Skip to content

Mikä sovellus on parempi Facebook Payn ja Google Payn välillä? – Maksujärjestelmät

23 de toukokuu de 2022
facebook pay 19181

Joka päivä on enemmän sovelluksia, jotka mahdollistavat suorittaa maksuja mobiilisovelluksesi kautta. Tämä siksi, että käyttäjien ei tarvitse käyttää muita tapoja suorittaa maksuja mainituilla alustoilla. Tämä koskee Facebook Payta, jota käytetään maksamaan Facebook-, Messenger-, Instagram- ja WhatsApp-sovelluksista. On myös muita alustoja, kuten Google Pay, joka toimii samalla tavalla, mutta sillä erolla, että se helpottaa Google-alustan maksuprosesseja.

Kaikki erot Google Payn ja Facebook Payn välillä

Mobiilimaksuvaihtoehdot yleistyvät nykyään, koska NFC-tekniikka mullistaa maailmaa positiivisella tavalla. Jos haluat olla osa tämäntyyppisiä innovatiivisia markkinoita, sinun on valittava sinulle sopivin menetelmä. Joten sinun on arvioitava eroja tällä hetkellä saatavilla olevien vaihtoehtojen välillä. Suosituimmat ovat Google Pay ja Facebook Payjotka on luotu helpottaakseen omien alustojensa maksamista.

Vaikka molemmat sovellukset ovat hyvin samankaltaisia, koska ne suorittavat saman toiminnon, niillä on yleensä joitain eroja, kuten maksujen suorittamismekanismi. Palvelut, jotka voidaan peruuttaa Miten maksut lähetetään?, kuponkeja, bonuksia ja lahjakortteja, jotka asiakas saa. Lisäksi maksujen turvallisuus kunkin alustan sisällä ja jopa paikoissa, joissa tämä palvelu on saatavilla.

Kuinka maksut lähetetään

Yksi tärkeimmistä näkökohdista erotettaessa nämä kaksi alustaa on tapa, jolla maksut lähetetään. Google Payn tapauksessa voit käyttää tätä työkalua siirtymällä jompaankumpaan Facebookin kotisivu tai lataamalla älypuhelinsovelluksen.

Sitten sinun on syötettävä vastaava tilisi ja napsautettava näytön oikeanpuoleisessa valikossa ’Tilin asetukset’, ja Facebook Pay -kuvake tulee automaattisesti näkyviin. Sitten sinun on määritettävä maksujärjestelmä, johon pankki- tai luottokorttitietosi tulee sijoittaa ja sen jälkeen voit aloittaa varojen lähettämisen.

Kupongit, lahjakortit ja lahjakortit

Yksi näiden kahden sovelluksen eroista on, että käyttäjät voivat Google Paylla saada lahja- tai kanta-asiakaskortteja. Mikä helpottaa ostosten tekemistä ja voidaan lisätä tilille ilman luotto- tai maksukorttiasi. Tämä on yleensä hyvä asia ihmisille, joilla ei vielä ole pankkitilejä ja jotka eivät voi rekisteröidä joitain maksutapoja.

Samoin Facebook Pay -sovelluksessa voit käyttää maksutapoja, kuten Visa, Mastercard tai American Express. Lisäksi se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää lahjakortti vaihtoehto. Siksi paikalliset maksut voidaan suorittaa muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa, mikä helpottaa tuotteiden ja palveluiden myyntiä ja ostamista tällä alustalla.

avaa facebook-tili tietokoneella

Maksujen suojaus Facebook Payssa ja Google Payssa

Molemmilla alustoilla maksuturvajärjestelmät ovat erittäin hyviä, mutta ne voivat olla hieman erilaisia. Google Payn tapauksessa maksut ovat aina turvallisia ennen jokaista tapahtumaa, sen aikana ja sen jälkeen. Yksi suurimmista eduista on, että kaikki tiedot ja tiedot säilyvät suojattuna. Lisäksi virtuaalitilisi numerot eivät kestä minkäänlaisia ​​sähköisiä hyökkäyksiä.

Google Paylla voit myös vahvistaa näytön lukitusasetuksesi tai lisää lukitustappi. Tämä turvatoimenpide saa käyttäjät tuntemaan olonsa turvalliseksi käyttäessään tätä sovellusta. Koska kuviot tai sormenjäljet ​​luovat toisen suojakerroksen, kun maksat tai veloitat palveluista matkapuhelimella.

Facebook Pay -alusta on myös erittäin turvallinen, koska varmennuspalvelu on valmis. Joten tietosi tallennetaan ilman riskiä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että ostaessa tietosi tallennetaan sovellukseenja tämä saa mainoksia näkymään ostoksesi kaltaisten tuotteiden kanssa.

henkilö käyttää tietokonetta työssään

Google Pay ja Facebook Pay eivät ole saatavilla kaikissa maissa

Jotta voit käyttää Google Payta, sinun tarvitsee vain luoda Play Kauppa -tili ja ladata sovellus. Sinun tulee kuitenkin pitää mielessä, että tämä sovellus ei ole saatavilla joissakin maissa tai alueita. Joten jos haluat maksaa maksun sovelluksissa ja verkkosivustoissa, voit tehdä sen Amerikan, Euroopan tai Aasian mantereelta.

On tärkeää huomata, että käytä Google Payta iPhonessa tai iPadissa, sinun on asuttava Yhdysvalloissa, Intiassa tai Singaporessa. Jos et kuitenkaan ole joissakin luettelon maissa, sinun on vain oltava kärsivällinen, koska alusta pyrkii tuomaan sovelluksen saataville monissa muissa paikoissa ympäri maailmaa.

Jos haluat käyttää Facebook Payta, voit tehdä sen osoitteessa kaikkialla, missä Facebook on tuettu. Jotkut maat, joissa tätä sovellusta voidaan käyttää, ovat Latinalaisessa Amerikassa, Aasian ja Tyynenmeren alueella, Afrikassa, Euroopassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa. Sinun pitäisi myös tietää, että WhatsAppin, Instagramin ja Messengerin tuki otetaan käyttöön asteittain. Tästä syystä jotkin maat eivät välttämättä pysty käyttämään Facebook Payta muissa alustaan ​​kuuluvissa sovelluksissa.

käyttää facebookia tietokoneella

Onko Facebook Pay tai Google Pay parempi rahojeni hallintaan?

Molemmat sovellukset ovat erinomainen vaihtoehto, koska ne ovat yksinkertainen ja nopea tapa suorittaa verkkomaksuja. Lisäksi yksi näiden kahden sovelluksen yhteisistä eduista on, että sillä on kaupallisella tasolla erittäin hyvä hyväksyntä maailman eri verkkokaupoissa.

Saadaksesi käsityksen siitä, mikä menetelmä on sinulle paras, voit käyttää molempia vaihtoehtoja ja tutustua kuhunkin toimintoon. Vain tällä tavalla voit tietää, mikä alusta sopii parhaiten tarpeisiisi ja vaatimuksiisi.