Skip to content

Miksi en voi maksaa Facebook Paylla ja kuinka korjata se?

17 de toukokuu de 2022
facebook icoo telefoo teclado 19185

Tämä digitaalinen lompakko on epäilemättä yksi suurimmista innovaatioista, joita Meta emporium on meille tarjonnut. Kaikki kuitenkin uusia Projekti aiheuttaa alussa joitain haittoja. Jos et voi suorittaa maksujasi Facebook Payn kautta, sinun on löydettävä syyt ja ryhdyttävä tekemään joitain säätöjä ongelman ratkaisemiseksi.

Tärkeimmät syyt, miksi en voi maksaa Facebook Paylla

Huolimatta ennen sen julkaisua tehdyistä testeistä, usein käy niin, että et voi peruuttaa Facebook Payn kautta. Itään on erilaisia ​​maksutapoja, kuten rahan lähettäminen iMessagessa Apple Paylla tapahtumiesi suorittamiseksi. Tästä syystä todennäköisyys, että se aiheuttaa epäonnistumisia, kasvaa. Tässä tapauksessa tärkeimmät syyt ovat yleensä:

 • Saattaa tapahtua, että yhteysvirheet vaikuttavat digitaalisen lompakkosi toimintaan.
 • jos käytät Facebook Pay mistä tahansa sosiaalisesta verkostosta Metan, saatat kokea kaatumisia. Periaatteessa siihen liittyvän korttisi linkillä ja yhteydellä pankkitiliisi.
 • Lisäksi tämän lompakon käytölle on esteenä se, että maasi ei vielä ole etuoikeutettujen joukossa käyttää tätä sovelluksen työkalua.

Palvelimet eivät ole käytettävissä tai minulla ei ole Internetiä

Käytännössä saatat kokea virheitä langattomassa verkossasi. Siitä huolimatta Facebook pyrkii parantamaan palveluaan käyttäjilleenon mahdollista, että yhteydessäsi on epäsuhta, kuten alla osoitetaan:

 • Vikoja WiFi-järjestelmässä tai valokuitu-ongelmia.
 • Verkkovirheet, jotka voivat johtua huonosta kaapelista.
 • Internetin toimittamisesta sinulle aiheutuvat haitat.
 • Vaikeudet mobiilidatasuunnitelmasi signaalissa.

Lisäksi palvelimet voivat myös esittää romahtaa johtuen liiallisten käyttäjien määrästä. Mutta älä huoli, tässä tapauksessa sinun on vain odotettava muutama minuutti ja päivitettävä sivu. Sen jälkeen voit jatkaa digitaalisen lompakon käyttöä normaalisti.

korjaa facebook pay -digitaalinen lompakko

Se ei veloita liitettyä korttiani Facebook Payssa

Toinen haittapuoli on, että niitä on liitetyssä pankkitilissäsi on virheitä samaan. Jos olet lisännyt luotto- tai maksukorttisi, jotkin ongelmat estävät sen tunnistamisen. Saattaa käydä niin, että haluat suorittaa maksun tai vastaanottaa rahaa asiakkaalta, eikä lompakko tue siihen liittyvää korttia. No tuolloin lisää maksutapa ja valitse verkkopankki, et ehkä voi vahvistaa profiiliasi. Tämä voi viivästyttää prosessia yli kolmella päivällä.

Tästä syystä luottokorttien tai Paypal-tilien yhdistäminen on nopein vaihtoehto. Käyttäjät suosivat tätä maksutapaa, johtuen tapahtumien suorittamisen nopeudesta. Tämä peruutustapa voi kuitenkin aiheuttaa virheitä myös silloin, kun korttiasi ei ole veloitettu järjestelmään.

Facebook Pay ei ole saatavilla maassani

Meillä ei ole epäilystäkään tällaisen lompakon tehokkuudesta kaikkialla maailmassa. Mutta joskus, jotkut ihmiset eivät voi maksaa maksujaan. Tässä mielessä on mahdollista, että se ei ole saatavilla maassasi.

Vaikka Metassa yhdistetyt sosiaaliset verkostot on linkitetty Facebook Payhin, ne on integroitu maailmanlaajuisesti. Tuo on joissakin maissa ne voivat suorittaa ne vain Facebookin kauttamuut voivat myös suorittaa ne Messengerin kautta.

