Skip to content

Mikä on Google Chromecast, mihin se on tarkoitettu ja mitä sitä voi katsella? Kaikki toiminnot

4 de syyskuu de 2021
chromecast 14514

Jos haluat tai tarvitset osta Chromecast -laite televisioon asennettavaksi, sinun on tiedettävä tarkalleen, mitä Chromecast on ja mihin se on tarkoitettu, sen lisäksi, että sinulla on tietoa kaikista käytettävissä olevista toiminnoista ja laitteista, jotka lähettävät signaalia ja sisältöä tälle laitteelle.

Kun haluat nähdä matkapuhelimessa tai tietokoneessa olevaa multimediasisältöä, tarvitset laitteita, kuten HDMI -kaapelin, matkapuhelimien liittämiseksi älytelevisioihin ja siten audiovisuaalisen sisällön näyttämistä televisiossa.

Kuitenkin ottaa a Chromecast tekee tämän helpoksi koska sinun ei tarvitse yhdistää molempia laitteita toisiinsa nähdäksesi sisältöä, päinvastoin, käyttämällä WiFi -verkkoa lähetät signaaleja laitteelle, tässä tapauksessa Chromecastille ja se muodostaa yhteyden televisioon, jolloin toinen laite jää vapaaksi .

Mikä on Chromecast -laite?

Chromecast on Googlen yrityksen luoma ja kehittämä laitteisto, jonka muoto on hyvin pyöreä samanlainen kuin koulukello tai -soittoTämän kautta voit lähettää sisältöä kannettavasta laitteestasi älytelevisioon.

Voit esimerkiksi määrittää, että haluat nähdä videon, jonka olet löytänyt YouTube -alustalta, mutta sinulla on se puhelimessasi ja sinun täytyy nähdä se isolta näytöltä televisiosta, joten yhdistät Chromecastin ja välität mainitun videon matkapuhelimesta televisioon ilman, että sinun tarvitsee kytkeä kaapeleita väliin.

Tämä toimii ikään kuin ne olisivat USB, paitsi että siinä on pieni tietokone, jonka ohjelmointi suorittaa kyseiset toiminnot muistuttaa HDMI -kaapelia, joten sinun tarvitsee vain liittää tämä laite televisioon ja yhdistää se WiFi -verkkoon, jota normaalisti käytät menettelyn aloittamiseen.

Sitten lähetät haluamasi sisällön. Ainoa kaapeli, joka sinun on liitettävä, on Chromecastin kaapeli kotisi pistorasiaan, ja sinun on painettava painiketta, jotta voit määrittää laitteen tietokoneesta tai mobiililaitteesta, jota käytät osoitteessa tuolloin ja missä sinulla on sisältö, jonka aiot nähdä.

Mihin tämä laite on tarkoitettu?

Kuten edellä mainitsimme, Chromecast auttaa suoratoistamaan audiovisuaalista sisältöä kuten musiikkia, videoita, elokuvia, kuvia ja muita asioita älytelevisioon, lähettämällä niitä mobiililaitteista, kuten tableteista, matkapuhelimista tai kannettavista tietokoneista.

Tässä mielessä voit myös pelata joitakin pelejä, jotka ovat yhteensopivia tällä laitteella, kuten Counter Strike ja muita, joita voi hallita matkapuhelimellasi, mutta näissä jaetuissa verkkopeleissä sinun on estettävä ketään käyttämästä Chromecastiasi.

Voit myös luoda soittolistan ja nauttia videoista tai ryhmätapaamisista YouTube -alustan kautta, syöttää ja katsella sisältöä sovelluksia, kuten Netflix, Disney Plus ja muut voit tehdä myös, jos sinulla on Chromecast -laite.

Lopuksi toimintojen sisällä on, että voit käyttää sitä radiona ja voit jopa nauttia karaoken laulamisesta, voit myös käyttää sitä taululle opettaaksesi lapsesi lukemaan ja kirjoittamaan.

Tietoja tämän laitteen toiminnoista

Pääasiassa sinun pitäisi tietää, että Chromecast toimii versiosta 4.0.3 alkaen laitteille, joissa on Android -käyttöjärjestelmä ja iOS -laitteille, kuten iPad tai iPhone, se toimii, jos sen versio on vähintään 7.0.

google chromecast usb -laitteet

Chromecast toimii DLNA -tekniikalla Sitä käytetään kahden laitteen yhdistämiseen toisiinsa verkon kautta, joka on koti- tai kotiverkko, eli molemmat laitteet käyttävät samaa Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoa.

Samalla tavalla yhdellä laitteista on palvelimen tehtävä, joka lähettää sisällön, kun taas toiset toimivat gettereina. Tässä mielessä Chromecast käyttää toista tekniikkaa nimeltä miracast joka muodostaa yhteyden laitteiden välillä yksinkertaisella, nopealla ja tehokkaalla tavalla.

Molempien tekniikoiden yhdistelmä on johtanut niin kutsuttuun Google Castiin, joka signaalin tai sisällön lähettämisen lisäksi laitteelta toiselle myös sen toimintaa voidaan ohjata langattomasti liikkeeseenlaskijana toimivasta laitteesta.