Skip to content

Mistä tietää, onko minut bannattu Pokémon GO: ssa ja poista kielto

2 de syyskuu de 2021
pikachu frente mapa 14466

osoittautui fanien suosikki videopeleistä.

Tämä ei ole yllättävää, koska näissä erissä on sarja värikkäitä ja voimakkaita eläimiä, jotka eroavat tavallisista eläimistä. Nämä tulevat esiin näiden pelien virtuaalisessa luonteessa ja ominaisuudessa Erilaisia jonka voit ottaa kiinni, kouluttaa tai vaihtaa. Yksi tapa käyttää tätä videopeliä on Pokémon Go, jossa voit luoda ilmaisen tilin.

Jos kuitenkin loit sen, mutta se ei salli sen käyttöä, sinulla saattaa olla joitain yhteysongelmia tai että Nintendo -palvelimet hylkäävät yhteyden tilisi mahdollisen kieltämisen vuoksi. Tällä hetkellä aiomme näyttää sinulle, kuinka tietää, oletko kielletty ja miten tämä lukko poistetaan tililtä.

Mitä tarkoittaa tilini kieltäminen Pokémon Go -palvelusta?

Tämä tarkoittaa, että Nintendo estää sinua pääsemästä tilillesi, koska olet tehnyt toimenpiteen, joka on sääntöjen luettelon tai pelin yleisten sääntöjen vastainen. Monta kertaa nämä kiellot liittyy palvelinvirheisiin jotka vaikuttavat viattomiin pelaajiin.

Monet muut ihmiset kuitenkin hyödyntävät pelin haavoittuvuuksia huijatakseen ja siirtyvät siten rankingissa vaivattomasti. Tämä kansa heitä kutsutaan hakkereiksi ja he todella ovat ryhmä ihmisiä, jotka haluavat olla parempia kuin sinä etujen, ei ponnistelujen ja taitojen kautta.

Toinen syy, miksi sinut voidaan kieltää, on se, että vaikutat paljon GPS -ohjaussauvan virheeseen. Näet, että Pokémon Gossa sinulla ei ole ohjaussauvaa, jonka avulla voit liikkua peliympäristössä, mutta oma kehosi ja GPS -sijaintisi ovat ohjaussauva. Jos peli yrittää lähettää vääriä sijaintitietoja useita kertoja, peli voi ryhtyä varotoimiin ja kieltää tilisi väliaikaisesti. Joten on välttämätöntä, että tiedät kuinka ratkaista virheet 11 ja 12 väärennetty GPS -ohjaussauva ja välttää kielto.

Mitkä ovat Pokemon GO: ssa rangaistavat huijarit?

Jos pelaat huijareilla Pokemon Go -palvelussa, foorumi havaitsee vian estää tai rangaista. Tätä kutsutaan kielloksi. Seuraavat ansoja, joista Pokemon Go rankaisee tai kieltää käyttäjää, ovat seuraavat: Jotkin ohjelmistot, jotka suorittavat automaattisia liikkeitä. Sijainnin vaihtaminen ja aikavyöhykkeen vaihtaminen GPS -huijauksella tai VPN: n avulla aiheuttaa välitön seuraamus tililläsi.

On täysin kiellettyä pitää useampaa kuin yhtä tiliä pelaajaa kohden, jos pelaajalla on useita tilejä, hänet kielletään. Pokemon Go -palvelussa et voi jakaa tai myydä tilejä, koska jos alusta tulee tietoiseksi toiminnan muutoksesta, voit jopa menettää tilin.

Kuinka monta kieltoa tässä Android -pelissä on?

Pokemon Go -kiellot ja rangaistukset voidaan luokitella viiteen Pehmeä ban -liike se voi kestää muutaman sekunnin tai noin neljä tuntia. Siellä on myös Pehmeä ylimääräisen pelin kielto, seuraamus, joka kestää 24 tuntia.

Jos teet vakavan vian, Polemon Go ottaa käyttöön kolmen varoitusjärjestelmän. The ensimmäinen ilmoitus Hän aikoo rangaista sinua seitsemän päivän ajan. The toinen huomautus se kieltää tilisi 30 päiväksi. Ja jos saavut a kolmas huomautus Vakavan tai peräkkäisen rikoksen vuoksi tilisi jäädytetään pysyvästi.

pokemon go -sovelluksen logo

Kuinka kieltojärjestelmä toimii Pokemon GO: ssa

Pokemon Go -kieltojärjestelmän toiminta on suhteellisen hyvin yksinkertainen. Jos alat käyttää tiliäsi oudolla tavalla, järjestelmä huomaa muutokset automaattisesti.

