Skip to content

Missä maissa saat ja ansaitset enemmän tuloja YouTuben avulla?

15 de elokuu de 2021
interfaz youtube

YouTube on erittäin moderni alusta, jossa voit tehdä ääretön kotitehtävät ja toimintaa. Opetusohjelmien katsomisesta henkilökohtaisten luokkien katseluun tämä on tila luoda ja mainostaa erityyppistä sisältöä. Jos olet sisällön luoja alustalla, voit hankkia tietyn määrän rahaa tekemäsi sisällön tyypistä riippuen.

YouTubessa on erilaisia ​​rajoituksia ja erityissääntöjä ladattavan sisällön tyypistä. Jos YouTuben päätavoitteesi on ansaita ylimääräistä rahaa videoilla, jotka haluat ladata kyseiselle alustalle, sinun on tiedettävä, että kaupallistamiselle on sääntöjä ja erilaisia ​​ehtoja maasta riippuen.

Tämän alustan videoiden kaupallistaminen perustuu mainoksiin, jotka on sijoitettu mainittujen videoiden lähetyksen ja toiston aikana. Mainitut mainokset ovat perustaneet Tuhannen näyttökerran hinta, jotka määrittävät, mikä on mainittujen mainosten hinta. Samoin he määrittävät ja valitsevat mainosten sijainnit, koska yksikään niistä ei ole sattumanvaraisesti sijoitettu.

Sanontoja mainoksia, maksetaan, kunhan he ovat nähneet mainoksen kokonaisuudessaan. Tässä vaiheessa on tärkeää muistaa, että tuhannen näyttökerran hinta vastaa tuhatta hintaa eli että todellinen arvo lasketaan jokaista tuhatta näyttökertaa kohden eli jokaista kaupallistettu.

Mitkä videot sopivat kansainväliselle yleisölle?

Nämä ovat sellaisia ​​videoita, joilla on suurempi vastaanottavaisuus käyttäjien keskuudessa, koska ne ovat halutuimpia katsojia eri puolilta maailmaa:

 • Aihekohtaisia ​​videoita, kuten pelit, selityksiä elokuvista tai historiallisista aiheista, ne on helppo tunnistaa ja kiinnittää nuorimpien käyttäjien joukkoon, koska se on monikansallinen sisältö, joka on helppo tehdä ja nauttia.
 • Videot, joiden pääasiallinen sisältö on heidän kulttuuri, matka ja kokemukset. Nämä ovat sellaisia ​​matkoja, jotka löytyvät helposti niiden laajan valikoiman vuoksi käyttäjille jotka ovat yleensä kiinnostuneita tutkimuksesta ja nauttivat ulkoilusta
 • Videot, jotka ovat nautittavia ilman tarvetta tietää a sananlasku erityinen. Tämä sisältää hiljaisia ​​animaatioita tai ensimmäisen persoonan matkavideoita, joissa seikkailua ja adrenaliinia on jokaisessa kuvassa.

On tärkeää, että muistat sen Youtube, sisältää erilaisia ​​työkaluja, joiden avulla käyttäjät voivat tuntea olonsa mukavaksi. Esimerkiksi tekstitykset ovat erinomaisia ​​niiden videoiden kanssa, jotka ovat täysin eri kielellä, mutta jotka kuitenkin tietyt käyttäjäryhmät etsivät sitä epätoivoisesti.

tulotilastoja

Maat, joissa voit kaupallistaa videosi

Niille ihmisille, jotka ovat tai haluavat osallistua tarjottuun kumppaniohjelmaan Youtube, on välttämätöntä, että niillä on joukko vaatimuksia. Heidän on kuuluttava johonkin tässä luettelossa mainituista maista:

 1. Argentiina
 2. Australia
 3. Itävalta
 4. Bolivia
 5. Bosnia ja Hertsegovina
 6. Brasilia
 7. Bulgaria
 8. Kanada
 9. chili
 10. Kolumbia
 11. Costa Rica
 12. Kroatia
 13. Tšekin tasavalta
 14. Tanska
 15. Ecuador
 16. Egypti
 17. Pelastaja
 18. Georgia
 19. Saksa
 20. Ghana
 21. Britannia
 22. Kreikka
 23. Guatemala
 24. Honduras
 25. Hongkong
 26. Jordania
 27. Kazakstan
 28. Kenia
 29. Kuwait
 30. Latvia
 31. Libanon
 32. Libya
 33. Uusi Seelanti
 34. Nicaragua
 35. Nigeria
 36. Norja
 37. Oman
 38. Pakistan
 39. Panama
 40. Peru
 41. Filippiinit
 42. Puola
 43. Portugali
 44. Puerto Rico
 45. Maku
 46. Romania
 47. Venäjä
 48. Ruotsi
 49. sveitsiläinen
 50. Taiwan
 51. Tansania
 52. Thaimaa
 53. Yhdysvallat
 54. Uruguay
 55. Vietnam
 56. Jemen
 57. Zimbabwe

Jos asuinmaasi on tässä luettelossa, olet valmis valitsemaan kumppani, joka mahdollistaa mainonta -osion ja auttaa sinua vastaanottamaan rahaa.

Youtube Minusta on tullut erinomainen työkalu oppia monista maailmoista ja tavoista. Kiitos kaikille työkaluja sen toteuttamat tekijät voivat tuntea olonsa paljon mukavammaksi ja tuetuksi, jotta he voivat jatkaa sisällön luomista heidän turvallisuutensa vuoksi.