Skip to content

Kuinka poistaa viive Minecraftista lisäämättä RAM -muistia

3 de syyskuu de 2021
casa moderna juego 14574

Sen jälkeen kun COVID 19 iski maailmaan, meidän kaikkien on täytynyt tehdä melko radikaaleja muutoksia elämäntavoissamme. Siksi ihmiset voivat nykyään sanoa, että he eivät enää käy niin paljon ulkona, että he eivät käy töissä niin usein he tuskin tapaavat ystäviään enää.

Jos kaikki ovat kotona, se tarkoittaa, että kaikki ovat entistä riippuvaisempia sähkölaitteistaan. Tämä on tosiasia, koska Internet- ja sähköpalvelujen kysyntä kasvoi kaikkialla maailmassa. Koska kaikki ovat kotona, videopelejä he ovat rekrytoineet uusia militantteja päivittäin.

Kun olet ensimmäinen pelaaja tai olet ollut alalla vain hyvin vähän aikaa, tiedät, että peruskäsite on nopeus, jolla voit pelata peliä tietokoneellasi. Minecraft on yksi parhaista offline -peleistä Androidille. Jos haluat saada sen toimimaan nopeammin tietokoneellasi tai Android -laitteellasi, näytämme kuinka.

Virheet Minecraftin optimoinnissa lisäämättä RAM -muistia, mikä aiheuttaa viiveen

Viive on ilmiö, joka tapahtuu kun asiat eivät mene tarpeeksi sujuvasti virtuaalisessa ympäristössä. Niin sanotusti, mitä juoksevammat asiat ovat, sitä paremmin joukkue pystyy toteuttamaan ne. Videopelien tapauksessa niissä voi olla graafisia osioita, jotka voivat estää tietokoneen toimimasta sujuvasti.

Jos peli ei toimi sujuvasti, sinulla on hyvin hidas reaktioaika. Kuvittele, että peli lähettää ryömintävälin tielläsi, mutta olet myöhässä. Et voinut nähdä ryömintää tulevan viiveen läpi, mutta peli rekisteröi jatkuvasti, että hirviö tulee kohti sinua. Kun tulet ulos viiveestä ja huomaat, että sinulla on köynnös lähellä, on liian myöhäistä, koska olet jo kuollut räjähdyksessä.

Viive johtuu siitä, että kun peli on käynnissä, tietokoneesi todella luo kuvasarjan turvallisesti, jotka on järjestetty näytölle luomaan illuusion juoksevuudesta ikään kuin se olisi jotain todellisesta elämästä. Mitä enemmän kuvia tietokoneesi luo, sitä paremmin se menee. Vanhemmat tietokoneet tuottavat yleensä vähän ja määrän se mitataan kehyksissä sekunnissa.

Ihmisillä on visio, jonka avulla voimme kokea maailman 30 kuvaa sekunnissa. Suurin osa peleistä yrittää ajaa näiden päälle.

Kuinka poistaa tietokoneeni viive ilman RAM -muistia?

Varmista ensin, että tietokoneesi pystyy suorittamaan minecraftin vähimmäisvaatimukset. Jos tietokoneesi täyttää ne, mutta vain tuskin, sinun on pakko huonompi graafinen laatu pelistäsi, jotta voit hyötyä sen sujuvuudesta, jolla se suoritetaan.

Tätä varten sinun on keskeytettävä peli ja siirryttävä sitten vaihtoehto -osioon. Tässä näet ruudun, jossa lukee ”Grafiikka”. Napsauta sitä ja pääset luetteloon, jossa on pelin graafiset vaihtoehdot. Suosittelemme, että poistat valintaruudutMukava grafiikka ’,’ Pehmeä valaistus ’,’ Kaunis taivas ’ ja ”pään liike”.

Samoin sinun on myös vähennettävä tietokoneesi lataamien palasien määrää sekunnissa. Se asetetaan yleensä minimiin.

pelaaja ja eläinten minecraft

Paranna mobiililaitteiden suorituskykyä

On tärkeää välttää muiden sovellusten avaamista taustalla, koska tämä tarkoittaa, että puhelimesi ei voi olla 100% omistettu pelin suorittamiselle. Toisaalta, jos puhelimeesi on ladattu liikaa pelejä tai sovelluksia, RAM -muistisi saattaa ylikuormittua ja sinun on avattava Ram puhelimesta. Yksi tapa välttää tämä on poistaa sovellukset, joita et enää käytä.

Vältä myös pelaamista, kun olet kytkettynä tai kytketty virtalähteeseen, koska voit myös vahingoittaa akkua. Lopuksi on tärkeää, että tiedät, että pelaat myös suurella kirkkaudella se saa tiimisi yrittämään liikaa.

Optimointiohjelmat

Nämä ohjelmat toimivat sillä periaatteella, että annat sen suorittaa useita toimintoja, kuten säännellä tiimin suorittamia tehtäviä. Pelaajien tapauksessa nämä ohjelmat ladataan niin, että ne pitävät tietokoneen tehtävien suorituksen loitolla ja siten kaikki energia ja kapasiteetti keskittyvät pelin suorittamiseen.

Esimerkiksi, siellä on Razer Cortex. Toisaalta on myös muita ohjelmia, joiden avulla voit käyttää videokorttisi erikoisasetuksia, joiden avulla voit parantaa pelin graafista laatua ja sujuvuutta.

Siellä on myös Optifine. Tämä on ollut melkein aina avainohjelma Minecraftin optimointiin.