Suojatakseen alustan eheyttä ja käyttäjien hyvinvointia Pokemon Go ottaa käyttöön rangaistuksen, joka riippuu puutteen mukaan että olet sitoutunut.

Mitä tehdä, jos hänet kielletään Pokemon GO: ssa?

Sovellus on erittäin tiukka, jotta sen käytäntöjä voidaan noudattaa, ja jos sinua rangaistaan, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin odottaa että kiellon aika täyttyy. On erittäin tärkeää, että kun seuraamusaika on kulunut, olet hyvin vastuullinen, koska jos saavutat kolmannen varoituksen, et voi tehdä mitään ja kielto on väliaikainen.

Väliaikainen tai pysyvä kielto Pokemon Go -palvelussa Mistä tietää?

On erittäin yksinkertaista tietää, onko Pokemon Go -palvelussa väliaikainen tai pysyvä kielto. Kun avaat sovelluksen, ensimmäinen asia, jonka aiot tehdä, on ladata peli. Jos peli ei lataudu ja näyttää siltä tietoja ei voi saada palvelimelta tili on kielletty pysyvästi.

Toisaalta, jos pääset sisään, mutta et voi pelata, sinun on odotettava 7 tai 30 päivän väliaikaisen keskeytyksen kulumista.

On tärkeää tietää, että välttääksesi yhteysongelmia palvelimien kanssa ja vältä siksi mahdollisuutta saada tarpeeton kielto, pitääksesi Pokémon Go -sovelluksesi ajan tasalla uusimpaan versioon.

Nianticin luoman järjestelmän ansiosta, jossa viat ovat eri vaikeusasteisia, voit määrittää pelikiellon yksinkertaisen tai pysyvän kiellon välillä. Jos sinulla on yksinkertainen kielto, löydät sen et pääse kuntosaleille, että et voi olla vuorovaikutuksessa ympärilläsi olevien pokémonien ja kouluttajien kanssa.

Voit kuitenkin tehdä kaiken, koska sinulla on edelleen mahdollisuus avata sovellus ja muodostaa yhteys palvelimiin. Tämä tarkoittaa, että olet tehnyt pienen rikoksen, kuten käytä GPS -hakata. Toinen syy pienen rangaistuksen poistamiseen on pelin lataaminen laitteelle, jota ei suositella tai jota peli ei tue. Siksi suosittelemme, että tarkistat Pokémon Go -vaatimukset.

pokemon kävelemässä kaiteella

Mitä voin tehdä kiellon poistamiseksi?

Toisaalta, jos yrität avata sovelluksen, mutta sen lataaminen jatkuu eikä anna sinun käyttää tiliäsi, saatat nähdä vakavan virheen. Tämä voi tehdä tilistäsi pysyvästi kielletty ja menetät kaiken edistymisesi pelissä. Yleensä tällaisen kiellon saavat ihmiset, jotka rikkovat toistuvasti GPS -hakkerointia tai jotka käyttävät tiliään myydäkseen ja ostaakseen pokémonia rahasta tosielämässä.

Jos olet juuri aloittanut tekemään virheitä ja virheitä, jotka antavat kehittäjille syyn kieltää sinut, sinun ei tarvitse huolehtia. Sitä riittää älä vaikuta tähän käyttäytymiseen.

Jos et kuitenkaan lopeta näiden virheiden tekemistä, tilisi poistetaan pysyvästi. On tärkeää muistaa, että jos sinulla on tilapäinen kielto tai pieni rikkomus, tilisi se palautuu normaaliksi muutamassa tunnissa. Jos saat kuitenkin lopullisen pelikiellon, voit pelata uudelleen vain luomalla uuden tilin.

Kuinka voin korjata pysyvän kiellon Pokemon Go -palvelussa

Paras asia on käyttää sovellusta oikein ja toteuttamatta minkäänlaista huijausta. Tällä tavalla voit välttää kaikentyyppiset seuraamukset hinnalla millä hyvänsä, koska Pokemon Go on pysyvä kielto sillä ei ole ratkaisua.