Skip to content

Miksi Telegram on hidas lataamaan valokuvia ja videoita? – Ratkaisu ongelmaan

24 de heinäkuu de 2022
persona presionando logo telegram

Pikaviestisovelluksista on tullut viime vuosina välttämättömyys. Tämä johtuu siitä, että ne on suunniteltu tiedostojen jakamiseen, kauppaan, chat-järjestelmään, videoiden lähettämiseen ja vastaanottamiseen ja paljon muuta.

Monien tämäntyyppisten sovellusten joukossa yksi merkittävimmistä on Telegram. Tämän avulla voit lähettää nopeasti ja erittäin helposti tekstejä, tarroja, ääni- ja multimediatiedostoja haluamallesi yhteyshenkilölle. Tämä sovellus on samanlainen kuin WhatsApp Messenger, mutta niillä on eroja; jopa Telegramia pidetään Whatsappin kilpailijana.

Siitä lähtien, kun sovellus lanseerattiin vuonna 2013, se on osoittautunut erittäin täydelliseksi ja jonka alustassa on vähän puutteita. Itse asiassa viime vuosina se on raportoinut Internet-latausten merkittävästä kasvusta.

Valitettavasti se on, kuten mikä tahansa sovellus alttiita tietyille ongelmille. Näin on, että Telegram lataa tiedoston tai videon hitaasti. Vaikka on totta, että se voi johtua hitaasta tilasta, on muitakin syitä, joista ilmoitamme sinulle pian.

Miksi Telegram-tilini lataa valokuvat ja videot hyvin hitaasti?

Jos käytät Telegramia, mutta sinulla on ongelmia syöttämisessä, koska sen lataaminen kestää kauan, on mahdollista, että se johtuu Internet-yhteys tai Wi-Fi on epävakaa. Jos internet on moitteettomassa kunnossa, suosittelemme siirtymään Google Playhin ja päivittämään sovelluksen, jotta se toimii taas oikein.

Tämä ei tietenkään ole ainoa asia, jonka vuoksi valokuva tai video ei lataudu kunnolla. On olemassa useita huomioita, jotka sinun tulee tietää nopeuttaaksesi sovelluksen käyttöä sekä tiedostojen tai palveluiden ostamista ja myyntiä tämän alustan kautta.

Säilytystilan puute

Toinen syy on, että puhelimesi on täynnä tiedostoja ja tiedot. Tämä hidastaa Telegram-latausten lisäksi kaikkia muitakin sovelluksia. Jos haluat ladata nopeammin Wi-Fi-yhteydellä, suosittelemme vapauttamaan tallennustilaa tai käyttämään micro SD -muistia.

Hidas tila Telegramissa

Telegramin hidasta tilaa käytetään välttämään eksyminen niin monien latausten joukkoon ryhmissä, joissa viestejä on runsaasti. Tämän tilan poistamiseksi sinun on syötettävä sovellusluvat.

Kun olet siellä, sinun on poistettava tai poistettava Hidas tila -vaihtoehdon käyttöoikeus. Tällä tavalla sinun pitäisi pystyä nopeuttamaan sovelluksen latausta ja voit lisätä sovelluksen nopeutta.

välimuistin ylitys

Kun sovellusta on käytetty pitkään, lataus- tai käyttönopeutta on vaikea lisätä. Periaatteessa se johtuu välimuistin ylitys. Yksinkertaisesti poistamalla sen voit nopeuttaa Telegram-latausta, koska turhia tiedostoja ei ole.

sähkelogo

Kuinka lisätä Telegram-latausten nopeutta?

Nopeuttaaksesi ja nopeuttaaksesi Telegramin latausta, tarvitset kaksi asiaa. Ensimmäinen on hyvä Internet-yhteys. Se voi olla Ethernetin tai Wi-Fi-verkon kautta. Toinen asia on poistaa hidas tila käytöstä tai poistaa se. Nopea Internet-yhteys ja hidas tila pois päältä varmistavat, että kaikki latautuu nopeammin.

Mitä tehdä, jos Telegramin tiedostojen lataaminen kestää liian kauan?

Jotta Telegram lataa multimediatiedostoja nopeammin mistä tahansa matkapuhelimesta, kokeile seuraavia kohtia:

  1. Poista hidas tila käytöstä sekä tietokoneesta että matkapuhelimesta. Jos näet, että chat ei lataa elementtejään, siirry seuraavaan kohtaan.
  2. Vaihda Internet-yhteys. Jos huomaat, että Wi-Fi ei toimi missään chatissa, yritä lisätä nopeutta mobiilidatan avulla. Useimmissa tapauksissa se on paras vaihtoehto, kun internet on erittäin hidas.
  3. Poista kaikki tarpeettomat keskustelut ja poista ponnahdusilmoitukset käytöstä erityisesti matkapuhelimissa.

