Skip to content

Missä Espanjan kaupungeissa Glovo toimii? Ja kuinka monessa maailman kaupungissa

13 de elokuu de 2021
trabajo glovo

Oletko koskaan ihmetellyt Missä Espanjan kaupungeissa Glovo toimii? Ja kuinka monessa kaupungissa maailmassa, lue sitten huolellisesti tämä artikkeli, jossa vastaamme tähän kysymykseen.

Glovo

Mikä on Glovo? Glovo on espanjalainen varustamo, joka on ajan myötä tullut suosittu monissa paikoissa, joten se on yksi ”uusista” yrityksistä. maan menestynein. Tämän vuoksi kerromme seuraavassa artikkelissa hieman Glovon laajentumisesta ja soveltamisalasta Espanjassa ja muualla maailmassa.

Missä Espanjan kaupungeissa Glovo toimii? Ja kuinka monessa kaupungissa maailmassa

Kun tiedät, mitä Glovo toimittaa ja mitä Glovosta voi tilata, on tärkeää tietää, missä yritys tarjoaa palvelujaan. Epäilemättä yksi tärkeimmistä tiloista, joissa Glovo tarjoaa palvelujaan, on juuri sen oma alkuperämaa (Espanja). Tämän vuoksi keskustelemme yrityksen laajuudesta tässä maassa ja muissa maissa ympäri maailmaa.

Missä Espanjan kaupungeissa Glovo toimii?

Glovo perustettiin ja sen kotipaikka on Espanja, ja se on tarkemmin määritelty Barcelonan kaupungissa, minkä vuoksi sillä on suuri määrä sivukonttoreita tässä maassa, sillä Glovo tarjoaa parhaan mahdollisen kattavuuden.

Glovo toimii tällä hetkellä maassa yli 250 kaupunkia ja yksikköä Espanjassa, joka vie käytännössä koko alueensa, minkä vuoksi se on yksi suosituimmista merenkulkupalveluista kansakunnassa.

Samoin useimmissa näistä kaupungeista on tarjolla Glovo Business -työtapa, mikä on erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat lähettää tuotteitaan helposti muihin kaupungin osiin.

Italia

Glovolla on ylimääräinen edustus Italiassa, maassa, jossa yritys työskentelee yli 100 kaupunkia, joka kattaa suuren osan alueesta. Myös tässä maassa yritys on yksi tärkeimmistä toimitusten vastaanottamisen ja lähettämisen kannalta.

Puola

Espanjan jälkeen Puola on maa, jossa maapallolla on eniten sivuliikkeitä ja joka tarjoaa toimitusratkaisuja yli 130 kaupunkia koko Puolan alueella. Yrityksen laajentuminen tässä maassa on ollut erittäin hedelmällistä, ja se on luokiteltu yhdeksi alansa tärkeimmistä.

Portugali

Yrityksen laajentaminen Portugaliin oli odotettavissa, kun ymmärretään mainitun maan läheisyys Espanjaan. Tästä syystä Glovo tukee myös useita tämän maan kaupunkeja, jotka ylittävät 30 kokonaisuutta (ja laajennuksessa).

Romania

Romaniassa Glovo toimii vähintään 25 kaupunkiaMyös tässä maassa yrityksen toimintamallin vastaanotto on ollut erittäin positiivinen, minkä vuoksi palvelun odotetaan laajenevan tulevaisuudessa.

Kuljetuspalvelu

Muu Eurooppa

Pikkuhiljaa Glovo on joka tapauksessa laajentanut liiketoimintatilojaan, ja vaikka se ei ole onnistunut tunkeutumaan täysin kaikkiin Euroopan alueisiin., Sillä on myös muutamia toimistoja mm. Ranska, Kroatia, Valko -Venäjä, Ukraina ja Serbia.

Latinalainen Amerikka

Glovo on tutkinut uusia alueita, joista Latinalainen Amerikka erottuu, ja tällä alalla on huomattava määrä paikkoja. Niistä maista, joissa se tarjoaa palvelujaan, voimme korostaa Costa Rica, Dominikaaninen tasavalta, Ecuador, Guatemala Panama, Honduras, Kolumbia.

Joka tapauksessa ne maat, joissa se on pystynyt laajentamaan palvelujaan menestyksekkäimmin, ovat olleet Peru ja Argentiina. Tällä viimeisellä Etelä -Amerikan (Argentiina) kansalla on tällä hetkellä yli 15 paikkaaon Latinalaisen Amerikan maa, jossa Glovolla on suurin laajennus

Muut maailman kaupungit, joissa Glovo toimii

Yhtiö on pyrkinyt laajentumaan käytännöllisesti katsoen kaikkialle maailmaan, minkä vuoksi se on tarjonnut palvelujaan myös esim Kazakstan, Georgia, Kenia ja Norsunluurannikko. Lisäksi Glovon odotetaan laajentavan palvelujaan useille maille lähitulevaisuudessa.

Glovon ulottuvuus Espanjassa ja muualla maailmassa

Kuten olet saattanut nähdä aiemmista tiedoista, Glovo on erittäin tärkeä Espanjassa, mutta myös muualla maailmassa, tarjoaa palvelujaan yli 20 maassa sovelluksensa kautta. Lisäksi odotetaan vielä huomattavampaa laajentumista, mikä tekee siitä yhden parhaista sovelluksista ruoan tilaamiseen kotoa ja / tai muiden tilauspalvelujen tarjoamiseen.