Skip to content

Millaisilla toimitussovelluksilla on McDonalds-palvelu?

27 de huhtikuu de 2022
logotipo mcdonalds 18805

McDonald’s osallistuu myös ruoan toimitukseen. Pikaruokaverkosto on liitetty järjestelmään, jossa tuotteet toimitetaan kuluttajien kotiin. Digitaalisen sovelluksen kautta käyttäjät voivat tilata mitä tahansa McDonald’sin aterioita ilman, että vähimmäistilauksen suorittaminen on välttämätöntä. Palvelu on käytettävissä jokaisen ravintolan normaaleina aukioloaikoina. Siksi tässä lausunnossa näytämme sinulle toimitussovellukset, jotka tarjoavat palvelua tästä upeasta franchising-sopimuksesta.

Kuinka tehdä tilaus McDonaldsissa kotona sovelluksesta?

Käyttääkseen tätä palvelua käyttäjien on ladattava Mc Orders -sovellus mobiililaitteeseensa, löydät sen Saatavilla sekä Android- että iOS-järjestelmille. Kun olet valinnut tilattavan tuotteen, sinun tulee valita nouto- tai juomapaikka ja lopuksi noutoaika. Ravintola on myös linkitetty useille alustoille, mukaan lukien Glovoon. Jossa joskus järjestelmässä voi olla haittoja, kuten se, että se ei salli sinua tilaa McDonald’s.

Tämä franchising on perustanut ravintolaan yksityisiä pikanottoalueita sekä McAutossa että lipputuloissa. Järjestelmän avulla voit suorittaa tilaukset alle minuutissa. Lisäksi sovellus mahdollistaa ruoan personointikuten ainesosien poistaminen, lisääminen ja tilauksen muokkaaminen asiakkaan maun mukaan sekä ainutlaatuisten kampanjoiden tarjoaminen kuluttajille.

Suosittelemme, että saat selville, mitkä McDonald’sin toimipaikat alueellasi tarjoavat kotiinkuljetuspalvelua Lataa Uber Eats -sovellus. Kirjoita sitten osoitteesi ja näet luettelon alueellasi olevista ravintoloista (varmista, että McDelivery with Uber Eats toimii alueellasi). Seuraavaksi esittelemme sinulle muita alustoja, joilla voit tilata McDonald’sin tuotteita kotiin:

Glovo

Pikaruokaverkkojärjestelmä on Glovon kuluttajien suosikki. Siksi se liitetään yhteen markkinoiden suurimmista, kuten McDonaldsista. Voit tehdä Glovolta tilauksia McDonald’sin ruoasta erittäin helposti, sinun tarvitsee vain seurata seuraavia ohjeita:

Lataa sovellus. Jos olet uusi käyttämässä tämäntyyppistä alustaa, sinun tulee ensin ladata sovellus mistä tahansa virallisesta kaupasta. Löydät Glovon sekä Play Kaupasta että App Storesta, mutta varmista, että se toimii maassasi.

pikaruoan tilaussovellus

Kirjoita Glovo matkapuhelimeesi. Kun sovellus on asennettu, avaa se ja kirjaudu sisään järjestelmään. Voit tehdä sen Google-tilillä, Facebookilla tai sähköpostillasi. Toinen vaihtoehto on päästä sisään tietokoneeltasi, sen avulla voit rekisteröityä sen viralliselta sivustolta, tehdäksesi tämän kirjoittamalla valitsemastasi selaimesta.

Laita sijaintisi. Ota GPS-kohde käyttöön määrittääksesi sijaintisi sovelluksessa. Tämä vaihe on välttämätön sen määrittämiseksi, mitkä McDonald’sin Glovon yhteistyökumppanit toimivat kaupungissasi. Etsi ravintola Glovosta. Valitse ruokaosio löytääksesi nykyistä sijaintiasi lähimmän McDonalds-myymälän.

