Skip to content

Munat Pokémon Go: Kuinka saada munia ja saada ne kuoriutumaan?

2 de syyskuu de 2021
pokemon caminando ciudad 14325

Monille Pokémon Go merkitsi paluuta erittäin tärkeään lapsuuden perinteeseen klassisen Nintendo -sarjan ystäville. Tämä on kaikkien peliin kuuluvien petojen vangitseminen, jotka vastaavat 151 alkuperäistä punaisten ja vihreiden pelien pokémonia, jotka sijaitsivat Kanton alueella. Mutta heille sinun on etsittävä munia Pokemon Gosta. Jos olet hyvin uusi tässä asiassa, voit aloittaa kokemuksesi luomalla ilmainen tili Pokémon Go -palveluun.

Nämä pelit alkoivat saada vuosien varrella paljon uusia toimituksia, mikä lisäisi suuren valikoiman Pokémon -pelejä, jotka ovat ainutlaatuisia jokaiselle videopelialueelle. Jos haluat oppia suorittamaan sen nyt tiedä mitä pokémonista tulee, meillä on ratkaisusi. Tämän opetusohjelman suorittamiseksi sinun on päivitettävä Pokémon Go -sovellus uusimpaan versioon.

Mikä on pokedex? Kuinka se voidaan täyttää?

Yksi tapa, jolla pokémon -pelien kehittäjät ottivat käyttöön järjestelmän, jossa he kannustivat pelaajia etsi kaikki pedot, jotka muodostavat maailman on erityinen järjestelmä, jossa pelaajan on rekisteröitävä kaikki löytämänsä Pokémonit.

Tämä tehdään kahdella tavalla, nopeasta tarkistuksesta, joka tapahtuu, kun tapaat pokémonit luonnossa. Tässä menetelmässä pokédex voi kaapata vain joitain perustietoja pokémonista, kuten sen nimen ja kutualue. Jos otat ne talteen, kaikki tiedot tallennetaan.

Yksi pelin suurimmista vaikeuksista on se, että pokémonien kaappaamiseksi sinun täytyy mennä tiettyyn paikkaan. Jos esimerkiksi avaat sovelluksen ja näet Pokémonin näytölläsi, sinun on lähestyttävä fyysisesti ympäristöä, jossa Pokémonin koordinaatit sijaitsevat, aktivoidaksesi kohtaamisen.

Yksi monien ihmisten ongelma on se, että on olemassa Pokémoneja, jotka ovat yksinomaan tietyillä alueilla, joten miten saat 151 Pokémonin Pokédexiin? Vastaus on helppo, ja se tapahtuu munien kautta.

Pokémon Go -munatyypit: mitä ne ovat ja miten niitä saa?

Munat Pokémon Gossa Ne ovat kontteja, joista löydät pokémonit mitä metsästät Nämä munat on luokiteltu eri luokkiin ja jokainen niistä voi antaa sinulle eri pokémonit. Näitä munia ei kuitenkaan saada helposti, koska sinun täytyy kävellä ja löytää poképaradat.

Ne voivat vaihdella tyypiltään pituuden mukaan, joka sinun on kuljettava, jotta ne avautuvat. Pelissä on hautomo, joka huolehtii munista, mutta tämä toimii vain silloin, kun sovellus on auki ja kävelet todella. Saadaksesi ne sinun on vain käännettävä poképaradaa, kunnes saat sellaisen.

Strange Eggs on yksi monista Pokemon Go -munatyypeistä, joita voit saada. Nämä munat ovat outoja, koska sisällä sisältää harvinaisempia Pokémoneja tästä maailmasta. Tässä mielessä ne ovat myös hyvin outoja, koska niitä on vaikea saavuttaa.

Ystävät lahjoittavat munia

Lahjamunat ovat niitä munia voit saada ja lahjaksi ystävällesi. Samoin voit saada yhden näistä munista ystävältäsi. Tämäntyyppiset munat ovat vain tätä toimintoa varten, et voi saada sitä ja käyttää sitä, se on annettava pois.

Pokemonin munat menevät vihreiksi munaksi

Seikkailu Synchro Munat

Pokemon Go -munia voi saada myös Adventure Sync -tilassa. Nämä ovat viikoittaiset palkinnot jossa he palkitsevat sinut 5 tai 10 kilometrin munilla.

