Skip to content

Kuinka voin asentaa ja katsella Amazon Prime -videota Chromecastilla (esimerkki)

29 de kesäkuu de 2021
logo amazon

Lopuksi, Chrome ja Amazon ovat tehneet muutoksia. Nyt voit nauttia suoratoistopalvelustasi Amazon-verkkokaupasta muilla laitteilla, jotka käyttävät Google Castia. Tänään aiomme kertoa sinulle miten voit asentaa ja katsella Amazon Prime -videota Chromecastilla.

Amazon Prime Video on yksi suoratoistoalustoista, joka kilpailee tänään Netflixin ja HBO: n kanssa. Tämä saatavana Android-, iPhone- ja Smart TV -laitteille. Sinun on ladattava sovellus vain virallisista myymälöistä. Verkkosivustolta on myös mahdollista käyttää kaikkea sen sisältöä.

Kuinka lähettää Amazon Prime -videosisältöä tietokoneeltasi Chromecastiin nopeasti ja helposti

Pääset alkuun käynnistämällä Chrome-selaimen tietokoneellasi ja siirtymällä Amazon Prime Video -sivustolle. Anna kirjautumalla sisään.

Jos sinulla ei ole Chromecast-kuvaketta ruudun oikeassa yläkulmassa, sinun pitäisi asenna laajennus. Etsi sitä Verkkokauppa. Tällä tavalla sinulla on painike selaimessasi ja voit jakaa haluamasi. Tai myös mahdollisuus asentaa Amazon Prime -sovellus tietokoneellesi.

Seuraava asia on napsauttaa vaihtoehtovalikkoa, joka on tietokoneen näytön oikeassa yläkulmassa, jota edustaa kolmen pisteen kuvake.

Hae luettelosta ”Lähettää”Pystyä jakamaan sisältöä. Seuraavaksi avautuu pieni laatikko, jossa on joidenkin käytettävissä olevien laitteiden nimi.

Muista, että molempien laitteiden (tietokone ja Chromecast) on oltava synkronoituja saman Wi-Fi-verkon kautta, jotta voit jakaa ne.

Ennen kuin valitset Chromecast-laitteesi, napsautaLähteet”, Siellä voit valita, lähetetäänkö vain selainvälilehti vai työpöytä. Kun olet valinnut laitteen, sinun on odotettava muutama sekunti, kunnes saat viestin “Castting”.

Tämä viesti tarkoittaa, että lähetät sisältöä. Jos se ei jostain syystä muodosta yhteyttä, yritä uudelleen, se voi johtua Internet-virheestä.

Lopuksi lähetät jo kuvaa ja ääntä. Sinun tarvitsee vain etsiä sisältöä, jonka haluat nähdä tietokoneeltasi Amazon Prime Video.

Ennen kuin kirjaudut sisään useisiin laitteisiin, on tärkeää, että tiedät niiden laitteiden rajan, jotka voivat käyttää sitä samanaikaisesti.

Katso prime video tv

Kuinka suoratoistaa Amazon Prime -videosisältöä laitteeltasi Chromecastiin yksinkertaisilla vaiheilla

Aloittaaksesi sinulla on oltava Amazon Prime Video -sovelluksen uusin päivitys mobiililaitteellasi. Sen avulla voit jakaa sisältöä televisioon tai tablettiin, joten jos sinulla ei vielä ole uusinta versiota, hanki se.

Kun syötät Prime Video -palvelun ensimmäisen kerran päivityksen jälkeen, sinulla on tekstiruutu, jossa selitetään, että voit tarkastella sisältöä muilla näytöillä Chromecastista ja että kun yhteensopiva laite havaitaan lähistöllä, voit painaa Lähetä-painiketta.

Muista, että sinun on synkronoitava, jotta voit jakaa sen molemmat laitteet käyttävät samaa Wifi-verkkoa. Videon jakaminen on erittäin helppoa. Aloita napsauttamalla jakokuvaketta, joka on laitteen oikeassa alakulmassa. Sitä edustaa neliö ja Wi-Fi-signaali.

Sinulla on luettelo yhteensopivista laitteista, jotka ovat lähellä ja jotka on kytketty samaan Wi-Fi-verkkoon. Aseta itsesi ja napsauta laitetta, jolle haluat lähettää videon.

Tällä tavalla sinulla on jo yhteys mobiililaitteesi ja Chromecastisi välillä. Vahvistaaksesi, että näin on, sinun on visualisoitava näytön oikeassa alakulmassa oleva jakokuvake, että aiemmin tyhjä ruutu on nyt täynnä valkoista.

Nyt sinun tarvitsee vain etsiä elokuva tai sarja, jonka haluat nähdä televisiosta tai tablet-laitteesta, mobiililaitteeltasi ja toistaa se. Tällä tavalla voit katsella samaa videota molemmissa laitteissa.

Jos olet jo aloittanut videon katselun ja haluat suoratoistaa sen Chromecastiin, älä huoli, voit myös. Napsauta jakokuvaketta, joka sinulla on nyt näytön oikeassa yläkulmassa, se on tekstityksen vieressä.

Samalla tavalla sinun on haettava yhteensopivien laitteiden luettelo Chromecastillesi, jotta voit lähettää sen ja tarkastella sitä suuremmalta näytöltä. Kuten näet, Toista Amazon Prime -video Chromecastilla Se on hyvin yksinkertaista. Jos sinulla on kysyttävää tästä opetusohjelmasta, jätä se kommenttikenttään.