Skip to content

Kuinka yhdistää ja maksaa Amazon Prime luottokortilla matkapuhelimestasi

27 de toukokuu de 2021
amazon prime video 13146

Tämä ohjelma on luotu tarjoamaan erilaisia ​​etuja asiakkaille, joka tarjoaa useita täydellisiä palveluja ostosten tekemiseen ja sen tarjoaman viihteen nauttimiseen.

Aikana linkitä ja maksa Amazon PrimeMonet sen käyttäjistä eivät tiedä tapaa tehdä se oikein luottokortilla ja matkapuhelimella. Mutta älä huoli, tämä on todella yksinkertainen prosessi; tästä syystä mainitsemme kaikki tiedot alla.

Mitä etuja Amazon Prime tarjoaa sinulle?

Amazon Prime on palvelu, joka on onnistunut auttamaan ja hyödyttämään kaikkia sen tilaajia maailmassa. Yksi mielenkiintoisimmista tarjouksista on se tarjoaa 24 tuntia täysin ilmaiseksi yli miljoonalla Prime-merkinnällä varustetulla tuotteella.

Toisaalta sen hintaan sisältyvät muut palvelut, kuten Amazon Prime Video, jonka avulla voit katsella loputtoman määrän sarjoja ja elokuvia, joista tulee yksi silmiinpistävimmistä ja yksinoikeimmista palveluista asiakkaille. Se tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeiluversion, jotta ihmiset voivat nauttia kokemuksesta ja maksaa siitä myöhemmin.

Saadaksesi sen voit tarkistaa hinnat ja siten alkaa visualisoida sitä. Voit myös tarkistaa kaiken tämä vaikuttaa matkapuhelimesi kauttaSinun on käytettävä sitä vain verkkosivustoltasi tai ladattava se Play-kaupasta. Tällöin sinun on vain annettava tietosi.

Koska Amazon Prime Video on täydellinen katsomaan suosikkisarjaasi ja elokuviasi. Se tarjoaa sinulle myös a suuri valikoima luetteloita Jos haluat häiritä itseäsi ja nauttia hauskasta tuntikausista rakkaidesi kanssa, sinun tarvitsee vain tiedustella kustakin näistä nähdäksesi haluamasi elokuva.

Kuinka yhdistää Amazon Prime ja luottokortti matkapuhelimestani?

Tämä sovellus antaa mahdollisuuden maksaa palveluistasi luottokortilla joko: Visa ja MasterCard. Sinun on valittava, mikä on paras vaihtoehto tämän prosessin suorittamiseksi.

Maksutapojen linkittäminen Halutulla kortilla sinun on annettava Amazon Prime -tilisi, ja sinun on sitten valittava kaksi vaihtoehtoa: Voit lisätä maksutavan tai muokata ja poistaa yhtä menetelmistä. Nämä vaihtoehdot löytyvät vastaavan maksutavan avattavasta valikosta.

Kun vaihtoehto on valittu, napsauta Muokkaa tai poista ja noudata annettuja ohjeita ja kirjoita luottokorttisi vastaavat tiedot. Kun kirjoitat niihin varmista, että ne ovat oikein välttää tulevia ongelmia suorittamissasi prosesseissa.

On huomattava, että ei ole väliä kumpi valitsemastasi vaihtoehdosta, koska jokaisen avulla voit linkittää luotto-iltapäivän, sinun on vain noudatettava vastaavia vaiheita, kirjoita tietosi ja voila, tilisi on yhdistetty onnistuneesti.

Kuinka maksaa Amazon Prime luottokortilla puhelimesta?

Tällä palvelulla on erittäin hyvä hinta, ja se on yleisön saatavilla. Se maksetaan yleensä vuosittain, mutta sinä voit valita vaihtoehdon maksaa se viikoittain. Jos haluat muuttaa tätä, joudut odottamaan laskun saapumista, minkä jälkeen voit suorittaa tämän prosessin.

maksa Amazon Prime luottokortilla

Kirjaudu Amazon-puhelimeesi, kirjaudu sisään käyttäjän kanssa. Siirry valikon ensimmäiseen vaihtoehtoon ”Tililuettelot” ja napsauta ”Oma tili”, paina ”Prime”; sitten näet valikon vasemmalla puolella painikkeen, joka sanoo ’Muuta tilauksen kestoa’. Valitse ’Kuukausittainen’ ja voila, voit maksaa sen haluamaasi aikaan.

Myös maksaa Amazon PrimeSinun on annettava sovellus ja etsittävä sitten painike, joka sanoo ”Oma pääministeri”, napsauta ”Hallitse”. Kun olet täällä, näet vaihtoehdon maksaa jäseneksi, noudata ilmoitettuja vaiheita prosessin loppuun saattamiseksi.

Näiden prosessien avulla olet jo peruuttanut palvelun, joka on suositeltavin asia maksuhetkellä, on kirjoittaa päivämäärät jotta et jää jäljelle minkään maksun kanssa. On myös tärkeää mainita, että tästä sovelluksesta voi nauttia milloin tahansa, lataamalla sen matkapuhelimeesi tai televisioon, mikä tekee kokemuksestasi mukavampaa.