Skip to content

Mihin McDonalds on omistautunut ja mikä on sen syntyhistoria ravintolana?

27 de huhtikuu de 2022
cartel franquisia comida rapida 18807

Nykyään McDonalds on planeetan suosituin pikaruokaketju. Tämä johtuu sen yli 34 000 sijainnista ympäri planeettaa. Tämän valtavan pikaruokayhtiön luominen on toiminut oppaana sen kilpailijoille, jotka seuraavat sen jalanjälkiä päivittäin.

Niitä on myös päivitetty ja jos haluat käyttää välittäjää toimittamaan ruokaa tästä ravintolasta, voit tilata McDonaldsin Glovosta. Tästä syystä kerromme tässä lausunnossa, mihin McDonalds on omistautunut ja mikä on sen alkuperän historia ravintolana.

Minä päivänä pikaruokaketju McDonalds perustettiin?

Suositun franchising-sarjan alku juontaa juurensa vuoteen 1948. Se on aika, jolloin veljekset Mac ja Dick McDonald avasivat hampurilaisravintolan käyttämällä otsikossa sukunimeään. Tämä tehtiin San Bernardinon kaupungissa Ala-Kaliforniassa. Ruokalistalla oli 20 tuotetta, joista grillattu liharuoka erottuu.

nykyisessä ajassa yritys säilyy yhdysvaltalaisena säätiönä. Kultaisten kaarien säilyttäminen välittömästi tunnistettavana symbolina.

Missä ensimmäinen McDonalds-konttori sijaitsi?

Imperiumi syntyy vaatimattomalle paikalliselle tielle. McDonaldin sukulaiset vihkivät sen käyttöön 15. toukokuuta 1940, erityisesti San Bernardinossa. Esittelyssä pikamenu kahdeksan vuotta myöhemmin.

Vuonna 1954 Krok, jolla oli suurempi liiketoimintanäkökulma, kuvitteli, kuinka tuottava paikka voisi olla. Hän oli yhteydessä McDonaldin veljiin. Liiketoiminta johtajan kanssa teki laadullisen harppauksen ja muuttui ravintolasta franchising-yritykseksi. Ensimmäinen sivukonttori sijaitsi Des Plainissa Illinoisissa, ja se avattiin vuonna 1955. istutti klovnin ravintoloidensa imagoksi. Tällä hetkellä näitä löytyy kaikkialta maailmasta.

Kuka on McDonaldsin perustaja?

Raymond Albert Krok, oli Yhdysvalloista kotoisin oleva liikemies, joka vastasi ravintoloiden pirtelokoneiden markkinoinnista. Vuonna 1954 hän päättää ryhtyä McDonald-veljesten kanssa johtamaan pikaruokakaupan kansallista laajentumista. On vuonna 1961, jolloin hän ottaa yrityksen täydellisen hallintaansa. McDonald Corporationin perustaja. Yrityksen ensimmäiseksi edustajaksi. Hän vastaa sen muuttamisesta pikaruokaketjuksi kansainvälisesti laajentuen.

Tämä organisaatio ylitti tuhannen toimipaikan luvun vuonna 1968. Nämä ravintolat ovat hajallaan ympäri Amerikan yhdysvaltoja. Sen perustaja pysyi valtakunnan johdossa kuolemaansa asti. Yrityksestä oli jo tuolloin tullut maailman merkittävin.

McDonalds-teollisuuden perustaja

Hänen taipumuksestaan ​​suunnitella ja luoda. Sekä hänen kykynsä etsiä laatua. Ja hyväntekeväisyyslahjoituksia on seurattava esimerkkinä. Krokin perintö on edelleen McDonaldsin liikkeellepaneva voima nyt ja tulevaisuudessa.

Hänen perintönsä elää, ja käyttöjärjestelmä tarjoaa McDonalds-asiakkaille heidän valitsemaansa ruokaa kohtuuhintaan. Se antaa henkilöstölle ja franchising-yrityksille mahdollisuuksia kasvaa. Toimittajalla on velvollisuus tarjota korkealaatuisia tuotteita ja ainesosia. Lisäksi tänään on mahdollista käyttää heidän toimituspalveluitaan, jossa voit tilata McDonalds-kahvilan OrdersNow’sta ja nauttia yhden mahtavista ravintoloista kotisi ovelle asti.

Milloin franchising-ketju perustettiin McDonaldsiin?

Alkuperäinen franchising perustettiin Des Plainesissa Illinoisissa, ja se avasi ovensa 15. huhtikuuta 1955. Se oli ensimmäinen, joka käytti kultaisiin kaareihin perustuvaa logoa. Hänen nimensä lyhennettiin McDonaldsiksi.

Sen suosittuja aterioita ovat täydelliset menut, hampurilaiset, ranskalaiset ja virvoitusjuomat. Lisäksi se tarjoaa tarjouksen jäätelöistä, pirtelöistä ja jälkiruoista. Lisää ruokalistalle hedelmä- ja vihannessalaatteja sekä muita tuotteita asuinmaan mukaan. Yhtiön mukaan ravintolan ensimmäisen työpäivän aikana tehdyt tilaukset olivat yhteensä 366 dollaria. Nyt vanha paikka on museo.

elintarviketeollisuuden logo

Vuonna 1955 Krok perusti McDonalds Systemin, josta tuli myöhemmin väistämättä nykyään tuntemamme McDonald Corporation. Vuonna 1958 virasto oli jo lähettänyt satoja hampurilaisia. Vuonna 1961 Krok osti yrityksen McDonald-veljiltä noin 2,7 miljoonalla dollarilla. Ansaitsee tuotemerkin ja käyttöoikeudet kaikkiin McDonalds-franchisingeihin.

Yritys ei ole vain levinnyt. Sille on myös annettu nimi pikaruokaketju ”arvokkain” ja maailman kevyin palvelu. Se on myynyt satoja miljardeja hampurilaisia ​​siitä lähtien, kun se on toiminut.