Lisäksi näemme vihreää valoa suorittaa maksuja WhatsAppin kautta ja Instagram. Se riippuu kuitenkin asuinmaasta. Facebook Pay on saatavilla tietyissä maissa Afrikassa, Yhdysvalloissa ja useilla alueilla Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa.

maksa facebook paylla

Kuinka korjata nämä ongelmat Facebook Paylla maksamisessa?

Ratkaisut, jotka tähtäävät sähköisen lompakon haittojen ratkaisemiseen, ovat käden ulottuvilla. Myös aina Sinulla on käytettävissäsi asiakaspalvelulinja tai sovelluksen ohjelaatikko.

Samoin sinun on pidettävä tietosi ajan tasalla, tallennettava Facebook Payn PIN-koodi ja käytettävä sormenjälkeäsi ja helppoa tunnistusta henkilöllisyytesi vahvistamiseen. Mutta ratkaisu ongelmiin, jotka estävät sinua maksamasta tämän lompakon kautta näytämme sen sinulle alla:

Tarkista Internet-yhteyteni ja tyhjennä välimuisti

Yksi tärkeimmistä ratkaisuista on varmistaa Internet-palvelusi toiminta. Koska vakaa yhteys takaa lompakon tehokkuuden. Voit korjata langattomaan verkkoosi liittyvät viat seuraavasti:

 • Varmista, että reitittimen liitännät pysyvät tiiviinä.
 • Tarkista, että kaapelit ovat hyvässä kunnossa ja varmista signaalin vakaus.
 • Tarkista, onko dataliittymäsi tai internet-palvelusi maksukykyinen, voit tarkistaa tämän verkko-operaattoriltasi.

Lisäksi on erittäin tärkeää, että pidä välimuisti puhtaana laitteestasi, erityisesti Facebook-sovelluksestasi. Näin voit korjata iOS-päivitysvirheet. Voit välttää näiden tietojen kutistamisen toimimalla seuraavasti:

korjaa facebook pay-maksumaat

 1. Siirry mobiililaitteesi työkalulaatikkoon ja paina asetusvaihtoehtoa.
 2. Etsi sovellusosio ja puhdista ne, erityisesti Facebook.
 3. Kun valitset sen, paina vapaan välimuistin painiketta ja pidä laitteesi säilytys vapaana.

Poista ja lisää korttini uudelleen Facebook Payhin

Jos ongelma ilmenee maksutavat-alue, sinun on aloitettava alusta. Eli poistat pankkikorttisi tiedot. Voit siis lisätä sen uudelleen uutena seuraavasti:

 1. Päivitä ensin Facebook-sovellus ja kirjaudu sitten sisään käyttäjätunnuksellasi.
 2. Avaa Sovellusasetukset-laatikko ja etsi Facebook Pay -rivi.
 3. Valitse sitten maksutavan lisääminen ja siirry luotto- tai maksukorttiosioon ja valitse poistovaihtoehto.
 4. Sulje sitten hakemus ja avaa se uudelleen, noudata samoja vaiheita, kunnes saavutat tämän pisteen, ja lisää korttitietosi uudelleen rekisteröityäksesi uudelleen.
 5. Suorita haluamasi maksu.

Kirjaudu takaisin Facebookiin

Toinen tehokas ratkaisu on poistua sosiaalisesta verkostosta, sulkea se ja astua sisään uudelleen. Täten, näet, että istunto on päivitetty ja sinulla on enemmän mahdollisuuksia ongelman ratkeamiseen. Lisäksi sähköisen lompakkosi komponentit päivitetään ja voit käyttää sitä normaalisti.

korjata facebook pay lompakko

Lisäksi, jos käytät Facebookia Android- tai iOS-laitteellasi, sinun on tehtävä se päivittää sovellusta jatkuvasti. Kirjaudu sen jälkeen uudelleen sisään, jotta voit yrittää suorittaa maksuja digitaalisen lompakon kautta optimaalisella tavalla.

Jos olet yrittänyt korjata virhettä, joka estää sinua suorittamasta maksuja Facebook Payn kautta, mutta mikään yrityksistäsi ei ole onnistunut. Voitko ota yhteyttä asiakaspalveluunpyytää tukea ongelman ratkaisemiseksi.

Joten lähettääksesi pyyntösi mene Facebook-profiiliisi ja etsi ohjepalvelu asetusvalikon vaihtoehdoista. Siellä voit paljastaa haittasitässä tapauksessa Facebook Pay -maksuilla, jää vain odottaa tehokasta vastausta yrityksen tekniseltä tuelta.