Skip to content

Kuitujen tai ihon hankkiminen, kerääminen tai kerääminen ARK: ssa: Selviytyminen kehittyy nopeasti

26 de elokuu de 2021
fibra ark survival evolved

Tällä hetkellä videopelien kehitys on kasvanut räjähdysmäisesti, on tavallista nähdä, miten ne julkaistaan ​​päivittäin joka kerta enemmän pelejä ympäri maailmaa. Joko siksi, että ostat pelin fyysisesti tai lataat sen vastaavien virallisten sivujen kautta, ARK -kaltaisten pelien kokemus on ainutlaatuinen jokaiselle käyttäjälle.

Aiemmin videopelejä pidettiin vapaa -ajan tapana eristäytyä todellisesta maailmasta tai joillekin loput työpäivän jälkeen. Vaikka nämä käsitteet ovat edelleen voimassa, ei voida salata, että pelimaailma on siirtynyt toiselle tasolle, jossa jotkin pelit katsotaan sähköiseksi urheiluksi (e-urheilu).

Ei ole väliä, haluatko viihdyttää itseäsi vai haluatko tulla ammattilaiseksi, esittelemme sinulle tänään ARK -pelin ja helpoimmat keinot kehittyä. Ei ole väliä, jos etsit kuinka saada paljon kiveä ARKista, sinun on kuviteltava, että tarvitset poiminnan, tai jos haluat, osaat saada kuitua ARK: sta, Selitämme sen sinulle alla.

Mikä on ARK: Survival Evolved?

Tämä peli julkaistiin Windowsille, OS X: lle ja Linuxille vuonna 2015. Sillä on samanlainen vapaus kuin Minecraftilla, mutta sen ympäristö on samanlainen kuin Spore, jos olet pelannut jotain näistä peleistä, saat varmasti koukkuun nopeasti.

Lopulta saatavilla vuoden 2017 puolivälissä muille alustoille, kuten Xbox One, Playstation 4 (ja sitten 5) sekä Nintendo Switch sekä Android- ja iOS -matkapuhelimissa.

ARK: Survival Evolved vie sinut dinosaurusten ikä. Vain hännän korkin avulla sinun on yritettävä selviytyä maan päällä etsimällä ja luomalla tarvittavat resurssit, kuten vaatteet, aseet ja ruoka.

The Android -mobiiliversioSe vaatii vähintään 3 Gt RAM-muistia laitteellasi, ja tietysti sillä on varmasti tinkimätön grafiikka, ja sitä voidaan toistaa vain huippuluokan ja joillakin keskitason laitteilla.

Omalta osaltaan työpöytäversio vähimmäisvaatimukset ovat: 8 Gt RAM -muistia, vähintään Intel Core i5 -prosessori, vähintään 2 Gt: n näytönohjain ja 60 Gt vapaata tilaa.

Kuinka poimia kuitu ARKista nopeasti

Kun aloitit pelin ARKissa on parasta luoda sänky mahdollisimman pian, jotta voit uudelleensyntyä haluamaasi paikkaan.

Sängyn luomiseen tarvittavien materiaalien joukossa on kuitua, itse asiassa kuitu on eniten käytetty materiaali minkä tahansa esineen rakentamiseen pelin aikana. Ensin kuidun saaminen tulee olemaan hieman työlästä, koska se on mahdollista vain omalla kädelläsi.

Tasoa ylöspäin voit kuitenkin luo oma metalli oz tai ”metalli sirppi” englanniksi. Mutta aiot pelata pitkään ilman sitä, koska sinun on oltava vähintään taso 30 voidaksesi rakentaa sen.

Oz voi toimia myös aseena ja aiheuttaa jopa 50 pistettä vahinkoa. Tämän ozin valmistamiseen tarvitset 18 metalliharkkoa, 4 puuta ja 16 nahkaa. Lisäksi, kun saavutat tason 40, voit kesyttää Gigantopithecuksen, joka monien toimintojen joukossa voi ”viljellä” kuitua sinulle.

Kuinka saada iho kuolemaan yrittämättä

Kuitujen lisäksi iho on myös välttämätön sängyn luominenja tietysti suurelle määrälle esineitä, joita tarvitset pelin kehityksen aikana.

Kuten voitte kuvitella, ihon voi saada vain dinosauruksilta, vaikka kuolette, vaikka se kuulostaakin hassulta, et voi ottaa omaa ihoasi.

dinosaurus kerätä ihoa arkista

Erityisesti ihon saamisesta voi tulla pelottava tehtävä pelaajille, jotka ovat vasta aloittamassa tätä maailmaa, mutta älä huoli, on olemassa keino ja tänään näytämme sen sinulle.

Saadaksesi turkista arkkiin, voit hyökätä tiettyihin pieniä dinosauruksia jotka eivät ole vihamielisiä ja siksi et saa mitään vahinkoa. Esimerkiksi dodot ovat eräänlainen lintu, joka ei hyökkää sinua vastaan, vaikka sinäkin, ja kuten monet muutkin, voit saada paksun ihon arkkiin.

Lopuksi, nyt kun tiedät kuinka saada nopeaa kuitua arkista ihon lisäksi, jatka ja jatka peliä, kehittyy keräämällä resursseja ja kesyttämällä olentoja.