Skip to content

PowerPoint -diojen muuntaminen GIF -muotoon – helppoa askel askeleelta

4 de syyskuu de 2021
powertpoint 14471

Muunna PowerPoint -dia helposti GIF -kuvaksi, on yksi niistä asioista, jotka kaikki ihmiset haluaisivat tehdä. Elokuvat tai GIF -kuvat ovat kestäneet vuosien varrella, mutta niiden suosio ei näytä koskaan loppuvan.

GIF -kuvan luominen Google -valokuvilla tai muulla työkalu, kuten ”PowerPoint” taitaa olla monelle tuntematon aihe. Se vaatii kuitenkin muutaman yksinkertaisen vaiheen, jotka vaativat vain tietokoneen.

Lisäksi prosessi voi olla hauskaa, siihen pisteeseen, että haluat tehdä paljon enemmän GIF -tiedostoja Ja onko se, että kun aloitat ensimmäisellä, et voi lopettaa.

Miksi GIF eikä toinen tiedostotyyppi?

Gifit ne ovat animoituja työkaluja jotka ovat kestäneet monta vuotta Internetissä ja ovat edelleen välttämättömiä monilla alustoilla, sekä verkossa että viesteissä, muuttuen mainoksiksi, videoiksi tai elokuviksi.

Gifeistä tuli strategioita online -maailmassa niiden monipuolisuuden ja kyky kommunikoida ja välittää kaikenlaisia ​​tunteita, joita toisen tyyppinen tiedosto tai muoto ei voi tehdä niin helpoksi.

Mitä etuja GIFS: llä on?

Gifit sisältävät keskimäärin 60 kehystä, joten voit lähettää tietoja erittäin nopeasti ja helposti, niiden etuna on kevyt tiedosto ja ne voidaan toistaa millä tahansa laitteella.

Kuten jo mainitsimme ennen gif -kuvia ne ovat kevyitä tiedostoja joten sillä on se etu, että sähköpostit, sivut, sosiaaliset verkostot voidaan lisätä ja ne toistuvat automaattisesti, mikä lisää niiden näkyvyyttä.

Ne ovat erittäin hyödyllisiä digitaalisen markkinoinnin maailmassa, ja ne ovat välttämättömiä digitaalisissa strategioissa helpottaa tuotteiden markkinointia, palvelut, tapahtumat, antavat brändeille paljon persoonallisuutta ja rikastuttavat viestittävää sisältöä.

PowerPointin edut muihin GIFS -ohjelmiin verrattuna

Muunna dia helposti PowerPoint GIF -kuvaksi, se on erittäin edullista, hyvin, se on erittäin helppo tehdä. On kuitenkin niitä, jotka välttyvät tekemästä sitä, koska se tuntuu epäsopivaltaiselta, mutta toisten mielestä se on tapa viihdyttää itseään.

Tämä viihde -etu on suhteellinen, koska sen lisäksi, että voit tehdä GIF -tiedoston PowerPointin avulla, voit myös tehdä GIF -videon YouTube -videosta ja matkapuhelimestasi.

Vaikka on totta, että PowerPoint on erittäin vahva käyttöhistoriaKaikki käyttäjät tai useimmat osaavat käyttää työkalua jo kouluaikoinaan. Tämä on PowerPointin käytön etu muihin verrattuna.

Toinen PowerPointin käytön etu tai etu on, että voit tehdä sen kätevästi tietokoneella, sen tekemiseen ei tarvitse olla Internet -yhteyttäTämä voi kuitenkin auttaa paljon.

Hyvä asia GIF: n tekemisessä PowerPointissa on, että kun olet tehnyt kuvan liikkeellä, se on heti yhteensopiva minkä tahansa laitteen kanssa, kuten: älypuhelimet, tabletit, videosoittimet, mm. Siksi on suositeltavaa tehdä se PowerPointilla.

muuntaa powerpoint -dian animoiduksi gifiksi

Vaihtoehto PowerPointille: Online -GIF -luontityökalu

Jos haluat tehdä omia Gif -tiedostojasi, löydät online -työkaluja, jotka helpottavat elämääsi, ja meillä on mm.