Poké -pysäkit tai kuntosalit

Poképaradat tai kuntosalit ovat paikkoja, joissa voit saada munia, jotka sisältävät pokemoneja. Näissä paikoissa voit myös kouluttaa saamasi avatarit.

Tämä on erittäin helppoa. Kuten videopelit, Nintendo on kiinnittänyt PokéStops -nimisiä erikoispisteitä tietyille koordinaateille. Nämä sijaitsevat kaikkialla maailmassa, ja saat todennäköisesti yhden alle korttelin päässä kotoasi.

Tämä tehtiin pelaajien sallimiseksi olla vuorovaikutuksessa pelin kanssa riippumatta siitä, missä he olivat. Silti on tärkeää, että puhelimesi pystyy suorittamaan pelin sellaisenaan. Tätä varten sinun on varmistettava, että Pokémon Gon vähimmäisvaatimukset täyttyvät.

Yksi asia, joka voidaan tehdä poképaradalla, sen lisäksi, että parannat Pokémoniasi, jos olet käyttänyt niitä taistelussa, on esineiden hankkiminen. Näillä voi olla erilaisia ​​toimintoja, mutta tärkeimmät niistä ovat harvinaisia ​​karkkeja ja pokeballeja. Jos olet kaukana kotoa, jotkut temput auttavat sinua, kuten akun ja datan säästäminen Pokémon Go -pelissä, koska usein tyhjennät akun odotettua nopeammin.

pojat pelaavat pokemonia

Kuinka saada Pokémon Go -munat helposti

Kuten aiemmin mainittiin, näiden säiliöiden tai munien hankkimiseksi sinun on käveltävä ja melko vähän. Koska jokainen muna edellyttää, että olet kävellyt tietyn matkan voidakseen saada ja avata ne. Nämä munat löytyvät niin kutsutuista poképaradoista, jotka saavat myös lahjan tai voittavat joukkueenjohtajan.

Huomaa, että et voi huijata saadaksesi näitä munia. Siitä asti kun sovellus tunnistaa, onko henkilö kävelemässä ja kuinka pitkälle se on tullut. Siksi autolla ajaminen ei toimi, koska sovellus tietää, että liikut nopeammin kuin kävellessäsi.

Et voi valita, mikä pokémon kuoriutuu jokaisesta munasta, koska tämä on pelin luoma satunnainen tapahtuma. Munilla on kuitenkin 3 eri etäisyyttä, jotka erottavat kuoriutuvien Pokémonien harvinaisuuden. Jos se on 2 km, se on todennäköisesti Charmanderin tai Pikachun kaltainen piste. Jos se on 5 km, odota Ponyta tai Abra, jotka ovat harvinaisempia pokéja.

2 km

Kahden kilometrin munat edellyttävät nimensä mukaisesti kahden kilometrin kävelyä. Näiden munien sisällä on Pokemoneja, kuten Wooper, Spoink, Wailmer tai Cubone. Samalla tavalla sinulla voi olla Magikarp, Meditite, Treecko ja Torchic. Kaikki ne ovat tavallista luokkaa ja niitä, joita saadaan eniten poképaradasta. SNe tunnustetaan vihreiksi.

5 km

Jos olet onnistunut kävelemään vähintään viisi kilometriä, voit avata ja avata toisen tyyppisen munan. Täältä löydät pokémonit hieman vahvempia ja tehokkaampia taisteluihin. Ne tunnistetaan oranssista väristä
Näistä Pokemon Go -munista löydät Drowzeen, Voltorbin, Fennekinin, Chespinin, Gothitan tai Raltin. Samoin nämä munat sisältävät myös Eevee, Roggenrola, Clamperl, Feebas Solosis ja Blitzle

7 km

7 kilometrin munat avataan, kun Pokemon Go -munia etsivä henkilö on kävellyt tämän matkan. Tämäntyyppiset munat eivät kuitenkaan ole käytettävissä poképaradoissa, mutta ne on tarkoitettu vaihtoon sovelluksessa olevien ystävien kanssa. Sen väri on keltainen ja vaaleanpunaisia ​​täpliä.

