Skip to content

Prime Video: Profiilien luominen ja hallinta

4 de syyskuu de 2021
nino viendo tv

Nykyään on useita tapoja nauttia sarjoista, elokuvista ja animaatioista saapumisen myötä suoratoistopalvelun ikä on nykyään yksi suurimmista sisällön kulutuksen muodoista Internetissä. Siellä voit nauttia monenlaisesta audiovisuaalisesta sisällöstä, joka laajentaa luetteloita suurista tuotannoista samalla tasolla kuin Hollywood.

On tunnettuja alustoja, kuten Netflix, Disney +ja myös Amazon Prime, joista jälkimmäinen onnistui olemaan erittäin suosittu tavallisesti käyttävien käyttäjien keskuudessa online -alustat elokuvien ja sarjojen katsomiseenUudet käyttäjät eivät kuitenkaan vieläkään tiedä, miten luoda tili näille sivuille, joten tässä artikkelissa annamme sinulle vaiheittaisen oppaan, jotta voit aloittaa Amazon Prime -laitteen käytön laitteellasi.

Mitä eroa on profiilin ja tilin välillä Prime Video -palvelussa?

Tämä menetelmä syntyi pääasiassa Netflix -alustalla, mutta myöhemmin he aloittavat muiden alustojen kehittämisen, kuten Amazon Primin tapauksessa. Profiilien luominen Amazon Prime -palvelussa perustuu periaatteessa siihen, että jokainen käyttäjä, jolla on sama tili, voi nauttia sisällöstä, jonka he yleensä näkevät erillään muista.

Jos tili on tuttu, jokaisella jäsenellä voi olla oma profiili halutun sisällön katsomiseen ja henkilökohtainen haku henkilön maun perusteella. Sen lisäksi, että kaikki jäsenet voivat voi käyttää alustaa samanaikaisesti ilman ongelmia, kunhan he käyttävät erilaisia ​​profiileja.

Mikä on Amazon Prime Video?

Amazon Prime Videossa näemme suuren määrän laadukkaita ja monipuolisia sarjoja ja elokuvia, jotka ovat online -suoratoistopalvelu yleisön viihdettä varten. Se on tällä hetkellä yksi Netflixin ohella käytetyimmistä suoratoistoalustoista, ja sillä on suuri tunnettu audiovisuaalinen luettelo.

Kuinka luoda uusi profiili Amazon Prime Videolle?

Voit luoda yhteensä 6 profiilia tiliä kohti Amazon Prime -palvelussa, oletusprofiilin ja 5 lisäprofiilia, joita muut voivat käyttää samanaikaisesti. Seuraavaksi näytämme sinulle sarjan vaiheita, jotta voit luoda profiilin Amazon Prime -tilillesi.

Webistä

  • Siirry kannettavan laitteen Amazon Prime Video -sivustolle.
  • Amazo Prime Video -tilisi sisällä näet valikkovalinnan kuka on nähdä joka sijaitsee profiilikuvakkeen vieressä näytön oikeassa yläkulmassa.
  • Valitse profiilikuvake.
  • Valitse alla näkyvästä valikosta haluamasi vaihtoehto lisää uusi.
  • Sinut ohjataan sivulle Jos haluat luoda uuden profiilin, kirjoita sisälle nimi tai lempinimi, jota aiot käyttää uudessa profiilissa.
  • Kun olet valmis, valitse vaihtoehto Tallenna muutokset ja olet luonut uuden profiilin nauttiaksesi sovelluksesta.

Sovelluksesta

  • Avaa Amazon Prime -sovellus mobiililaitteestasi.
  • Napsauta sisäänkirjautumisen jälkeen vaihtoehtoa ’tilani’ sijaitsee alustan pohjassa.
  • Avaa asetusvalikko napsauttamalla profiilin nimeä ja valitse sen jälkeen vaihtoehto ’Luo profiili’ lisätäksesi uuden profiilin tilille tai myös poistaa olemassa olevan profiilin.

musta valkoinen tv

Kuinka monta profiilia voidaan luoda Prime Video -palveluun?

