Skip to content

Kuinka yhdistää ja poistaa Amazon Prime -tilisi Twitchillä (esimerkki)

27 de toukokuu de 2021
jugador twitch prime 9167

Twitch on yksi nykyisin eniten käytettyjä suoratoistoalustoja, ja se on tunnetuin nuorisoyhteisön keskuudessa. Tämä alusta voi pakata sinut, jos muunnat Twitch Prime -kokemukseksi Amazon Prime -tililläsi.

Etkö ole varma, miten tämä tehdään? Hiljainen, koska teemme tänään teeman Kuinka linkittää ja poistaa Amazon Prime -tilisi Twitchillä.

Kuinka linkittää Amazon Prime -tilisi Twitchiin

Voit nauttia Twitch Prime -palvelun eduista, sinun on linkitettävä Amazon Prime -tilisi Twitch-tiliisija tässä selitämme miten se tehdään:

Linkitä, jos et ole kirjautunut Amazon Prime -palveluun:

 • Jos et tiedä, mistä voit vuokrata Amazon Prime -palveluja linkittääksesi ne Twitchiin, voit tehdä sen ensin siirtymällä Amazon-verkkosivustolle.
 • Ruudun oikeassa yläkulmassa näet Tilaa pääministeri -painikkeen, jota sinun on napsautettava päästääksesi ikkunaan, jossa painike Aloita ilmainen kokeilujakso sijaitsee.
 • Napsauta tätä ja sinut ohjataan osioon kirjautua sisään Amazon-tiliisi yksinkertaisesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja salasanasi.
 • Sitten sinun täytyy kirjaudu sisään Twitch-tililläsi, asettamalla sisäänkirjautumistietosi.
 • Varmista lopuksi, että annetut tiedot ovat oikeita, vahvista ja aloita Prime-kokeilujaksosi.

Tämä kausi oikeudenkäynti kestää 30 päivää ja tämän lisäksi voit nauttia Amazon Prime -palvelun tarjoamista eduista, mukaan lukien Twitch Prime -palvelu.

Kun 30 päivän ilmainen kokeilu on päättynyt, sinun on suoritettava maksu Amazon Prime -palvelujen tilaamisen yhteydessä valitulle suunnitelmalle.

Linkki, jos olet jo tehnyt Amazon Prime -sopimuksen:

 • Paina Twitch Prime -sivuston Kirjaudu sisään -painiketta, joka sijaitsee näytön oikeassa yläkulmassa. Tätä varten sinun on aiemmin luotava tili Twitchissä.
 • Nyt sinun täytyy kirjaudu sisään Amazon Prime -tililläsikirjoittamalla sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja salasanasi.
 • Sitten sinut ohjataan Twitch Prime, jossa käydään läpi tilin linkittäminen.
 • Lopuksi sinun on kirjauduttava sisään Twitch-tilillä, jotta voit muodostaa yhteyden Amazon Primeen ja suorittaa prosessin loppuun, jotta kaikki on valmis ja tili on linkitetty.

Kuinka poistaa Amazon Prime -tilisi linkitys Twitchin kanssa

 • Ensin sinun on käytettävä Amazon-verkkosivustoa ja kirjauduttava sisään Amazon-tilillesi syöttämällä vastaavat tiedot.
 • Kun olet tilisi sisällä, siirry osioon ”Tilit ja luettelot” ja valitse näkyviin tulevasta valikosta vaihtoehto Muut tilit.
 • Sieltä siirry Twitch-tilin asetuksiin ja Amazon vie sinut oletuksena Twitch Prime -tilille.
 • Kun olet siellä, sinun täytyy valita Poista linkitys ja vahvistaa toiminto, jota teet, kun sinua pyydetään tekemään niin.
 • Lopuksi sinun on painettava painiketta ”Poista tämän tilin linkitys Twitchiin” ja siinä kaikki, olet linkittänyt Amazon Prime -sovelluksen Twitchistä helposti.

Toinen tapa poistaa Amazon-tilin linkitys Twitchistä

Jos et enää ole kiinnostunut Amazon Prime- tai Twitch Prime -palveluista, hyvä tapa lopettaa kaikki kerralla on peruuttaa Amazon Prime -tilaus.

amazon twitch prime

Tätä varten sinun on ensin käytettävä virallista Amazon-sivustoa verkossa ja kirjauduttava sitten Amazon-tilillesi. Siirry sitten kohtaan Tilit ja luettelot ja valitse vaihtoehto ”Pääjäsenyytesi”, valitse sitten näkyviin tulevasta valikosta vaihtoehto Jäsenyyden hallinta.

Napsauta Kokeilun loppu ja edut -kohtaa, ja Amazon pyytää sinua uudestaan ​​ja uudestaan ​​vahvistamaan päätöksen peruuttaa Amazon-tilisi. Näiden yritysten jälkeen miksi pidät jäsenyyden, napsauta viimeisessä vaihtoehdossa Peruuta jäsenyys ja näin olet peruuttanut sekä Amazon Prime -palvelut että Twitch-linkin, vaikka sinulla on aina mahdollisuus aktivoida tilauksesi uudelleen.