Jotta munia voi jakaa ystävien kanssaMolempien on täytynyt kävellä 7 km. Tässä luokassa munat ovat Cleffa, Igglybuff, Spritzee tai Swirlix. Jos et ole aiemmin saanut Eeveeä tai Azurillia (kiiltävä), voit saada ne myös näiden munien kanssa.

10 km tai enemmän

Kun olet jo kävellyt 10 kilometriä, saadut munat alkavat olla mielenkiintoisempia. Koska voit saada outo pokémon jotka ovat olemassa.
Niistä voimme saada Timburr, Nincada, Emolga, Golett tai Darumaka. Myös muita hieman harvinaisempia, kuten Alomomola, Audino, Espurr ja Noibat. Nämä munat ovat violetteja

Lopulta saat munat 12 kmNämä saavutetaan lyömällä vastustaja, joka on joukkueen johtaja. Mutta minkä tahansa joukkueen ei tarvitse olla Arlo, Cliff, Team Go Rocket tai Sierra -johtaja. Myöhemmin sinun täytyy kävellä 12 km, jotta ne kuoriutuvat.

Ne ovat oudompia munia ja ne, jotka tuovat harvinaisempia pokémoneja, koska ne sisältävät Vullaby Scraggy, Skorupi, Pancham tai Absol. Sinulla voi olla myös Larvitar, Pawniard, Qwilfish ja Sandile. Tämän luokan munat ovat punaisia.

Kuinka ja mistä löytää Pokémon Go -munahautomoita

Rajoittamaton hautomo, jonka löydät siitä lähtien kun aloitit pelaamisen varastossa käyttäjältäsi. Tätä voit käyttää niin monta kertaa kuin tarvitset. Standardi voidaan hankkia ostamalla 150 pokémonedaa, se sallii vain kolme käyttöä ja saat sen virallisessa pelikaupassa.

Myös superhautomo on tässä kaupassa ja se on 200 pokémonedan arvoinen, sen nopeus on 1,5 kertaa nopeampi kuin edelliset.

Menetelmiä munien inkuboimiseksi ilman tarvetta kävellä Pokémon Go: n kanssa

Inkubaatiomuoto on saada Pokémon Go -sovellus kävellessäsi. Et voi ajaa autolla ja huijata. Joidenkin temppujen avulla voidaan kuitenkin huijata sovellus kykenevän suorittamaan tämä prosessi.

Käytä iMyFone AnyToa

Tämä hakemus se on simulaattori, sen avulla voit huijata sovelluksen hautomaan munia. Pokemon Go -munat voidaan kuoriutua tässä sovelluksessa, jos muutat GPS -sijaintia. Tällä tavalla sovellus ajattelee, että olet muuttanut. Voit myös simuloida liikettä luomalla reittejä ja säätämällä nopeusmittaria.

pokemon go munat keltainen muna

Osta inkubaattorit

Lisää hautomoiden ostaminen tarkoittaa, että voit laittaa paljon enemmän munia. Siksi voit saada ne ulos nopeammin ja saada ne lyhyessä ajassa. Sinun on kuitenkin pakko maksaa rahaa ostaa niitä.

Käytä levysoitinta

Voit pyörittää puhelintasi levysoittimella sovelluksen huijaamiseksi. Pyöreä liike Tämän laitteen laite toimii askellaskuria varten ja tällä tavalla munat inkuboidaan etkä tee mitään liikettä.

Käytä Roombaa

Nämä puhdistuslaitteet palvelevat myös huijata sovellusta ja kuori munat Pokemon Go -pelissä. Sinun tarvitsee vain jättää puhelimesi johonkin näistä laitteista, ja niiden tekemä liike toimii askellaskurille.

Aja pyörällä tai skootterilla

Voit ajaa polkupyörällä tai rullalaudalla ja siirtyä munien kuoriutumiseen. Tästä huolimatta, sinun täytyy mennä hitaasti ja alle 11 kilometriä tunnissa, jotta sovellus tunnistaa askeleet. Tällä tavalla et kävele ja inkuboit.

Vaihda koodit

Kaupan tekeminen koodin tai munan ystävien kanssa voit helpottaa kuoriutumista. Näin saat helposti kuoriutuneet munat.