Skip to content

Missä ovat luolat ARK: Survival Evolvedissa ja miten ne löydetään? – Jääluolat, sukellusveneet ja muut

26 de elokuu de 2021
ark cuevas llamativas 11638

Arkista on tullut yksi halutuimmista peleistä sen silmiinpistävän teeman ja toimintatavan vuoksi avoimen maailman selviytymispeli, mutta uusille pelaajille on vaikea varmistaa selviytymisensä ja pystyä kehittymään pelissä vaikeutensa vuoksi, hyvä vaihtoehto, joka voi auttaa sinua saamaan useita esineitä, metsästää vihollisia tai perustaa tukikohdan. luolia.

Missä ovat luolat ARK: Survival Evolvedissa ja miten ne löydetään? – Jääluolat ja sukellusveneet

Löydät ARK -pelin myynnistä Steam -pelikaupasta, siitä, ettei kyseisessä kaupassa ole käyttäjää Tässä näytämme sinulle Steam -tilin luomisen vaihe vaiheelta, jotta voit ladata minkä tahansa pelin, ja jos sinulla on hidas internet, voit myös oppia nopeuttamaan Steam -pelien lataamista

Mitkä ovat luolat kohteessa ARK?

ARKin luolat ovat sivustoja, jotka toimivat vankityrminä ja joista voit päästä sisään suuri valikoima vihollisia ja esineitä, vaikka et tarvitse taitoja, dinosauruksia tai erityisiä esineitä päästäksesi pinnan luoliin.}

vihollisen arkin luolat

Muista, että sinun on oltava hyvin valmistautunut, koska on olemassa luolia, joissa on korkea vaara heidän voimakkaiden vihollistensa vuoksi, luolat sijaitsevat saarten pinnalla ja jopa syvänmerellä. On huomattava, että jokaisella ARK: n nykyisellä kartalla on erityyppisiä luolia, olivatpa ne sitten pinta- tai merellisiä.

Pinta luolat

Nämä luolat on helpoin löytää, koska ne sijaitsevat pinnalla, eikä se ole välttämätöntä sinulla on jokin erityinen kyky tai dinosaurus Näihin luoliin pääsemiseksi sinun on vain syötettävä vastaava luola tai halkeama, näiden luolien sijainti on täsmälleen sama kaikissa peleissä. Niistä löydät kaikenlaisia ​​vihollisia ja todella harvinaisia ​​esineitä.

Vedenalaiset luolat

Nämä luolat sijaitsevat merillä, jotta voit tietää yhden sijainnin, sinun on mentävä vastaavaan pisteeseen ja tarkasteltava joitakin pieniä kuplia jotka tulevat veden pinnalle, tämän jälkeen sinun on upotettava ja etsittävä tätä samaa aluetta löytääksesi luola, sanottuaan, että sinun on otettava huomioon, että tarvitset hyvä hapensaanti, ja meridinosauruksen apua päästäkseen luolaan helpommin.

arkin harvinaisia ​​luolia

Seuraavaksi näytämme sinulle joidenkin luolien sijainnin ja niiden koordinaatit, jotta voit tutkia niitä pelatessasi.

  • Temppeliluola (koordinaatit 44.84)

Tästä luolasta löytyy paljon erilaisia ​​esineitä, mutta sinun on oltava hyvin varusteltu, koska voit myös törmätä siihen Valgueron pomo.

  • Jääluola (koordinaatit 15.27)

Tätä luolaa voidaan käyttää väliaikaisesti lepäämään tai vaikka sinun täytyy piiloutua vaaralliselta eläimeltä, vaikka löydät esineen sisältä.

  • Kapea luolaverkko (koordinaatit 53.87)

Tämä luola on noin yksi parhaat piilopaikat kartalta, jos haluat suojautua dinosauruksilta tai muilta vaarallisilta eläimiltä, ​​tämä on täydellinen luola sinulle

  • Wyvern -kaivannot (koordinaatit 07.77)

Tämän luolan sisältä löydät Wyvernin munat ja pesät, ja jos suunnat tästä kohdasta luoteeseen, voit löytää sinulle wyvern, tätä luolaa ei suositella tukikohdan perustamiseksi vihollisten jatkuvan ilmestymisen vuoksi

  • Aberraation luola (koordinaatit 38.57)

Tämä luola on täydellinen tukikohdan luomiseksi, jos sinun on oltava tilapäisesti paikassa, tämä luola voi palvella sinua; Lisäksi voit tavata erilaisia ​​poikkeavia olentoja, jotta voit käyttää sitä myös metsästysalueena.

  • Luola linnan alla (koordinaatit 37.90)

Tämä luola voi olla sopiva paikka kuoriutuville pojille, koska sillä on erittäin suuri tila; voit myös hyödyntää sen ominaisuuksia meren elämää koskevien resurssien luomiseksi ja hankkimiseksi kiitos siitä, että sillä on paljon vettä.

Toivomme, että tästä artikkelista on ollut sinulle suurta apua. Muista, että voit lisätä eeppisiä pelejä Steam -alustalle, jos löydät lisää tarjouksia.