Skip to content

Mihin verkkoihin Roblox on tarkoitettu? – Kuinka muokata ja ladata silmiä Robloxiin? (Esimerkki)

24 de elokuu de 2021
portada alternativa de

Roblox on yksi parhaista peleistä tänään. Tämä viimeaikainen maine johtuu käyttäjille antamastaan ​​mukautuskapasiteetista (kirjaimellisesti se on peli, jonka voit suunnitella itse, koska kuten pelin kuuluisa motto sanoo, sinun on parannettava mielikuvitustasi). Tämä mielessä ja voit oppia lisää tästä otsikosta tänään Mitä silmät ovat Robloxissa?ja miten niitä muokataan.

Ja se on sitä, että vaikka tämä peli sallii jopa sen käyttäjien, joilla on vähemmän ikää, muokata haluamaansa. Et tarkoita, että he tietävät, miten se tehdään. Koska 3D -mallinnus Se ei ole maailman helpoin asia. Siksi tämä opetusohjelma luotiin perusoppaana niille teistä, jotka haluavat nopeaa oppijaa.

Mitä silmät ovat Robloxissa?

Nopeasti vastaamaan kysymykseen Mitä silmät ovat Robloxissa?Sinun on ensin tiedettävä, mitä nämä ovat, koska ilman näitä tietoja sinun on mahdotonta ymmärtää mitään. Pohjimmiltaan nämä ovat näkyvät esitykset kuvista näytöllä, jolla se on rakennettu peliin.

Nämä silmät ovat rakenteen pääyksikkö, niitä voidaan muun muassa muuttaa materiaalin, muodon, koon mukaan. Toisin sanoen niiden avulla voit luoda ja muokata peleissä käytettäviä esineitä (eli niiden avulla voit luoda hyvän hahmon tai avatarin upeilla lisävarusteilla).

Robloxissa on monia erilaisia ​​silmiä, joita voit käyttää, kuten: erikoisverkko (näiden avulla voidaan valmistaa tiiliä, päitä, vartaloita, palloja, sylintereitä, kiila ja lopuksi hehkulamppu, jotka ovat toisen pelaajan luomia kuvia), blockmesh (salli lohkojen tekeminen).

Näiden silmien muokkaamiseksi sinun on avattava Studio Roblox ja siirry sitten kohtaan ”Työkalut”, Valitse sitten vaihtoehto”Lisää” ja sitten ”Esine”Tai vastusta. Valitse heti sen luokka tai tyyppi.

Tekemällä voit valita lisättävät sukkahousutyypit ja sieltä alustan tarjoamilla työkaluilla voit muokata sitä niin, että sinulla on miekka, raketti tai mitä haluat. Se on sinun ja mitä haluat tehdä.

Muista, että jokaisella verkolla on jonkinlainen muoto, joten sinun on käytettävä oikeaa verkkoa, jotta tekemäsi malli sopii sinulle hyvin. Tämä ei ole aloittelijoille, mutta sen ei pitäisi olla niin vaikeaa.

Lataa verkot peliin

Nyt kun tiedät mitä sukkahousut robloxilla Ja tiedät myös, miten pääset osioon niiden muokkaamisen aloittamiseksi, on aika nähdä, mitä tehdä, jotta voit ladata silmät peliin, jos haluat (tämä on vieläkin helpompaa).

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on siirtyä Roblox -tilillesi ja avata peli, jonka jälkeen sinun on asetettava huone rakennus- tai muokkaustilaan sen mukaan, oletko pääsivulla vai tutkimussivulla.

Avaa verkkoominaisuudet napsauttamalla ”Ominaisuudet” -painiketta ja valitse sitten vaihtoehto ”Verkkotyypit”, Ja napsauta painiketta” Mesh file ”. Tämä tuo esiin tekstiruudun, johon sinun tulee sijoittaa ”MeshID” (tämä on pohjimmiltaan polku, johon verkko tallennetaan tietokoneelle).

pidätys roblox -pelissä

Jos et tiedä, mikä niistä on muistista, siirry kansioon, jossa verkko on (se on asiakirjatiedostoissa) ja kopioi ja liitä polku MeshID: hen. Tarkista lopuksi, että kaikki on oikein (nimen on päädyttävä tiedostopääteeseen .mesh). Jos kaikki on kunnossa, paina enter ja siinä kaikki, lataus alkaa.

Tämän ansiosta sinulla on verkko verkossa, jotta voit tehdä mitä haluat. Joten voit sanoa selventäneesi kysymystä Mitä silmät ovat Robloxissa? Lisäksi voit oppia lataamaan verkon ja aloittamaan sen muokkaamisen, jotta voit luoda tai tehdä vaatteita Robloxissa, sekä luoda maailmoja, joissa on erottuva esine, joka voi tehdä Roblox -pelistäsi kuuluisan ja suosittuja.