Skip to content

Mitä elokuvia ja sarjoja voin katsella Amazon Prime Video -videossa?

27 de toukokuu de 2021
Amazon Prime Video

Rakastamme televisiosarjoja, ja on monia, jotka haluavat nähdä hyvän elokuvan olohuoneessaan. Tätä varten he käyttävät laitteita, jotka voivat toistaa multimediasisältöä alustoilta, kuten Amazon Prime Video, mutta Mitä elokuvia ja sarjoja voit katsella Amazon Prime Video -videossa? Olet oikeassa paikassa saadaksesi selville.

Mikä on Amazon Prime Video?

Se on palvelu, joka tarjoaa videotiedostoja (erityisesti sarjoja ja elokuvia) lähettämällä jatkuvasti tietoja Internetin kautta, joka tunnetaan paremmin nimellä suoratoisto. Tässä tilassa voit nauttia videosta sen lataamisen aikana, joten Internet-yhteydellä on oltava hyvä latausnopeus, joka voidaan mitata wifi-nopeustestillä, jotta voit arvostaa sitä keskeytyksettä.

Amazon Prime Video -luettelon käyttäminen on ensimmäinen asia vuokrata tai tilata palvelu Amazon.com-yhtiön verkkosivustolla luottokortilla tai tilillä. Paypal. Tällöin sinulla on käyttäjänimi ja salasana, joilla voit asentaa Amazon Prime Video -television älytelevisioon ja muihin laitteisiin.

Tämän palvelun toiminta on samanlainen kuin Netflix ja HBO Go, jotka tarjoavat myös sisältöä ja videoita verkossa. Amazon prime Video tuo käytettävissänne viihdettä, joka perustuu alkuperäisiin tuotantoihin ja myös muihin tuotantoyhtiöihin. Mitä elokuvia ja sarjoja löydät täältä? Huomaa, että kerromme sinulle alla.

Mitä elokuvia ja sarjoja voin katsella Amazon Prime Video -sovelluksessa?

Valittavana on paljon sisältöä ohjelmisto että Amazon Prime Video on saatavilla, ja me mainitsemme sen lyhyesti luokiteltuina sarjoihin ja elokuviin. Joissakin tapauksissa annamme sinulle lyhyen katsauksen muutamasta mainituista ohjelmista.

Luokkasarja, jonka voin nähdä Amazon Prime Video -sovelluksessa

Katsottavien sarjojen joukossa ovat omistetut sarjat lapsi- ja aikuisyleisö, tyylilajit vaihtelevat komediasta tieteiskirjallisuuteen jännityksen kautta. Muista, että voit lisäksi vaihtaa kielen espanjaksi katsellaksesi sarjojasi ja elokuviasi mukavammin.

  • Sarja lapsille: Hauskoja sarjakuvia, joita voi nauttia pienien kanssa perheenä, joista voimme nostaa esiin kolme Amazon-alkuperäiskappaletta: Bug Diaries, Creative Galaxy ja Costume Quest.
  • On myös muita tuottajia, kuten Pepa Pig tai Caillou, ja jopa anime, kuten Banana Fish (joka kertoo Yhdysvaltain sotilasta, joka menee hulluksi ja lausuu vain nämä sanat). Luokittelu tapahtuu iän mukaan.
  • Sarja aikuisille: Amazon Prime Video -sovelluksessa sinulla on käytettävissään laaja valikoima sarjoja jokaiseen makuun. Sinulla on sarjakuvia, kuten: Kirppukassi (Kyse on pahasta naisesta, joka kokee emotionaalisen kriisin menetettyään parhaan ystävänsä).
  • Ihana rouva Maisel (naimisissa oleva nainen, jolla on poika, joka alkaa olla koomikko aviomiehen huijaamisen jälkeen) ja tunnettu amerikkalainen The Office näyttelijä Steve Carrelin kanssa.
  • On pelottavia sarjoja, kuten: Kauhu ja Puhdistus (perustuu samannimisiin elokuviin). Siellä on myös alkuperäistä tieteiskirjallisuutta sekä ulkomaalaisia, kuten: The Expanse, Electric Dreams, Defiance ja suosittu The Boys (supersankareista, jotka eroavat tavallisesta)

Luokkaelokuvat, joita voin katsella Amazon Prime Video -videossa

Saatavilla olevien elokuvien joukossa on jotain jokaiseen makuun, ja tarjolla on laaja valikoima tyylilajeja, kuten seuraavat:

Amazon Prime Video -sivustolla katsottavaa sisältöä

  • Toimintalaji: Niitä on supersankari leikattu kuten kuuluisa Ironman (joka ei tunne Tony Starkia), Lara Croft Tomb Raider (Angelina Jolien kanssa) ja The Men of Steel tai Superman. Spy-elokuvat kuten Spy Game, The Bourne Legacy ja Mission Impossible -saga.
  • Tieteiskirjallisuus kuten: Vähemmistöraportti (Tom Cruisen kanssa), Dreed (Tuomarin jatko), Kong Skull Island ja kuuluisa Inception (näyttelijä Leonardo Dicaprion kanssa). On seikkailuja kuten Indiana Jones -saaga, Muumio, GI Joe ja Toy Story 4.
  • Trilleri-tyylilaji: Ylistetty No Respires (se, joka koskee kolmea nuorta, jotka yrittävät ryöstää sokeaa miestä), klassinen Jaws, Suspiria (salaperäinen tanssikoulu), The Orphanage, Kuutio ja viimeisin Middsommar (puhdas pelko päivänvalossa)
  • Klassinen genre: Dyyni, Brasilia, Waterworld, Takaisin tulevaisuuteen -saaga ja paljon muuta sinulle.

Nämä ovat vain osa sisällöstä, jota Amazon Prime Video tarjoaa. Odota enää ja lataa tämä uskomaton alusta tietokoneelle, mobiililaitteelle ja Smart TV: lle.