lisää niiden numero nimemme kirjainten väliin.

Menettely salasanan vaihtamiseksi YouTube -tilillä

Tässä prosessissa muutos tehdään Google -tililtä. Jotta voimme tehdä sen nopeasti, meillä on oltava nykyinen salasana käsillämme ja toinen turvallinen muutosta varten. Pidämme nämä kaksi asiaa mielessä, kerromme sinulle, miten voit vaihtaa YouTube -salasanan.

Google -tililtäni

Kuten aiemmin puhuimme, YouTubea hallitaan Google -tilillä, joten meidän on vaihdettava Google -salasana. Näissä lyhyissä vaiheissa voimme saada uuden salasanamme.

  • Siirrymme Google -tilillemme ja siirrymme suojaukseen, joka on näytön oikealla puolella.
  • Kun olemme siellä, löydämme kohdasta Kirjaudu sisään Googleen, että alla on ruutuja, jotka kertovat meille, milloin olemme viimeksi vaihtaneet sen, ja salasanan
  • Jatkamme kirjautumista salasanallamme siihen asti, sitten mahdollisuus vaihtaa salasana.
  • Valmis, tämä on kaikki mitä meidän on tehtävä salasanan vaihtamiseksi. Sinun on luultavasti aloitettava nollasta kaikilla laitteillasi.

Unohdin salasanan – Kuinka palauttaa se ja syöttää tilini tai kanavani

Jos et pääse Google -tiliisi, koska olet unohtanut salasanasi. Seuraavat vaiheet eivät voi olla samat, joten tarvitsemme meillä on puhelinnumeromme ja valitsemamme turvatili. Kaiken tämän avulla voimme aloittaa salasanamme palauttamisen.

  • Pääsemme sisään kuin olisimme aloittamassa normaalia istuntoa, mutta sähköpostin syöttämisen jälkeen kirjoitimme ”Oletko unohtanut salasanasi?”
  • Riippuen turvakokoonpanostamme, he voivat kysyä meiltä vahvista muutos sähköpostilla tai puhelimellamme. Jos joudumme käyttämään sitä, meidän on noudatettava heidän antamiaan ohjeita, yleensä soittamalla tietokoneen näytöllä olevaan numeroon.
  • Näiden vaiheiden jälkeen voimme vaihtaa salasanamme ilman ongelmia, jonka avulla pääsemme myöhemmin Google -tilillemme ja YouTube -kanavallemme.

Miten voimme luoda oman Gmail -tilin?

Sinulla on Gmail -tili se on varsin hyödyllistä nykyäänJos käytät esimerkiksi älypuhelinta, jossa on Android -käyttöjärjestelmä, voit linkittää puhelimesi useisiin Google -sovelluksiin, joista on sinulle paljon hyötyä ja joita voimme hyödyntää, kuten Google Maps tai YouTube.

muokkaa nollaa salasana youtube -tili

Varten luo Gmail -tilisi Sinun tarvitsee vain siirtyä hakukoneeseen ja siirtyä Google -tilin luomissivulle, jota seuraa tämä, meidän on tehtävä seuraavat vaiheet ja voila, saamme Gmail -tilimme, jolla voimme käyttää sähköpostiamme sen lisäksi linkitetään automaattisesti YouTube -tiliimme.

Onko henkilökohtaisen tilin merkitys YouTubessa?

Ei ole pakollista, että sinulla on oltava Gmail -tili, jotta voit nauttia YouTube -alustasta, mutta jos sinulla ei ole sitä, et voi nauttia tästä alustasta kokonaisuudessaan. Kun luot tilin, Gmail linkitetään automaattisesti tiliisi Youtube Tällä tavalla voit myös luoda oman YouTube -kanavan ja voit jopa luoda toisen YouTube -kanavan samalla Gmail -tilillä.

Olemalla oma kanava voit ladata omia videoitasi Ja tällä tavalla muut YouTube -käyttäjät voivat nauttia niistä, ja voit myös seurata muita käyttäjiä ja jopa olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan tykkäämällä heidän videoistaan ​​tai kommentoimalla niitä.

YouTube -alustan avulla käyttäjät voivat pääsy erilaisiin kiinnostaviin aiheisiin kuten uutiset, tv -ohjelmat, opetusohjelmat, musiikkivideot, dokumentit. Käyttäjät, jotka haluavat nauttia tästä työkalusta täysin, suosittelemme luomaan YouTube -tilin.

Mitkä ovat yleisimmät virheet YouTubessa?

Kuten jo tiedämme YouTube -alusta on kaikkien vapaasti käytettävissä ja eri -ikäiset ihmiset, joten jos haluamme ladata videon kanavallemme, meidän on otettava tämä yksityiskohta huomioon, ja tällä tavalla alusta ei poista tiliämme ja voimme nauttia siitä edelleen.

Vaihda tilin salasana youtubessa helposti ja nopeasti

Jos haluamme jakaa videon alustalla meidän on varmistettava, ettei siinä ole minkäänlaista väkivaltaa, ei fyysistä eikä sanallista, huonoa kohtelua eläimiä tai seksuaalista sisältöä. Alustan avulla voimme estää ihmisiä tai kanavia YouTubessa, kun havaitsemme heidän videoissaan sopimatonta sisältöä.

Saavuttaaksemme menestyvän kanavan, joka tavoittaa enemmän ihmisiä joka päivä, meidän on vain jaettava hyviä kiinnostavia aiheita, jotka miellyttävät kaikenikäisiä ihmisiä, ja näin kanavamme kasvaa vähitellen, ja jos teemme sen hyvin, alusta Se palkitsee meidät myös rahallisesti.

Hyvän sisällön lisäksi on tärkeää, että haluamissamme videoissa on hyvä audiovisuaalinen laatumutta älä huoli ajan kanssa, se paranee.