Skip to content

Paljonko Amazon Prime -videokanavien tilaus maksaa? Onko muita tilauksia?

26 de toukokuu de 2021
logo amazon prime video 10200

Amazon Prime -videokanavat ovat uusin asia, jonka Amazon-yhtiö on ilmoittanut ja jossa se on selvästi päättänyt laajentaa palvelua multimediasisältöön, jonka tilaajat voivat arvostaa.

Prime Video on tila, joka mahdollistaa elokuvien, sarjojen, dokumenttielokuvien ja lyhytelokuvien katselun elokuvateatterin tiedossa olevat, ja ajan myötä niistä tulee yhä suositumpia.

Palvelunsa ansiosta kukin sen tilaajista on onnistunut nauttimaan kaikesta sisällöstä erilaisten laitteiden, kuten tietokoneiden, älytelevisioiden, puhelimien, tablettien ja muiden yhteensopivien esineiden kautta.

Tämän ilmoituksen takia monet ihmiset ovat yrittäneet aktivoida uudelleen Amazonin tarjoamat palvelut, koska tarjousten luettelo on huomattavasti laaja verrattuna muihin videoalustoihin.

Joten tämän artikkelin kautta pystyt selvittämään tilauskustannukset näihin uusiin kanaviin ja kuinka voit liittyä niihin käytettävissä olevaan luetteloosi, jotta voit alkaa nauttia Amazonin tarjoamasta.

Mikä on Amazon Prime -videokanava?

Huolimatta siitä, että tämän yrityksen sallimalla alustalla oli jo elokuvia, sarjoja ja muuta yhteistä etua koskevaa sisältöä, Prime Video Channel -kanavien käynnistämisen myötä jokainen käyttäjä saa osan käyttö, joka toimii kuten televisio.

Tällaista määritelmää ei pidä tulkita väärin, koska Amazon-kanavat toimivat laajana sarjakuvien ja elokuvien kirjastona voit nauttia mistä tahansa alustan kanssa yhteensopivasta laitteesta.

Toisin sanoen, Amazon Prime -videokanavat eivät ole muuta kuin johdannainen Prime-videosta, jonka avulla voit löytää paljon enemmän sisältöä kuin se, joka säännöllisesti asuu pääohjelmoinnissa.

Edut Amazon Prime -videokanavien tilaamisesta

Määritelty selkeästi uudeksi parametriksi pyrkii laajentamaan rajoja Mitä tulee Amazonissa sallittuihin sarjoihin ja kanaviin, tällä osalla on muita etuja, jotka on otettava huomioon vuokrattaessa sitä.

Päivitetty sisältö

Tämä kanavamedia on tehtävä, joka on erityisesti omistettu Amazon-alustan työntekijöiden ryhmälle, ja sen tehtävänä on pitää ajan tasalla suosituin ja yhteisön pyytämä sisältö.

Koeaika

Vaikka tämä on tunnettu erikoisuus, myös Amazon Prime Video Channels on hankkinut sen modaalisuuden tarjota ilmainen kokeilujakso niille, jotka ovat kiinnostuneita sen sisällöstä.

prime video ilmainen kokeilu

Tällä tavoin jokainen käyttäjä voi nauttia jonkin aikaa tämän uuden median tarjoamasta sisällöstä saadakseen tilauksen täysin turvalliseksi ja välttääkseen traagiset peruutukset ja palautusriskin.

Alhaiset hinnat ja tarjoukset

Toinen tämän alustan erityinen piirre on alhainen hintataso jotka hoitavat hänen palveluitaan, mikä on todella hyödyllistä niille, jotka haluavat palkata hänet.

Amazon Prime -videokanavien tilaushinta

Kun otetaan huomioon kaikki edellä mainitut, sinun tulisi tietää, että Prime Video Channelsilla on pitkä luettelo kanavista ja sarjoista, jotka ovat käytössä sen tilaajille.

On tärkeää mainita, että tämä väline toimii vain ”Sisällön suoratoistolaite”, Koska sillä ei ole yhtään kanavaa, sillä on pikemminkin hintasopimus, jonka kanavan omistajat ja Amazonin johtajat määrittelevät.

Tämän ei kuitenkaan pidä olla huolestuttava, koska nauttinut alustan tarjoamasta ilmaisesta kokeilujaksosta, voit alkaa tilata haluamiasi kanavia pitäen mielessä, että niiden hinnat ovat alle kymmenen euroa kuukaudessa, joka vaihtelee kanavan ja sisällön mukaan.

Kaikki on mahdollista siirtymällä jokaiselle kanavalle, jonka haluat kuulua saatavana olevaan luetteloon, jota pidetään lisäliittyminä ja jotka voidaan lisätä myöhemmin palvelun ostoon.

Tällä tavoin se on vain välttämätöntä käyttää Amazon Prime -videokanavien verkkoa ja vahvista jokaisen kanavan pyyntö Amazon-tilillesi, jotta voit nauttia niistä kaikilla tietokoneillasi ja eniten rakastamiesi ihmisten kanssa.