Skip to content

Kuinka saada tai tehdä kilpikonna munat luukku ja auki Minecraftissa

30 de elokuu de 2021
Tutorial Minecraft

Minecraft on peli, joka tunnetaan laajalti siitä, ettei se selitä kaikkea mekaniikkaansa pelaajalle. Se voi olla ajoittain mielenkiintoista, mutta toisinaan hieman turhauttavaa. Tänään puhumme yhdestä näistä mekaniikoista: kuinka saada ja kuoriutua kilpikonna munia Minecraftissa.

Kuinka saada kilpikonnan munia?

Todellisen maailman kilpikonnilla on erityinen käyttäytyminen. Kun on aika munia, heidän on löydettävä ranta, ja jotkut merikilpikonnat etsivät samaa rantaa, jossa he kuoriutuivat munimaan.

Minecraftissa kilpikonnilla on sama käyttäytyminen. Rannalla näkyy kilpikonnia, hiekkakappaleissa, joiden valotaso on yli 8 ja jotka ovat lähellä merenpintaa. Toisin sanoen kilpikonnat näkyvät vain päivällä ja rannoilla, joilla voit myös saada meren sydämen. Sinun on oltava valppaana!

Kun kilpikonna ilmestyy, muistaa lohkon se ilmestyi, ja aikaan munia munat, laittaa ne sisään sama ranta. Siksi kilpikonnat ovat yksi vaikeimmin lisääntyvistä eläimistä, ja kilpikonnatilojen luominen on vielä vaikeampaa kuin kalastustilan rakentaminen, mikä on hyvin yksinkertaista.

Vaikea ei kuitenkaan ole mahdotonta, ja monilla pelaajilla on kilpikonnatiloja rannoilla ja saarilla, ja he käyttävät niitä saadakseen erittäin arvokkaan kohteen: vaa’at.

Kilpikonnan vaa’alla voit tehdä kilpikonnan kuoren, erittäin arvokkaan kohteen. Kuoria voidaan käyttää kypärinä, ja ne suojaavat sinua yhtä tehokkaasti kuin rauta kypärä. Lisäksi kilpikonnan kuoren päällä hengität veden alla ja pystyt pidättämään hengitystäsi vielä noin 10 sekuntia.

Vauvakilpikonnat heittävät vaa’an kasvaessaan aikuisiksi kilpikonniksi. Joten sinun on aina oltava kilpikonnien päällä, kunnes ne kasvavat, tai perustettava järjestelmä, joka kerää ne automaattisesti.

Tiedätkö mitä kilpikonnat syövät Minecraftissa? Voit saada kilpikonnan munia ruokkia kahta kilpikonnaa levillä. Levät saat leikkaamalla ne meren pohjasta, mutta vain saksilla. Jos rikot ne kädelläsi, saat toisen esineen.

Ruokimalla kahta kilpikonnaa he pariutuvat ja yksi niistä jää raskaana. Sinun täytyy seurata kilpikonnaa, kunnes se saavuttaa rannan ja alkaa munia.

Jos sinulla on ”Silk Touch” -lumouksella varustettu hakka, voit käyttää sitä munien ottamiseen ja sijoittamiseen rannallesi lähellä kotiasi. Jos ei, sinun on tehtävä kilpikonnatila, jossa munat ovat.

Kuinka tehdä kilpikonna munat auki Minecraftissa?

Kilpikonnilla on monia vihollisia elämänsä ensimmäisinä päivinä, joten sinun täytyy suojella rantaa vihollisilta. Maatilan suunnittelussa tulisi olla meressä oleva seinä, joka sallii aikuisten kilpikonnien tulla ulos, mutta ei vauvoja, ja aita, joka peittää koko rannan, jotta maahirviöt eivät pääse vauvakilpikonnille.

Tee kilpikonna munat auki Minecraftissa

Jos kilpikonnan munat katoavat tai näyttävät rikki, zombi on todennäköisesti rikkonut ne. The kilpikonnan vauvoja hyökätään kaikille Zombie -lajikkeille, kaikille luuranko-, kissoille, kettuille, oselooteille ja susille.

Halusitpa viljellä tai ei, on erittäin tärkeää suojella munia kilpikonna, erityisesti yöllä; muuten niiden avaaminen on erittäin vaikeaa.

Kilpikonnan munat, jos niitä ei tuhota, ne aukeavat muutaman päivän kuluttua. Ensin ne käyvät läpi kolme vaihetta, joissa ne näyttävät hajoavan pikkuhiljaa. Kilpikonna munat kasvavat yöllä ja päivällä, mutta kasvavat nopeammin yöllä.

Jos on kulunut useita päiviä eikä kilpikonnan munia kuoriudu, pelin ajan mittaamisessa voi olla ongelma. Käytä komentoa ”/ gamerule doDaylightCycle False” ja sitten ”/ gamerule doDaylightCycle True” muuttaaksesi pelin aikaa käynnistämällä päivä- ja yöjakson uudelleen.

Kun munat kuoriutuvat ja kilpikonnat kasvavat, voit olla varma, että kilpikonnat tulevat edelleen kyseiseen paikkaan munimaan munia aika ajoin. Kutsumme sinut oppimaan lisää näistä upeista merieläimistä! Toivomme, että tämä lyhyt opetusohjelma kilpikonna -munien hankkimisesta ja kuorimisesta Minecraftissa on auttanut sinua.