Skip to content

Miksi Glovo ei anna minun tilata McDonaldsia, Burger Kingia tai KFC: tä?

12 de elokuu de 2021
logo glovo 3

Monien mielestä toimituspalvelu on yksi monipuolisimmista ja edullisimmista tällä hetkellä. Hänen ansiosta voimme helposti ostaa tuotteita yrityksestä ja saada ne pian kotimme mukavuudesta. Jakelupalvelun kuljettamat tuotteet vaihtelevat ja voivat vaihdella ruoasta työkaluihin tai mihin tahansa ostokseen.

Suuret elintarvikeketjut tarjoavat toimituspalveluja, mutta niistä erottuvat eniten yritykset, jotka ovat omistautuneet niiden toteuttamiseen. GlovoEsimerkiksi espanjalainen yritys, joka on omistettu ostoksille ja kotiinkuljetuksille vain Espanjassa.

Koska se perustettiin vuonna 2014, se tekee edelleen vaikutuksen kaikkiin käyttäjiin, joilla on mahdollisuus kokeilla sen palveluita ja sovelluksia.

Se toimii jakelujärjestelmän kautta jotka liikkuvat kaduilla nimeltä ”Glovers”, jotka ostavat ja siirtävät esineitä. Kaikki halukkaat voivat ladata Glovo -sovelluksen ja alkaa tilata kotiinkuljetuksia tai tulla rekisteröidyiksi käsineiksi.

Miksi Glovo ei anna minun tilata McDonald’sia?

McDonald’s on luultavasti yksi maailman suurimmista, menestyneimmistä ja helposti löydettävistä perheen ruokaketjuista. Juuri tästä syystä McDonald’s on liittoutunut Glovon kanssa joiden avulla Espanjan kansalaiset voivat ostaa jakelusovelluksen kautta.

Halutessasi voit helposti siirtyä Glovoon ja alkaa etsiä kaikkia vaihtoehtoja ostaa McDonald’s -palvelu.

Vaikka Glovolla on hyvin yksinkertainen, helppokäyttöinen käyttöliittymä ja se toimii myös McDonald’sin kanssa, et ehkä löydä tätä vaihtoehtoa. Jos et löydä onnellisen aterian taloa, se ei välttämättä tarkoita, että Glovo ei anna sinun tilata sovelluksessa. JAJärjestelmässä on todennäköisesti ongelmia tai Glovo -sovellus ei toimi oikein.

Tai ehkä, ehkä on mahdollista, että et ole etsinyt niin perusteellisesti etsi McDonald’s kaikkien ostovaihtoehtojen joukossa.

Miksi et anna minun tilata Burger Kingia?

Burger King on yksi menestyneimmistä hampurilais -erikoisruoka -franchiseista ruokaketjujen keskellä. Perustamisestaan ​​ja konseptinsa kehittämisestä lähtien vuonna 1953 he ovat tehneet vaikutuksen perheisiin kansainvälisesti, jotka nauttivat hyvästä ruoasta.

Kuinka se voisi olla toisin, Espanjan kansalaiset nauttivat myös maailman tunnetuimmista hampurilaisista kotiensa ansiosta. Ja etenkin Glovo voi saada nämä hampurilaiset a hyvä hinta ja lyhyessä ajassa vie ne mukavasti kotiisi.

Jos et kuitenkaan löydä Burger King Kaikkien Glovon tarjoamien ostovaihtoehtojen joukossa sinun on todennäköisesti näytettävä paremmalta. Jos ongelma perustuu nyt siihen, että kun olet löytänyt merkkijonon sovelluksesta, saat virheilmoituksen tilausta tehdessäsi, se on todennäköisesti sovellus.

Jos sovellus antaa sinulle jonkinlaisen virheen pyydettäessä Burger King -osoitetta, mahdollisesti olipa kyse hetkellisistä epäonnistumisista se ratkaistaan ​​pian.

Miksi et anna minun tilata KFC: tä?

KFC on myös osa tätä pikaruokaketjujen kultaista kolminaisuutta, joka tarjoaa luultavasti maukkainta paistettua kanaa luokassa. Jos sinulla on Glovo, et voi tilata ruokaa KFC: ltä, se voi johtua siitä Et ole etsinyt tarkasti sen vaihtoehtoa sovelluksessa.

Jos nyt käy ilmi, että löydät sen, mutta et voi suorittaa tilauksiasi tuntemattoman virheen vuoksi, se voi johtua hetkellinen tekninen vika. Tai sinun pitäisi myös selvittää, missä Glovo toimii tai toimii asuinalueellasi. Toki kaikki sovellukset käyvät läpi joitain, mutta hyvä asia on, että ne ratkaistaan ​​aina nopeasti.

Ovatko nämä ainoat mahdolliset syyt siihen, ettei McDonald’sia, Burger Kingia tai KFC: tä voi tilata?

Glovo ei välttämättä anna sinun tilata tai johtuu järjestelmävirheistä tai et ole vielä oppinut käyttämään Glovo -sovellusta tai että hansikkaat eivät ole saatavilla.

burguer king -logo

Tässä tapauksessa Glovo -sovellus itse ilmoittaa sinulle, ja toimituskuljettajat ovat pian saatavilla. Joten älä luovuta ja tilaa pikaruoasi Glovon kautta juuri nyt.