Skip to content

Leikepöydän ja ryhmätyökalujen käyttäminen Microsoft PowerPointissa

25 de elokuu de 2021
fondo rojo logo power point 1

Microsoft PowerPoint on käyttöjärjestelmä, joka kuuluu Microsoft -yhtiön kehittämään ohjelmien perheeseen, ja se on alusta, jota käytetään diaesitysten tekemiseen ainutlaatuisella tavalla käyttämällä työkalujaan muuttaa dian muotoilua, lisätä malleja, tehdä valotehoste, lisätä matematiikkaa yhtälöt ja paljon muuta.

Ohjelma Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät laajasti PowerPointia, mallipohjaisia ​​esityksiä voivat käyttää opiskelijat töidenäyttelyssä tai johtajat myynnin tai liiketoiminnan tilastojen laatimishetkellä. Valtion yrityksissä, jotka vastaavat kansallisten väestönlaskennan suorittamisesta ja loputtomista mahdollisista skenaarioista.

Kuinka käyttää leikepöydän työkaluja ja muokkausryhmää Microsoft PowerPoint?

Leikepöytä ja muokkausryhmätyökalut ovat joukko Microsoftin perustamia työkaluja, joita ei ole vain ollut sovelletaan Microsoft PowerPointiin, mutta ohjelmien perheelle yleensä. Sen tehtävänä on yksinkertaistaa yksinkertaisesti käyttäjien työtä esityksiä tai töitä tehtäessä ja muokattaessa.

Yleensä leikepöydän työkalujen perustoimintoja ovat:

  • Kopio: Luo kopio kyseisestä tekstistä tai tiedostosta.
  • Leikata: Pura tiedosto tai teksti sivustosta.
  • Liitä: Edellinen toiminto on luotava, joko kopioitava tai leikattava, jotta se voidaan myöhemmin lisätä toiselle sivustolle.

PowerPoint -leikepöydän työkalujen käsittelyn perusteet

Leikepöydän työkalujen käsittelyn perusnäkökohdat ovat:

Varten kopioi tiedosto, teksti tai kuva voi tehdä sen kahdella tavalla, valitse ensin koko teksti, käytännöllinen tapa on painaa samanaikaisesti näppäimiä CTRL + ”E”. Ja kaikki sisältö valitaan automaattisesti. Paina sitten näppäintä Ctrl + ” C ”luoda kopio.

Jos vain tarvitset kopioi osa tekstistä Voit valita sen hiirellä tai tietokoneen hiirellä, vaikka tämä toiminto voidaan tehdä samalla tavalla kaiken sisällön kanssa.

Varten leikata Voit myös valita koko teksti- tai asiakirjatiedoston tai osan manuaalisesti tietokoneen hiirellä tai käytännön tarkoituksiin valitsemalla kaikki painamalla Ctrl + ”E” ja purkaaksesi sen painamalla Ctrl + ”X”.

Varten liitä tiedosto tai teksti Kun olet kopioinut tai leikannut sen, voit valita sen uuden sijainnin ja napsauttaa hiiren oikeaa painiketta ja valita sitten liitä vaihtoehdon avattavasta luettelosta.

Jos haluat nopeuttaa prosessia, voit painaa Ctrl + ”V” -näppäimiä. Tämä lisää automaattisesti edellisen valinnan.

Miten muokkausvälineitä käytetään?

Editointityökalut ovat sarja välineitä joita voidaan soveltaa työn suorittamiseen käytännöllisemmin, joitakin tapoja käyttää sitä ovat:

The määränpääteema

Se on ohjelman esittämä vaihtoehto, jonka avulla voit valita, muuttaako tiedosto kirjainten väriä vai ei. Sellainen kirjasin ja koko, kun lisäät sen muualle leikepöydälle, löydät:

  • Käytä kohdeteemaa
  • Säilytä lähdemuoto

power point asiakirja tähdet suorakulmio

Voit myös kopioi se kuvana, ja tässä tapauksessa kuvankäsittelytoiminnot tai liittäminen tekstimuodossa ovat käytettävissä, tässä tapauksessa tekstin muokkausvaihtoehdot ovat käytettävissä.

Kopioi kohde

On mahdollista kopioida sama elementti, napsauta asiakirjaa tai tiedosto ja valitsemasi kopioinnin sijaan ”kaksinkertainen”Tällä tavalla sama kuva, kuvio tai teksti kopioidaan niin kauan kuin valitset vaihtoehdon.

Kopioi muoto

Pohjimmiltaan se tuottaa sitä, että sitä käytetään samantyyppistä muotoa tiedostosta toiseen. Se on varsin hyödyllinen lukuille. Sinun on valittava, kaksoisnapsauta ja valitse sitten vaihtoehto ”Kopioi muoto”. Ja sitten muiden tiedostojen tai lukujen napsauttaminen lisätään automaattisesti.

Kun olet valmis, sinun on painettava Esc (Esc) -näppäintä, jotta et enää käytä tätä vaihtoehtoa.

Muokkaus- ja leikepöydätyökalut ovat varsin hyödyllisiä luoda tai muokata uusia tiedostoja, säästää aikaa ja yksinkertaistaa työtä, se mahdollistaa myös mallien parantamisen, koska kaikki kuvat ja tekstitiedostot ovat sopusoinnussa tai jotkut erottuvat muista haluamallasi tavalla.