Skip to content

Kuinka vuokrata elokuvia Amazon Prime Video -videosta – askel askeleelta

23 de toukokuu de 2021
logo prime video

Lähinnä Amazon Prime Video tarjoaa yksinoikeuspalveluja maksamalla vain kuukausittaisen tai vuosittaisen maksun, se on Amazon-tilaus. Tällä alustalla voit katsella videoita tai käyttää erikoistarjouksias, sitä pidetään suoratoistoalustana.

Amazon Prime Video -sovelluksesta löytyy monenlaisia audiovisuaalinen sisältö kuten ohjelmia, dokumentteja, elokuvia ja sarjoja. Tämä foorumi on ollut voimassa vuodesta 2017 ja sen palkkiot ovat 20 euroa, jos maksat vuosittain tai 4,99 euroa kuukaudessa.

On tärkeää mainita, että heti kun päätät olla osa Amazon Prime Video -perhettä, se antaa sinulle ilmainen 30 päivän kokeilujakso. Jos pidät alustasta sen tarjoamista eduista ja päätät säilyttää palvelun, sinun on peruutettava maksu ennen koeajan päättymistä.

Tutustu askel askeleelta elokuvien vuokraamiseen Amazonista

Seuraavassa ilmoitamme vaiheet, joita sinun on noudatettava voidaksesi vuokrata tai ostaa elokuvia ja sarjoja, jotka ovat saatavilla Amazon Prime Video -sivustolta. Se on yksinkertainen menettely.

Sinun on ensin mentävä Amazonin virallinen verkkosivusto ja napsauta kolmea riviä, jotka ilmestyvät näytön vasemmalle puolelle. Se näyttää avattavan valikon, jonka jälkeen sinun on valittava vaihtoehto ”Amazon Prime Video”.

Kun olet kyseisessä osiossa, sinun on napsautettava vaihtoehtoa ”kaikki videot” se vie sinut pääsivulle. Sitten sinun on löydettävä itsesi ja napsautettava yläpalkkia, jossa sanotaan ”myymälä”.

Tämä uusi ikkuna näyttää koko luettelon elokuvista, sarjoista, dokumenteista ja ohjelmista, jotka ovat käytettävissä tällä hetkellä. Kun valitset esimerkiksi elokuvan ja etsit itseäsi nimestä, näytät sen synopsian automaattisesti.

Samassa paikassa näet IMDB-luokitus, kielet, joilla se on saatavana, jos sillä on tekstitys ja genre, johon elokuva kuuluu.

Seuraavaksi näet joitain painikkeita, joissa voit olla vuorovaikutuksessa, löydetyt vaihtoehdot ovat: ”katso traileri”, siinä näet elokuvan etenemisen.

”Vuokraa HD”: tässä osassa voit vuokrata elokuvan, siellä se näyttää sinulle hinnan ja siitä hetkestä lähtien sinulla on 30 päivää aikaa nähdä se ja sinulla on vain 48 aikaa viimeistellä se.

Kun olet saanut elokuvan vuokrauksen päätökseen, löydät sen osoitteesta ”Tilani” Tämä vaihtoehto sijaitsee virallisen Amazon-sivun yläpalkissa. Tässä palkissa näet myös seuraamiesi elokuvien otsikot.

Yleensä näillä yksinkertaisilla vaiheilla voit vuokrata audiovisuaalisen sisällön Amazon Prime -videosta helposti ja yksinkertaisesti espanjaksi.

Amazon Prime Video tarjoaa vaihtoehtoja

Tervetuloa Prime Video -palveluun

On tärkeää ymmärtää se Tämän alustan tilaaminen ei ole välttämätöntä audiovisuaalisen sisällön saamiseksi. Tämä alusta toimii kuten Amazon-myymälä itse, ensin sinun on käytettävä sitä, valittava haluamasi elokuva ja peruutettava sen arvo.

Amazon prime on a Verkkokauppa jossa voit vuokrata tai ostaa valitsemasi elokuvat vain muutamalla napsautuksella. Se on yksinkertainen menettely, joka kestää vain muutaman minuutin.

Toinen Amazon Prime Video -kaupassa näkyvä vaihtoehto on: ”osta HD”, siellä voit ostaa nauhan, jonka haluat nähdä. Järjestelmä tarjoaa sinulle aina vaihtoehdot suurimmalla tarkkuudella, mutta voit myös vuokrata tai ostaa SD-muodossa (vakiotarkkuus).

Näet puolestaan ​​vaihtoehdon ”lisää katsottavien listaan” Tässä osiossa voit tallentaa elokuvan, jos pidät siitä, jotta voit vuokrata sen tai ostaa sen myöhemmin.

Lyhyesti sanottuna voit nauttia Prime Video -tuoteluettelosta muun muassa kannettavan tietokoneen selaimesta, Android-laitteista, Smart TV: stä, videokonsoleista.

Lopuksi toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Tiedätkö muita vaihtoehtoja, joita Amazon Prime Video tarjoaa? Luuletko Amazon prime video tarjoaa hyvää palvelua? Jätä meille vastauksesi kommentteihin.