Skip to content

Mikä on ja miten Amazon Prime -videokanavat toimivat? Tutustu Amazon Channel Platformiin

27 de toukokuu de 2021
amazon prime 9914

Yhä useammat ihmiset nauttivat viihteestä suoratoistettavat sisältöalustat josta he voivat nauttia satoja sarjoja ja elokuvia. Olemme jo puhuneet Amazon Prime Video -videosta aiemmin, mutta nyt tämä tunnettu foorumi on päättänyt laajentaa luetteloaan asettamalla uusia kanavia tilaajiensa saataville. Seuraavaksi selitämme, mikä se on ja miten Amazon Prime -videokanavat toimivat.

Yksi suurimmista kiinnostuksen kohteista ihmisille, jotka haluavat käyttää viihdesisältöä verkossa, on se, että valitsemallaan alustalla on todella monipuolinen luettelo. Tällä tavoin he voivat hankkia sarjoja ja elokuvia kaikille perheenjäsenille ilman tilauksia useille kalliille alustoille.

Se on yksi Amazon Prime Channelsin ensisijaisista tavoitteista, mikä on saanut tämän alustan saamaan suurempaa uskollisuutta käyttäjiltä.

Mikä on Amazon Prime -videokanava?

Tarjotakseen entistä enemmän sisältöä käyttäjille, Amazonin suoratoistoalusta tarjoaa tilaajilleen nyt uusia kanavia, jotka tunnetaan nimellä Prime Video Channels. Ne ovat kanavia suoratoista sisältöä rinnakkaisilta alustoiltaVoimme sanoa, että tällä tavalla Amazon Prime Video tulee sovellukseksi, joka keskittää tai sallii uusien alustojen ja niiden sisällön lisäämisen.

Kun käytät Amazon Prime -videokanavia, sinulla on paljon laajempi luettelo sisältöä, joka on saatavana alustoilla, kuten Mezzo, Starzplay, MGM, Noggin, Mubi, Quello Concerts ja monet muut. Tällä tavalla voit saada enemmän sarjoja, elokuvia ja videoita samalla Amazon-alustalla.

Lisäksi osoitteessa tilaa Amazon Prime -videokanavien sisältö sinulla on paljon enemmän palveluja ilman, että sinun tarvitsee tulla toisen alustan asiakkaaksi. Tämä on antanut myös Amazonille mahdollisuuden kilpailla tiiviimmin suoratoistoalustojen kanssa, kuten Netflix tai Disney +, tarjoamalla sisältöä, joka on omistettu esimerkiksi musiikille tai viihteelle lapsille.

Kuinka Amazon Prime -videokanavat toimivat?

Amazon Prime -videokanavat ja niiden sisältö on hieman irrotettu alkuperäisestä Amazon-luettelosta, ja on mahdollista, että asuinmaastasi riippuen kaikki kanavat tai sisältö eivät ole käytettävissä. Lisäksi sinun on pidettävä mielessä, että tilaat kolmannen osapuolen alustan tai kanavan osoitteesta Amazon Prime Video se ei ole ilmainen. Sinun on maksettava ylimääräinen kuukausimaksu, jotta voit jatkaa tietyn kanavan sisällön saatavuutta.

Jotta voisit nauttia Amazon Prime -kanavista, sinun on ensin tilattava Amazon Prime Video ja syötettävä virallinen sivu tai sovellus mobiililaitteellasi tai Smart TV: lläsi.

Näytön yläosassa olevassa valikossa on vaihtoehto ”Kanavat”, Kun kirjoitat sen, näet kaiken käytettävissä olevan sisällön muilta alustoilta, joita voit nähdä, tai täydennät kanavia, joita voit vuokrata. Seuraavassa selitämme, miten voit vuokrata kanavan toisesta alustasta Amazon Prime Videos -videosta.

kanavavalikko amazon prime

Kuinka voin tilata kanavan tällä alustalla?

Kuten jo aiemmin osoitimme, jotta voit tilata kanavan toiselta alustalta Amazon Prime Video -sovelluksesta, sinun on annettava sovellus laitteeltasi ja mentävä Kanavat-valikkoon. Siirry sitten seuraavalla sivulla osioon ”Tilaa kanavia” ja valitse haluamasi kanava luettelosta napsauttamalla sitä.

Toinen tapa on valita sisältöä, sarjaa tai elokuvaa kanavalta tai alustalta, jonka haluat tilata, ja noudattaa menettelyä kuin haluaisit nähdä sen. Molemmissa tapauksissa sinut ohjataan välittömästi valitsemasi kanavan pääsivusivulle, johon sinun on syötettävä tarvittavat tiedot kanavan tilaamisen suorittamiseksi.

Suurin osa Amazon Prime Channel -kanavilla saatavilla olevista kolmannen osapuolen kanavista tai alustoista tarjoaa käyttäjille a ilmainen kokeilujakso. Voit hyödyntää tätä tietääksesi kanavan tarjoaman sisällön ja suhtautuaksesi siihen ja analysoida siten, oletko valmis maksamaan kuukausittaisen summan, joka on määrätty kanavan tilaukselle.

Epäilemättä meillä on tällä hetkellä laaja valikoima viihde-alustoja kaiken ikäisille. Jos haluat tietää, miten voit käyttää niitä, älä epäröi selventää kaikkia epäilyjäsi tiedoilla, jotka saat viesteihimme.