Skip to content

Miksi Minecraftissa ei ole ääntä tai sitä ei kuulla? – Ratkaisu ei ääntä Minecraftissa

30 de elokuu de 2021
hombre y mujer de minecraft

Minecraft on yksi historian parhaista peleistä, jonka avulla pelaajat voivat muokata mitä tahansa (voit kirjaimellisesti tehdä ja laittaa minipelejä Minecraftiin ja jopa tehdä tai luoda ihon). Vaikka tämä on hyvä asia, se voi kuitenkin toisinaan aiheuttaa virheitä aiheuttamalla virheitä; tämän mielessä tänään vastataan Miksi Minecraftissa ei ole ääntä tai ääntä?

Jos aiot puhua pelon kauheasta virheestä, on selvää, että äänivika on pahin joko siksi, että videopeli alkaa kuulostaa rumalta tai lakkaa kuulemasta kokonaan. Tämä on yksi suurimmista ongelmista, koska kirjaimellisesti pilaa suurimman osan kokemuksesta otsikosta, joten tässä on korjaus.

Miksi Minecraftissa ei ole ääntä tai ääntä?

Joten voit tietää vastauksen kysymykseen Miksi Minecraftissa ei ole ääntä tai ääntä? ja siksi ratkaise Minecraftin äänen ongelma, ensin sinun on tiedettävä vastaus itsellesi. Tästä syystä tänään näet kaikki yleisimmät ja tunnetuimmat virheet erikseen sekä niiden ratkaisut, jotta voit ymmärtää paremmin aiheen ja lopettaa ongelmasi tehokkaasti.

Tekstuuripaketti

Yksi yleisimmistä ongelmista, joihin tämä ongelma ilmenee, johtuu asentamastasi tekstuuripaketista (se voi olla oletusarvoisesti), jostain tuntemattomasta syystä Tämä vaikuttaa peliin jättäen sen ilman ääntä.

Ratkaisu on ladata paketti uudelleen, jotta voit saavuttaa tämän, sinun on vain käytettävä näppäinyhdistelmää: f3 + T tai F3 + S pelin sisällä, (Ne palvelevat molempia riippuen pelin versiosta).

Painamalla tätä yhdistelmää huomaat, että peli hidastuu hetkeksi ja sitten kaikki tekstuurit latautuvat uudelleen, jolloin se alkaa pelata.

Optifine mipmap -tasot

Joskus Optifinen asentaminen voi aiheuttaa häiriön, joka aiheuttaa pelisi äänen menetyksen. Voit ratkaista saman yrittämällä muuttaa mipmapin tasoa.

Tämä vaihtoehto sijaitsee painikkeen alla ”Laatu”osiossa”Valinnat”. Ja voit muokata tai muuttaa sitä vain painamalla sitä. Kun peli on palauttanut äänen, aseta se entiseen tapaan.

Pelin ääni PC: llä

Monissa tapauksissa ongelma voi johtua siitä, että Minecraft on vaiennettu tietokoneellasi etkä ymmärrä sitä. Korjataksesi tämän, sinun täytyy vain siirtyä työkalurivin äänikuvakkeeseen ja napsauttaa sitten mikseriä, jos Minecraft näkyy hiljaa, laita ääni takaisin siihen.

Yksinkertaisempia mutta yhtä tehokkaita ratkaisuja

Edellä mainitun avulla sinun olisi jo pitänyt pystyä ratkaisemaan kysymys Miksi Minecraftissa ei ole ääntä tai ääntä?, eikä myöskään sinun ongelmasi pitäisi olla olemassa. Mutta jos se jatkuu, voit aina kokeilla muita yksinkertaisempia ratkaisuja.

minecraft -hahmo katsomassa kameraa

Ensimmäinen on pelin poistaminen ja asentaminen uudelleen, tämä saattaa kuulostaa typerältä, mutta joskus tiedostot vioittuvat ja ainoa tapa korjata se on asentaa peli uudelleen nollasta.

Voit myös yrittää päivittää Java -version uusimpaan. Muista, että Minecraft toimii käsi kädessä tämän kanssa, joten jos se on vanhentunut, se voi aiheuttaa useita virheitä tai virheitä.

Poista lopuksi Windows -suojaus tai muuta suojausasetuksia, koska monissa tapauksissa tämä voi pitää pelin äänipaketin päivityksiä vaarallisina, joka saa minut estämään heidät ja pelin ääni loppuu.

Ja voila, lukemallasi pitäisi pystyä poistamaan ongelma elämästäsi, joten kysymys Miksi Minecraftissa ei ole ääntä tai ääntä?, Se on jo vastattu, mene nyt peliin ja ratkaise virhe niin, että hauskuus palaa oflline -tilassa ja tietysti myös moninpelissä tai kahden tai useamman ihmisen kanssa.