Skip to content

Kuinka voin katsella ja asentaa Amazon Prime -videota älytelevisioon (esimerkki)

10 de toukokuu de 2021
Padre e hijo viendo TV

Yhä useammat ihmiset nauttivat kotiteatterista, se on mahdollista tehdä käyttämällä Internetistä ladattuja tiedostoja, joita voidaan katsella monilla elektronisilla laitteilla. Mutta jos käytät palveluja Amazon Prime Video, haluat ehkä nähdä sisältösi a Älytelevisio. Lue ja opi kuinka katsella ja asentaa Amazon Prime Video Smart TV: hen.

Mikä on Amazon Prime Video?

Amazon Prime Video on yrityksen tarjoama palvelu Amazon pystyä katsomaan ja lataamaan elokuvia ja sarjoja sekä yksinomaisilta että muilta tuotantoyhtiöiltä. Tätä varten se käyttää multimediatiedostojen jatkuvaa lähetystä tai suoratoistoa Internetissä. Näin voit nauttia videosta sen lataamisen aikana.

Ottaen huomioon, että Internetin käyttö on välttämätöntä, on oltava sellainen yhteys hyvä, vakaa ja nopea. Tiedostojen lataamista ei siis keskeytetä, joten suosittelemme, että noudatat näitä temppuja nopeuttaaksesi internetiäsi mahdollisimman paljon.

Vaikka tätä palvelua on mahdollista käyttää tietokoneen kanssa, monet katsovat mieluummin sisältöä älytelevisiossaan ja alla kerrotaan, miten se on mahdollista.

Kuinka katsella ja asentaa Amazon Prime Video Smart TV: hen?

Amazon Prime Video -palveluiden käyttö antaa sinulle pääsyn laajaan luetteloon sarjat, elokuvat ja muuta erittäin laadukasta ohjelmointia. On kuitenkin huomattava, että tarjous vaihtelee riippuen maailman alueesta, josta se on kytketty ja tilaus tehdään. Kuvailemme vaiheita sen katselemiseksi älytelevisiossa.

Vaihe 1: Tilaa Amazon Prime Video -palvelu

Tätä varten on syötettävä tietokoneella tai muulla Internet-laitteella yrityksen viralliselle verkkosivustolle ja palkattava Amazon Prime Video. Voit tehdä tämän suorittamalla yhden kuukausimaksun tai vuosimaksun luottokortilla tai Paypalilla. On kuitenkin mahdollista nauttia 30 päivän ilmaisesta kokeiluversiosta ennen tilauksen tekemistä.

Vaihe 2: On hyvä Internet-yhteys

Multimediasisältö, jota voi olla katsella verkossa tai lataa Amazon Prime Video on erittäin laadukas, mutta jotta voisit nauttia siitä täydellisesti, tarvitset hyvän internetyhteyden. Vähintään 4 Mbps: n ja suositellun 6 Mbps: n langalliselle verkolle ja 4G: lle, jos se on tarkoitettu mobiililaitteelle, voit katsella elokuvia ilman ongelmia.

Jos olet saanut hyvän Internet-yhteyden, mutta mielestäsi sen nopeus ei ole sama kuin alussa, tiedä syyt, miksi Internet-yhteys on hidas.

Vaihe 3: Pidä Smart TV: tä videotuloilla

Sinulla on oltava televisio Älytelevisio voidakseen käyttää sitä. Amazon Prime Video -sisältöä on mahdollista katsella tässä televisiossa, jos liität sen ulkoisena monitorina kannettavaan tietokoneeseen, jossa on HDMI tai VGA. Tämä vaihe on ihanteellinen, jos televisio ei ole yhteensopiva sovelluksen kanssa.

Vaihe 4: Anna Amazon Prime Video -sovelluksen asentaa Smart TV: hen

Älytelevisioilla on mahdollisuus muodostaa yhteys Internetiin ja käyttää erilaisia ​​palveluja, kuten Amazon Prime Video. Tätä varten on välttämätöntä, että sovellus asennettu televisioon. Jos se ei tule tehtaalta, se on ladattava virallisesta sovelluskaupasta. Jälkeenpäin kirjaudu sisään päästäksesi haluamaasi sisältöön.

Amazon Prime -videon lataaminen älytelevisiosta

Vaihe 5: Käytä jotakin ulkoista laitetta, joka muodostaa yhteyden Amazon Prime Video -videoon

Sinä voit muodosta yhteys Smart TV: hen ulkoisen laitteen HDMI-kaapelilla. Heillä on sovellus asennettuna katsomaan Amazon Prime -videota, muuten se on ladattava ja asennettava. Nämä joukkueet ovat Android, Fire ja Apple TV, jotkut videopelikonsolit ja Nvidia Shield -laitteet. Samoin on välttämätöntä suorittaa istunto Amazon-käyttäjänimelläsi ja salasanallasi.

Vaihe 6: Toista Amazon Prime -sisältöä mobiililaitteella

Viimeisenä keinona on käyttää Chromecast, peilaa mobiililaitteen näyttö Smart TV: ssä. Tietysti laitteellasi on oltava virallinen Amazon Prime Video -sovellus, kirjaudu sisään ja jaa tai peilaa näyttö television kanssa.