Amazon Prime -alusta voit luoda yhteensä 6 profiilia, joista tärkein on oletusarvo ja viisi muuta käyttäjää, jotka haluavat tarkastella omaa sisältöä samalla tilillä. Yleensä tämä toiminto kehitettiin käyttäjille, jotka luovat perhetilin, jotta jokainen perheenjäsen voi nauttia omasta sisällöstään sarjoissa ja elokuvissa.

Kuinka voin poistaa profiilin Amazon Prime Videosta?

Aivan kuten voit luoda uusia profiileja samalle alustalle Amazonille mahdollistaa myös mahdollisuuden poistaa ne todella yksinkertaisella tavalla, jos et enää tarvitse sitä, sinun on siirryttävä Amazon Prime Video -sivulle tai -sovellukseen ja kirjauduttava sisään tililläsi.

Napsauta sitten Lisää uusi profiili päästäksesi profiilivalikkoon, josta löydät vaihtoehdon luoda profiili ja vuorostaan löydät vaihtoehdon poistaa profiili, napsauta jälkimmäistä ja valitse profiili, jonka haluat poistaa, jotta se voidaan poistaa kokonaan Amazon Prime Video -tililtäsi.

Mitä Amazon Prime Video ajattelee lapsiprofiileista?

Sen lisäksi, että Amazon Prime Videolla on lukuisia nimikkeitä tai sarjoja koskevia kokoonpanoja ja säätöjä, sillä on myös lapsilukko, joka voi rajoittaa alustan sisällä käsiteltävää pieniä huomioiden.

Toisin sanoen, kun luomme uutta profiilia pikkulapselle, meillä voi olla mahdollisuus aktivoida lapsilukko, jotta voimme rajoittaa alustan tarjoamaa sisältöä, sensuroida kaiken väkivaltaisen sisällön ja joka ei sovellu alle 18 -vuotiaille lapsille. Jotta lapset voivat katsella sopivimpia elokuvia ja sarjoja ilman ongelmia

Tämä saavutetaan säätämällä profiilin hallintaa tilissä. Kun olet tehnyt asetukset -paneelissa, voit hallita, millaista sisältöä palvelu voi näyttää, ja vakuuttaa aikuisille tai lasten vanhemmille, että he eivät ole huolissaan siitä, että he törmäävät toisiinsa. nimenomaista sisältöä tai groteskia, joka ei sovi alaikäisten ikään.

Kuinka hallita Amazon Prime Video -profiiliani?

Amazon Prime Video -alustan avulla voit hallita sekä profiilikuvakkeen asetuksia, suositusluetteloa, jonka sovellus voi tarjota palvelusta nauttimiseen että käyttäjien käyttämän sovelluksen lapsilukkoa. alaikäiset, poistamalla siten väkivaltaiset suositukset tai sisältäen nimenomaisen sisällön, joka Amazon Prime Video sisältää luettelossaan.

Mitä uutta Amazon Prime Video -palvelussa

Jos on totta, että suoratoistoalustat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti viime vuosina, tulossa kilpailu suurille tuotannoille Hollywoodista. Se on siten yksi suurista toimialoista nykyään yhdessä muiden yritysten kanssa, mikä helpottaa käyttäjää muodostamaan yhteyden kannettavasta tietokoneesta myös matkapuhelimesta ja tarjoaa palvelujaan myös älytelevisio- tai videopelikonsolille, kuten Playstationille tai Xboxille.

katsella tv -ohjelmia

Näin jaetaan lukemattomia nimikkeitä vanhoja tai uudempia sarjoja, jotka kilpailevat Netflixin tai Hulún kanssa, jotka ovat yksi tärkeimmistä suoratoistopalveluista tänään. Amazonilla on suuri määrä lisenssejä, vanhuksille ja alaikäisille, aina Warner -lisensseistä NBC -lisensseihin, jotka ovat yksinomaan tähän palveluun.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Amazon Prime Video on laadultaan ja monipuolisuudeltaan yksi parhaista muihin alustoihin ja palveluihin verrattuna, ja sen luettelo laajenee edelleen joka kuukausi tilauksella, joka on melko yleisön saatavilla.