Skip to content

Mitkä muut pelit ovat samanlaisia ​​kuin Minecraft? Androidille, PS4: lle ja PC: lle (esimerkki)

30 de elokuu de 2021
minecraft dayz

Nyt on kasvava taipumus ja kiinnostus peleihin, joissa voit rakentaa, luoda kaikenlaisia ​​aseita ja tutkia. Kaikki Minecraftin tyyliin, kuuluisa peli Internetissä, ja nyt voit tavata muita vaihtoehtoja. Siksi seuraava artikkeli näyttää sinulle Mitä muita Minecraftin kaltaisia ​​pelejä on olemassa? Androidille, PS4: lle ja PC: lle.

Tämä peli perustui lähinnä maailman luominen erilaisten työkalujen ja taikajuomien ja loputtoman lohkokasan avulla.

Näillä koostumuksilla voi olla erilaisia ​​tekstuureja ja erilaisia ​​materiaaleja. Mutta sinun oli myös tiedettävä, miten selviytyä näissä maailmoissa ja luoda tiettyjä tavoitteita välttämättömänä toimeentulollesi.

Tämä peli on ollut niin menestyksekäs ja kerännyt yhteen miljoonia käyttäjiä maailmassa, että nyt muut kehittäjät jäljittelevät sitä luoden monia nimikkeitä olemassa oleville eri konsoleille. Mutta totuus on, että huolimatta tämän pelin kopioista, sen ydin on ainutlaatuinen, ja voit tehdä kaiken mitä tarvitset puun istuttamiseksi ja sen kasvun nopeuttamiseksi.

Mitä muita Minecraftin kaltaisia ​​pelejä on olemassa?

Vaikka on totta, että verkossa on paljon huonolaatuisia kopioita, jotka yrittävät antaa sinulle tunteita ja luovuutta Minecraft. Tässä osassa emme keskity niihin, jotka mielestämme jäljittelevät tätä onnistunutta peliä. Ja sitten näytämme sinulle Mitä muita Minecraftin kaltaisia ​​pelejä on olemassa? Androidille, PS4: lle ja PC: lle.

pelata lohikäärme -etsintää

Ja aloittaaksemme kiertueemme nähdäksemme, mitkä muut pelit ovat samanlaisia ​​kuin Minecraft ja tällä kertaa PS4 -konsolit, mainitsemme DragonQuestBuilders. Ja kuten voit kertoa, tämä peli tulee kuuluisalta Akira Toriyama Dragon Ballin franchising -luoja. Mistä sinun on löydettävä erilaisia ​​materiaaleja rakennusten rakentamiseen.

Mutta se tarjoaa meille vaikuttavan taiteellisen suunnittelun sekä hyvin luodun tarinan, joten älä missaa tätä mielenkiintoista Minecraft-versiota.

Nyt esittelemme toisen ehdotuksen ja se on Cube World, jossa alkuperäistä versiota muutetaan hieman ja voit kasvot kauheiden hirviöiden kanssa, se on erittäin dynaaminen ja voit tutustua erittäin hyvin suunniteltuihin fantastisiin maailmoihin.

Kuten olemme kertoneet, se on hyvin erilainen kuin Minecraft, johon olet tottunut ja voit kuulua eri rotuihin ja taistella kilpailevien kansojen kanssa.

Jos olet yksi niistä, jotka pitävät taistelee se on erittäin viihdyttävää sinulle. Mutta jos pidät mieluummin pelistä, jossa Minecraftin olemus säilyy ja voit rakentaa ja antaa mielikuvituksesi valloittaa, et varmasti pidä siitä.

Lisää pelejä, jotka jäljittelevät Minecraftia

enemmän erilaisia ​​pelejä

Toinen mielenkiintoinen ehdotus ei voisi olla muu kuin Lego Worlds ja maailma, jossa käytät lohkoja sen kanssa, mitä Lego on tottunut meitä odottamaan. Se on saatavana kaikille videopelikonsoleille sekä mobiiliversiolle. Tässä pelissä et voi vain rakentaa rakennuksia haluamallasi tavalla, vaan voit myös tuhota ne ja pitää hauskaa.

Nyt nimeämme sinulle pelin, joka kriteeriemme mukaan on parhaiten samankaltainen Minecraftin kanssa. Ja se on Mini World, jossa yksi sen parhaista ominaisuuksista on, että voit ladata sen ilmaiseksi sen verkkosivustolta ja saatavana mobiililaitteille, kuten Androidille ja myös PC: lle. Siinä on sama jännittävä osa alkuperäistä peliä.

Missä aiot rakentaa, käytä siihen erityyppisiä lohkoja, kuten esimerkiksi käsityön alasimia tai kasvokkaita eläimiä. Tämä peli antaa sinulle todella hauskaa ja et missaa Minecraftia paljon. Näytämme nyt viimeisen suosituksemme, joka on yhtä tärkeä sille.

samanlainen peli Minecraft

Ja se koskee Terrariaa, se myös jäljittelee Minecraftia erittäin hyvin ja se on tyylipeli Hiekkalaatikko toimintaa ja seikkailua, mutta kahdessa ulottuvuudessa, mikä on ehkä sen merkittävin ero. Mutta loput teet melkein saman, rakennat, luot aseita, tutkit ja kohtaat erilaisia ​​kilpailijoita. Ja se on saatavana PC: lle, PS4: lle ja mobiililaitteille, kuten Androidille.

Ja tällä tavalla päätämme kiertueemme, jossa pystyimme näyttämään sinulle vain osan monista peleistä, jotka yrittävät jäljitellä onnistunutta Minecraftia. Ja nyt tiedät mitä muita Minecraftin kaltaisia ​​pelejä on olemassa?