Huomaa: On tärkeää tietää, että voit valita aterian noudon tai lähettämisen tai tilauksen käyttämisen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse suorittaa tilausta itse, koska se voi olla erinomainen lahja perheenjäsenelle tai ystävälle.

Käytä kuponkia. Monet näistä pikaruokaverkostoista mahdollistavat kuponkeja, joissa on lyhytaikaisia ​​tarjouksia tehdessäsi ostoksia, joita käytetään kotiinkuljetuksena Glovoon. Siirry Glovo Magazine -lehteen ja löydä ajan parhaat alennukset.

juo ruokaa mcdonalds

Syö

Lataa ensin Just Eat -sovellus mobiililaitteellesi tai kirjaudu sisään sen viralliselta sivustolta. Nyt, vieritä Paikkakunnat-elementtiin, napsauta sitten Ketjut ja valitse lopuksi McDonald’s. Seuraavaksi sinun on syötettävä osoitteesi löytääksesi lähimmän McDonald’sin. Siellä sinun on valittava mitä haluat kuluttaa ja klikata maksuvaihtoehtoa ja jatkaa Just Eatin antamien ohjeiden mukaan.

McDonald’s App

Jos haluat tehdä pyynnön McDonalds-sovelluksessa kotiinkuljetuksella, sinun on suoritettava seuraava toimenpide:

  1. Lataa ensin sovellus, sitten rekisteröidy ja kirjoita se. Jos haluat tietää heidän uutisiaan, päästä MyMcDonald’siinsieltä näet erilaisia ​​tarjouksia kiehtoviin palkintoihin.
  2. Seuraavaksi vietät tilauksesi lähimmässä McDonald’sissa.
  3. Kerää pisteitä kaikilla pyyntöilläsi. Kaikki tilauksesi kasvattavat ’Pisteitä’ ja uusiutuvat automaattisesti sovelluksessa. Muista, että alustalla 1 € vastaa 10 pistettä.
  4. Muuta pisteitäsi ja nauti uskomattomista palkinnoista. Kun sinulla on tarpeeksi pisteitä, palkinnot aktivoituvat tahattomasti sovelluksessasi ja sinun tarvitsee vain vaihtaa ne kaupassa.

Kuinka paljon provisiota McDonalds veloittaa kotiin toimituksesta?

McDonald’sin alustan kautta tehtyjen tilausten välityspalkkiot voivat vaihdella sijaintisi mukaan. Mutta toimituskulut ovat noin 1,90 euroa.

Voitko tilata noutoruokaa McDonaldsista?

Tärkeimmillä hampurilaismyyntiverkostoilla on joissain toimipisteissään yleensä nopea noutopalvelu, jossa käyttäjän ei tarvitse nousta autostaan.

McDonald’silla he käyttävät tätä järjestelmää, ja se tunnetaan nimellä McAuto. Tämä toiminta on mahdollista kaikissa näiden franchising-toimipaikoissajossa työntekijät sen sijaan, että tarjoisivat sinulle ruokaa tilojen sisällä, tilaus toimitetaan sen ulkopuolelle kulutettavaksi.

sovellusta käyttävä henkilö

McAuto

Tällä palvelulla pikaruokafranchising sopeutui covid-19:n aiheuttamiin uusiin vaatimuksiin. Tämä uusi järjestelmä on käytössä kaikissa sen itsepalvelua tarjoavissa McDonald’s-ravintoloissa, joissa sen käyttäjät voivat nauttia ruokalistoistaan ​​suojattuna tilojen rajojen sisällä. Näin asiakkaat voivat nauttia McAuto-palvelusta:

  • Ensinnäkin kuluttaja pysäköi autosi parkkipaikalle.
  • Sitten McDonald’sin työntekijä kurottaa kännykkääsi ja ottaa tilauksesi.
  • Muutamassa minuutissa tuot suosikki McMenusi nauttiaksesi poistumatta autosta.