Skip to content

Mitä kanavaluetteloa Amazon Prime -videokanavat sisältävät? – Onko HBO-kanavia?

14 de toukokuu de 2021

Amazon ei ole enää vain verkkokauppa, jonka kaikki tunsivat, nyt se on levinnyt paljon pidemmälle yksi Googlen kaltaisen yrityksen pääkilpailijoista kaikilla aloilla. Tästä syystä kaikki haluavat tietää, mitä heidän palvelunsa tarjoavat, ja tämän mielessä tänään näet, mitkä kanavat Amazon Prime -videokanavat sisältävät.

Yksi parhaista asioista, jotka Amazon toi maailmaan, on sen tilausalusta, koska sillä on monia korkealaatuisia alkuperäissarjoja ja elokuvia, jotka lisäsivät jo nimettyihin kanaviin tai kanaviin elokuva-iltasi tekevät visuaalisen ilon, Tämän vuoksi opas oli tehtävä, jotta voit tietää enemmän.

Mitä kanavia Amazon Prime -videokanavat sisältävät?

Saadaksesi tämän oppaan hyvään alkuun ja oppiaksesi nopeasti, mitkä kanavat Amazon Prime -videokanavat sisältävät, ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tietää, on Prime-videokanavat eivät tule ilmaiseksi Amazon Prime -alustalla.

Tämä johtuu siitä, että yritys toimii enemmän sisällön koostajana tämän tyyppisille kanaville (he eivät todellakaan ole omistajia), joten saman hinta on lisämaksu ja maksetaan kuukausittain.

Jokaisella kanavalla on oma hinta, eikä sinun tarvitse maksaa niitä kaikkia, jos et halua, voit lisätä vain ne kanavat, jotka haluat katsoa kuukauden tai vuoden aikana, jonka Amazon Prime -videotilauksesi kestää.

aloita prime video mobiililaitteella

Nyt saatavilla olevat kanavat ovat: Starzplay, jonka arvo on 5 euroa, MGM 4 euroa, Noggin myös 4 euroa, Mubi 10 euroa, Mezzo 3 euroa, TV-shortsit vielä 4 euroa, OUTtv ja Quello Konsertit 5 euroa ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä HBO, jossa on a kuukausihinta 7 euroa.

Kanavien toiminta on hyvin yksinkertaista, joudut maksamaan vain hinnan, jonka ne maksavat (samalla alustalla), ja kanava ja kaikki sisältö lisätään Amazon Primeen, jolloin voit katsella sitä millä tahansa laitteella, joka on yhteensopiva mainitun sovelluksen kanssa , kuten sen sovellus. virallinen matkapuhelin, videopelikonsoli tai älytelevisio.

Parasta on, että näille kanaville tuleva sisältö päivitetään samalla tavalla Amazon Prive -videossa, joten sinut päivitetään aina suosikkisarjasi ja elokuvasi kanssa näiltä palveluntarjoajilta (kuten HBO).

Mitä muuta voit tehdä Amazon Prime Video -sovelluksessa?

Edellä esitetyn perusteella tiedät jo, mitkä kanavat Amazon Prime -videokanavat sisältävät, ja myös kysymykseen, tuo se HBO: ta vai ei, vastattiin, joten lopeta tämä aihe ja voit siirtyä muille, kuten: Mitä elokuvia ja sarjoja voinko nähdä Amazon Prime -palvelussa?, näytetään sinulle muita asioita, joita voit tehdä alustalla.

Nyt yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä, on vuokrata elokuvia Amazon Prime Video -sovelluksesta. Tämä prosessi on sama, jolla vuokraat elokuvan DirecTV: ssä tai Movistarissa, sinun tarvitsee vain valita suosikki nimikkeesi ja maksaa kustannukset saadaksesi sen tietyksi ajaksi.

amazon valkoiset kirjaimet musta tausta

Toinen tehtävä on voit ladata suosikkisarjasi ja elokuvasi. Tämä alusta, toisin kuin muut, antaa sinulle mahdollisuuden ladata sen sisältö, jotta voit myöhemmin tarkastella sitä offline-tilassa ilman, että sinun tarvitsee muodostaa yhteyttä, mikä on kätevää, jos sinulla ei ole kiinteää Internet-verkkoa kotona.

Ja voila, sen kanssa ei vain tullut sinulle selväksi, mitkä kanavat Amazon Prime -videokanavat sisältävät, mutta opit myös joitain sen päätoimintoja, joten voit osittain pitää itseäsi tämän suoratoistoalustan asiantuntijana.

Jos olisit nälkäinen lisää tietoa varten, niin etsi toinen opetusohjelma täydentämään tietojasi, kuten: Mikä on ja miten Amazon Prime -videokanavat toimivat?