Skip to content

Kuinka löytää susia ja koiria Minecraftista ja miten kesyttää heidät? (Esimerkki)

30 de elokuu de 2021
familia de lobos de minecraft

Minecraft -peli on erittäin laaja ja siinä on valikoima valtavia esineitä ja olentoja, joista kuka tahansa voi nauttia. Tämän suuren määrän vuoksi monet pelaajat eivät tiedä, miten he voivat olla vuorovaikutuksessa tämän maailman kanssa (varsinkin jos olet jo onnistunut päivittämään Minecraftin uusimpaan versioon). Tämän mielessä tänään opit löytää susia ja koiria Minecraftista ja kuinka kesyttää heidät.

Ja se on, että lause koira on ihmisen paras ystävä, koskee myös tätä otsikkoa. Koska yksi parhaista yrityksistä pelissä, kun pelaat yksin, ovat kesytetyt sudet, jotka eivät ainoastaan ​​anna sinulle tukea vaan myös ne suojaavat sinua kaikelta vaaralta.

Kuinka löytää susia ja koiria Minecraftista ja miten kesyttää heidät?

Nyt, jotta voimme vastata molempiin kysymyksiin, on tarpeen jakaa ne kahteen osaan, jotta aihe ymmärretään paremmin. Sinun on myös pidettävä mielessä, että sudet ja koirat ovat samat (koiraa sellaisenaan ei ole).

Ensimmäinen asia, jonka opit tänään, on löytää susi villistä tilasta pelistä, koska näiden tietojen avulla voit ratkaista kysymyksen Kuinka löytää susia ja koiria Minecraftista ja miten kesyttää heidät?, tehokkaammin.

Niiden löytämiseksi sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä, vain kävellä eri biomien läpi. Nämä ympäristöt ovat metsä- ja taigaympäristöjä, ja ne ovat toisia, joissa niitä esiintyy eniten (niiden etsimisprosessin helpottamiseksi sinun on etsittävä, kuinka löytää kyliä ja biomeja Minecraftista). Ne ovat melkein aina suurilla ruohoisilla niityillä minkä tahansa muun olennon ympäröimänä.

He voivat olla yksin tai laumassa, mutta Yleistä on, että he menevät kahdeksasta samaan aikaan. Sudet eivät hyökkää sinua vastaan, ellet lyö heitä, jos näin käy, koko lauma tulee sinua vastaan.

Susien silmät muuttuvat punaisiksi järkyttyneinä (vain luonnossa) ja He eivät lakkaa hyökkäämästä sinuun ennen kuin tappavat sinut tai ajavat pois. Sudet menevät naimisiin lampaiden ja sikojen kanssa, joten ei ole hyvä pitää niitä maatilalla suojaamattoman metsän lähellä.

Villimmässä tilassaan näillä olennoilla on vähemmän elämiä kuin kotieläimillään, ja koska heillä on alle 50% tästä, he itkevät. Kuka tahansa susi voidaan kesyttää, tämä toiminto ei ainoastaan ​​muuta käyttäytymistään, vaan myös estää sitä katoamasta kartalta, jos muutat pois.

Kesyttää susi

Nyt kun tiedät miten he käyttäytyvät ja mistä löydät ne, on aika ratkaista kysymyksen toinen osa Kuinka löytää susia ja koiria Minecraftista ja miten kesyttää heidät? Susi kesyttämiseksi sinun on annettava hänelle luita painamalla oikeaa napsautusta samalla materiaalilla kädessäsi. Tämä resurssi löydetään tappamalla luurankoja, ja se on ainoa asia, jonka avulla voit saada oman susi tai koiran (luiden saaminen nopeasti Minecraftissa on erittäin helppoa).

Luiden määrä, jotka sinun on annettava hänelle, vaihtelee aina, mutta yleensä se ei ylitä viittä. Tiedät, että susi on jo kesytetty, koska hänen kaulaansa ilmestyy punainen kaulus (niin kauan kuin annat hänelle luita, sydämet kelluvat).

Kun olento on sinun, se ei katoa pelistä, ja se seuraa sinua myös kaikkialla ja voit antaa sille käskyjä, kuten miltä sinusta tuntuu napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella. Kun hyökkäät vihollista vastaan, susi tekee sen myös istuessaan, samalla tavalla se puolustaa sinua, jos sinua hyökätään.

minecraft susi vastaanottaa luita

Susi turkiksen väri ei koskaan muutu, mutta väriaineilla voit vaihtaa sen kauluksen värin toiselle. Jos haluat sen pelaavan Sinun tarvitsee vain antaa sian- tai lehmänlihaa kahdelle susille (ei ole väliä, onko se raakaa vai keitettyä), ne tulevat yhteen ja ilmestyy pieni versio, joka on myös sinun.

Ja voila, sillä, mitä olet jo lukenut, tiedät tarpeeksi sanoaksesi kysymykset Kuinka löytää susia ja koiria Minecraftista ja miten kesyttää heidät?, on vastattu. Seuraava askel on mennä peliin ja aloittaa pakettisi kerääminen hauskaa varten.

Muista, että susit eivät ole ainoa eläin, jonka voit kesyttää. Voit myös houkutella ja kesyttää sikoja, kissoja, kanoja ja muita eläimiä Minecraftissa.