  • Tee GIF: jossa voit ladata videoita, kuvia ja voit jopa käyttää verkkokameraasi Gifien luomiseen. Löydät myös käyttäjien tekemiä Gif -tiedostoja.
  • GIF Maker: Tällä sivulla voit ladata kuvia, videoita tai lisätä haluamasi videon URL -osoitteen, ja sillä on kuvatyökalu, jota voit muokata.
  • Imgur: Voit ladata ja muokata kuvia ja voit myös luoda GIF -videoita YouTube -videoiden perusteella vain kirjoittamalla videon URL -osoitteen ja sinulla on mahdollisuus valita GIF -tiedoston alku- ja loppukehys.
  • Ezgif.fi: tällä sivulla on mahdollisuus lisätä tekstiä ja muuttaa käyttämiesi kuvien kokoa, jotta ne tekevät GIF -kuvastasi paljon vaaleamman ja voit ladata jopa 400 kuvaa GIF -tiedoston luomiseksi.

Picasion

Picasion on yksinkertainen sovellus, jonka avulla voit luoda GIF -tiedostoja nopeasti ja voit ladata sen tietokoneellesi tai linkittää ne verkkoon. Siinä on mahdollisuus ladata kuvia tai etsiä kuvia sovelluksesta ja se antaa sinulle parempi resoluutio ja nopeus kuin muut GIF -luontityökalut.

Kuinka muuntaa dian helposti GIF -kuvaksi PowerPointista?

PowerPoint -dian muuttaminen helposti GIF -kuvaksi vaatii joitakin erittäin helppoja vaiheita. Muokkaustyökalut ovat erittäin hyödyllisiä eri tehtävissä, erityisesti esitysten tai diojen tekemisessä PowerPointissa ja tee niistä GIF, tee tämä avaamalla PowerPoint.

Sitten sinun on löydettävä vasemmasta yläreunasta vaihtoehto ”Tiedosto” ja napsautettava sitä, valittava sitten ”Vie” -osa, jolloin valikko laajenee sinun on valittava Luo animoitu GIF.

Sitten sinun on valittava GIF -kuvan laatu tai resoluutio, se yleensä tulee Aseta keskimääräinen laatu 720 pikseliäJos haluat muokata sitä, napsauta ja valitse eniten haluamasi resoluutio.

muuttaa Power Point -diat GIF -muotoon

Nyt on aika muuttaa dian asetettua aikaa, se on pääasiassa 1 sekunti, on suositeltavaa pidentää sitä, Lopuksi sinun on napsautettava Luo GIF ja voila, voit alkaa jakaa sen.

GIF -tiedostoja voidaan julkaista lukemattomilla sivustoilla, kaikki riippuu siitä, miten käytät kutakin sosiaalista verkostoa, Jos sinulla on WhatsApp -tili, voit harkita sen jakamista siellä. Mutta jos olet uskollinen Twitterin, Instagramin tai muun verkon käyttäjä, voit jakaa ne niiden kautta.

Ideoita GIF -tiedoston tekemiseen PowerPoint -muokkaustyökalun avulla

Muunna PowerPoint -dia helposti GIF -kuvaksi, se kuuluu yhteen parhaista tavoista viihdy ilman suuria komplikaatioita. Tietyt asiat on otettava huomioon GIF -tiedostoa laadittaessa, kuten: kuvan teema.

Jotta voisit tehdä liikkuvan kuvan tai GIF -kuvan PowerPointissa, sinun on oltava selvä, millainen teema kuvassa tulee olemaan, yleensä se tehdään komedian muodossa käyttäjien viihdyttämiseksi.

Voit jopa tehdä GIF -kuvan tietokoneen näytöstä, jotta kuva olisi persoonallinen. Kaikki riippuu luovuudesta ja tietysti resursseista.

Sisällön on oltava erittäin hyvä, koska jos se on hyvin yksinkertaista tai ei kovin viihdyttävää, et saa muita ihmisiä jakamaan sitä ja siksi sillä ei ole minkäänlaista menestystä. Voit kuitenkin valita vaihtoehdon olla huomaamaton.

Tämä tarkoittaa sitä, että monet eivät kannata sitä, että joku komedia- tai viihderesurssi tunnistaa heidät, mikä on varmasti kaikkien intohimo. Tästä huolimatta, se vaatii paljon lahjakkuutta tai onnea.