Toisaalta, jotta sähkeen lataaminen olisi nopeampaa etkä lataa sisältöä ilman suostumustasi, sinun on tehtävä muutoksia tiliisi. Asetukset-osassa sinun on etsittävä vaihtoehto ”Data ja tallennustila” poistaaksesi valinnan osasta, jossa lukeeMultimedian automaattinen lataus.

Mitä voimme tehdä Telegramilla?

Sen lisäksi, mitä jo mainitsimme, että voimme tehdä Telegramilla, kuten lähettää viestejä nopeasti, Telegramissa on monia toimintoja sen botien ansiosta. Onko sinulla esimerkiksi Alert Bot, jonka avulla voit luoda muistutuksiaeli hälytyksenä, joka ilmoittaa sinulle, kun sinulla on jotain suunniteltua bottiin.

tarroja

Toiminnon suorittaminen loppuun lähetä tarroja ystävillesi, Telegram, botin kautta antaa sinulle mahdollisuuden löytää uusia tarrapaketteja. Sen tekeminen on helppoa, sinun tarvitsee vain kirjoittaa sana hakukoneeseen ”StickersBot” ja kun se tulee näkyviin, lähetä haluamasi emoji nähdäksesi kaikki tarrapaketit.

Luo kanavia tai liity johonkin

Kanssa kanavat Telegramissa, voimme luoda yksityisen tai julkisen chatin, johon kuka tahansa voi tulla, jakaa tietoja tai tarjota palveluitamme. On esimerkiksi normaalia löytää uusia sarjoille ja elokuville kanavia, joihin tekijät lataavat uusimmat sarjat ja elokuvat, jotta ne voidaan ladata helposti.

Jos haluamme luoda kanavan Telegramissa, prosessi on yksinkertainen; sinun tarvitsee vain käyttää sovellusta ja siirtyä näytön vasemmassa yläkulmassa olevaan valikkoon. Kun olet siellä, valitse ”uusi kanava”sinun on valittava, onko se julkinen vai yksityinen, ja annettava sille myös nimi ja kuvaus, jotta voit lisätä uusia ihmisiä.

sähke on hidas

Toiminnot chatissa

Myös Telegramin yksityisessä chatissa ystävän tai toisen henkilön kanssa sinulla on vaihtoehtoja äänien, tekstien ja tarrojen lähettämisen lisäksi. Sinulla on myös mahdollisuus muokata jo lähettämääsi viestiä ja jopa poistaa se itsellesi ja toiselle henkilölle ilman, että he huomaavat sitä.

Samoin, voit tallentaa sisällön, riippumatta siitä, ovatko ne erittäin raskaita tiedostoja, koska sen pilven ansiosta viestit tallennetaan sinne viemättä tilaa matkapuhelimellasi. Toisaalta voit etsiä chatista asettamalla avainsanan suurennuslasiin, ja voit löytää sen riippumatta siitä, kuinka vanha viesti on.

Toisaalta voit lähettää animoituja tiedostoja, kuten GIF-tiedostoja, jopa 1,5 Gt:n kokoisia videoita ja valokuvia ilman mitään ongelmaa. Tämä tarkoittaa, että myös yhteystietosi voivat lähettää kyseiset tiedostot sinulle. Jotkut kuitenkin kommentoivat, että kuvia ja videoita ei ladata chatissa.

Miksi videoita ja valokuvia ei ladata Telegramista ja kuinka korjata se?

Tämä on melko yleinen ongelma. Suurin syy on henkilön matkapuhelin et ole yhteydessä vakaaseen WiFi-verkkoon. Voi myös käydä niin, että henkilöllä ei ole Wi-Fi-yhteyttä tai se on erittäin hidas. Aivan kuten tämäntyyppisissä yhteyksissä, niin tapahtuu myös matkapuhelindatan kanssa. Joten niin paljon kuin yrität, et voi lisätä nopeutta ja tehdä Telegramista nopeampaa.

Ratkaisu tässä tapauksessa on varmistaa, että Internet-yhteytesi on hyvä ja että voit ladata tiedostot. Jos se on kunnossa, ongelma saattaa olla sovelluksessa. Voit yrittää poistaa tiedot ja niiden välimuistin matkapuhelimesi asetuksista.

lisää sähkeen nopeutta

Jos ongelma jatkuu, se voi johtua jostain sähkeen päivitys. On suositeltavaa poistaa se ja ladata se uudelleen sovelluskaupasta. Tämä saattaa ratkaista Telegram-latauksen hitaan ongelman ja antaa sinun lisätä nopeutta nopeuttaaksesi latausta.