Skip to content

Missä Coca-Cola-virvoitusjuomassa on vähiten sokeria? – Kaloriton

3 de toukokuu de 2022
coca cola sin azucar presentaciones 18822

Coca-Colan kasvu maailmanmarkkinoilla on johtunut tuotteen uudelleen keksimisestä. Järjellä, joka on aina etsinyt sopeutua yhteiskunnan kehitykseen. Tästä syystä kuluttajien terveyttä ajatellen se on tuonut markkinoille erilaisia ​​terveellisempiä vaihtoehtoja, joissa on vähemmän sokeria.

Kuinka monta Coca-Cola-virvoitusjuomaa on terveellistä?

Tosiasia on, että mikään virvoitusjuoma ei ole terveellistä; yhtiö on kuitenkin huolehtinut tarjota asiakkaille terveellisempiä vaihtoehtoja. Tiedämme, että tärkeintä on olla varovainen minkä tahansa tuotteen kulutuksessa. Tästä syystä Coca-Cola tarjoaa mahdollisuuden valita kalorittoman vaihtoehdon. Keskellä intensiivistä vertikaalista ja horisontaalista markkinointikampanjaa hän luo strategioita tavoittaakseen enemmän ihmisiä uusilla ehdotuksillaan.

Se on meille selvä syö suuria määriä sokeria voi olla haitallista elimistölle. Joten viisain valinta, kun haluat hemmotella itseäsi, on valita sokeriton sooda. Tästä syystä nämä Light-tuotteet minimoivat tämän ainesosan saannin.

Tällä tavalla, jos olet ruokavaliolla tai kärsit sairaudesta, joka rajoittaa sinun aineiden, kuten sokerin, kofeiinin, kulutus. Vastaavasti, jos sinun on vähennettävä syömäsi kalorimäärää, näytämme sinulle joitain esityksiä, joita yritys tarjoaa sinulle:

Coca ”sokeriton”

Pidämme tätä juomaa terveellisempänä verrattuna klassiseen soodaversioon. Tämä johtuu siitä, että se maistuu melko samanlaiselta kuin alkuperäinen esitys. Mutta eroa muista dieettijuomistaei sisällä säilöntäaineita.

Tämä uusi kuva korvasi kuuluisan Coca-Cola Zeron tai ilman kaloreita. Lisäksi voimme nähdä, että sen pääainesosia ovat aspartaami ja asesulfaamikalium. Tällä tavalla huomaat juoman makean maun, vaikka se ei sisällä sokeria.

terveellistä coca colaa ilman kofeiinia

Coca-Cola ”kofeiiniton”

Toinen terveellinen esitys tästä virvoitusjuomasta on se, joka ei sisällä kofeiinia. Tiedämme, että tämä on yksi Coca-Colan klassisen version pääkomponenteista. Tästä huolimatta yritys lanseerasi a esitys ilman tätä ainesosaa sait energiaa.

Aina kuluttajiaan ajatellen tämä juoma sopii ihmisille, jotka eivät voi kuluttaa kofeiinia. Mutta heidän on oltava tietoisia siitä, että maku on erilainen. No, tämä komponentti on se antaa lievän katkeran kosketuksen joka on ominaista tälle virkistävälle juomalle.

Coca-Cola ”ei kaloreita”

Nyt, jos haluat nollata kalorien saantisi juoessasi virvoitusjuomaa, vaihtoehto sinulle on Coca-Cola Zero. Tämä esitys ”Ilman kaloreita”, sisältää keinotekoisia makeutusaineita. Eli ne eivät myöskään tarjoa energiakomponentteja kehollesi.

Nämä aineet ovat niin voimakkaita, että pienellä määrällä ne saavuttavat sen makeuden tason, jonka todellinen sokeri tarjoaa. Tästä syystä sen käyttö lisää energiaa juomaan. Joten jos noudatat vähäkalorista ruokavaliota, tämä Coca on loistava vaihtoehto, jos haluat hemmotella itseäsi.

coca cola terveelliset juomat kofeiinia

Mitä muita Coca-Cola-tyyppejä on olemassa?

Tämä yritys on aina pyrkinyt olemaan eturintamassa, tästä syystä olemme nähneet sen imagoa muuttuvan vuosien varrella. olevan selvä moderni esimerkki mainonnasta ja menestyvä kaupallinen mainonta. Sen strategioiden joukossa saamme eri esittelyt, jotka se on lanseerannut markkinoille. Nämä on räätälöity eri kuluttajaryhmille.

Tässä mielessä huomaamme, että Coca-Cola haluaa aina miellyttää asiakkaitaan, lisäämällä erilaisia ​​makuja juomaasi, kuten sitruunan maku. Samoin se on kontrolloinut tuotteidensa sokerin, sävyjen ja gluteenin määrää. Näin ollen näytämme sinulle muita esityksiä kuuluisasta soodasta:

Coca-Cola ”Ei väriaineita”

Juoman tuon version tapauksessa on ollut suurta kiistaa maailmanlaajuisesti. No, jotkut sanovat, että se saa vihertävän sävyn ei sisällä karamellipigmenttiä joka antaa tumman värin.

Maku on kuitenkin täsmälleen sama kuin klassisessa esittelyssä. Coca-Colan ”ilman väriaineita” oletetusta näkökulmasta on monia mielipiteitä, mutta sinun on katsottava sitä valoa vasten huomataksesi sävyn muutoksen.

Lisäksi ulkonäön muutos ei ole havaittavissa, koska käytetty pigmentti on karamellin sävy. Koska vuonna ”Ei väriaineita” -versio, ei suurta eroa, koska yksi sen pääainesosista on colapähkinä. Tällä aineella on sama punertavanruskea sävy kuin alkuperäisellä juomalla.

terveellistä coca colaa ilman kaloreita

Coca-Cola ”gluteeniton”

Keliakian kuluttajat voivat olla varmoja, sillä viljan käyttöä ei mainita juoman ainesosien luettelossa. Toisin sanoen Coca-Cola virallisella verkkosivustollaan ei mainitse ei gluteenia sisältäviä yhdisteitä sen koostumuksessa.

Tiedämme siis, että yritys noudattaa juoman täydellisen sisältöluettelon sijoittamista etikettiin. Eli mainitse komponentit, jotka voivat aiheuttaa asiakkaalle allergioita, noudattaen sitä säänteleviä määräyksiä.

Tämä riippuu kunkin henkilön organisaatiosta, mutta yrityksestä noudattaa raportointikomponentteja soodasta. Tästä syystä tiedämme, että Coca-Cola-juomat ovat gluteenittomia. Vaikka etiketissä sitä ei mainita, se ei myöskään mainitse sitä osana allergiaa aiheuttavia ainesosia.