Kuinka ammattilaiset optimoivat Minecraftin

Tästä tulee aina hyvin monimutkaista. Tämä johtuu siitä, että aina kun menet katsomaan YouTuberia, joka tekee sarjan videoita tai suoratoistaa Minecraftia, heillä on aina huippulaitteita, jotka eivät ainoastaan ​​salli heidän pelata peliä, vaan myös sallivat heidän käyttää paljon graafiset modit parantaa pelin luonnollista kauneutta.

Ammattilaiset asettavat Minecraftin aina niin, että peli on kauniilla grafiikalla, pehmeällä taivaalla, pehmeällä valaistuksella, pilvillä, renderöimisetäisyydellä ja paksu kuormitus maksimiin.

Kun ajattelet kaikkea prosessointitehoa, jota tietokone tarvitsee pystyäkseen suorittamaan tämän saavutuksen, et edelleenkään ota huomioon heidän tärkeintä ominaisuuttaan, jotka ovat Shaders.

Shaders ovat ohjelmia ja modeja Erikoistarjoukset, jotka tarjoavat Minecraftille realistisen varjostusjärjestelmän ja mahdollistavat valaistuksen olevan kuin todellisessa elämässä.

Joka tapauksessa, jotta tavalliset ihmiset voivat optimoida Minecraftin maksimaalisesti, se on aina suositeltavaa ostaa hyvä valikoima laitteitasekä RAM -muisti ilman niin monia avoimia ohjelmia laskentaprosessin helpottamiseksi.

On tärkeää, että sinulla ei ole Minecraftia ennen avaamista ei avointa ohjelmaa tietokoneessa.

minecraft yölamput

Määritä Minecraft hitaille tietokoneille

Tämä tehdään pelin sisäisten asetusten kautta. Tätä varten aiomme avata Minecraftin ja me menemme asetusosioon. Kerran tässä näemme vaihtoehdon, joka sanoo ’Grafiikka’. Painamalla sitä näet suuren määrän vaihtoehtoja.

Varmistaaksesi, että Minecraftin optimointi on minimissä, sinun on pienennettävä renderointietäisyyttä, Palaset kutevat etäisyyden. Sinun on myös poistettava käytöstä hienot grafiikka- ja pehmeät valaistusvaihtoehdot.

Tämä tekee Minecraftista melko ruman, mutta tällä tavalla saavutat korkeimman FPS -määrän jonka tiimisi voi tuottaa.

Kuinka nostaa FPS Minecraftissa

Monta kertaa ihmiset eivät ymmärrä, että pelin sisäisten vaikutusten muuttamisen lisäksi FPS -laskuri laskee ne eivät johdu vain virtuaalisista näkökohdista mutta myös fyysisiä näkökohtia.

Tietokoneet voivat kuumentua ja tämä saa järjestelmän toimimaan huonosti ja sujuvasti. Jos tietokoneesi kokee FPS -pudotuksen Minecraftia käytettäessä, se voi johtua tulla hyvin kuumaksi.

Tässä tapauksessa sinun on puhdistettava tietokoneen ilmanottoaukot ja tuuletin. Jos sinulla on kannettava tietokone, voit osta lisävarusteiden tuuletin joka on liitetty siihen USB -liitännän kautta ja pitää tietokoneen viileämpänä ja paremmassa käyttölämpötilassa.

Käytä modeja: Optifine

Tämä on aina helpoin tapa korjata FPS -laskuri, jos olet jo tehnyt oikeat PC -lämpötilan asetukset. Jotta voit käyttää Minecraftia Optifinen kanssa, sinun on avattava Optifine -sivu ja lataa uusin versio.

Kun sinulla on se paikassa, jossa voit käyttää sitä, huomaat, että se näyttää JAVA suoritettava, järjestelmä, jolla he koodasivat Minecraftin. Kun suoritat sen, se pyytää lupaa asentaa. Kun asennat paketin, avaa Minecraft. Näet profiilivaihtoehdoissa Aktivoi optifiini -ruudun. Sinun on annettava se tallentaaksesi asetukset.

Kun palaat grafiikka -asetuksiin, näet, että sinulla on paljon vaihtoehtoja jolla voit muokata pelin graafisia arvoja ja saada paremman kokemuksen.

hakku minecraftin louhintaan

Mitkä ovat vähimmäisvaatimukset Minecraftin pelaamiseen tietokoneella ilman viivettä

Nämä ovat melko perusasioita siihen, mikä olisi tietokoneiden taso nykyään. Virallisesti Minecraft pyytää, että sinulla on vähintään 200 Mt tallennustilaa, toisaalta sinulla on oltava myös vähintään 4 Gt RAM -muistia käytettävissä koko ajan.

Suoritinvaatimusten perusteella Minecraft edellyttää, että sinulla on vähintään Intel i3 -suoritin tai sen AMD -vastaava, mikä olisi AMD A8. Näytönohjaimen on oltava vähintään Intel HD Graphics 4000.

Jos haluat kuunnella pelin ääniä, sinun on asennettava äänikortti tietokoneeseesi, vaikka suurin osa ne ovat jo mukana.

Kannettava Minecraft -versio

Tämä on lyhennetty versio pelistä, joka ei yleensä vaadi JAVA: ta. Pohjimmiltaan mitä käytetään on erityinen versio pelistä, joka ei edellytä asennusta voidakseen pelata. Tämä tekee tietokoneesta säästävän monilla alueilla, jotka yleensä vaativat kaksinkertaisen tai kolminkertaisen laskentatehon.

Lähes kaikki kannettavat Minecraft -versiot ovat kuitenkin hakkeroituja, tai ne eivät ole alkuperäisiä. Tällaisessa tapauksessa saatat joutua vaikeuksiin viranomaisten kanssa ilman latauksia tai, mikä vielä pahempaa, saada tietokoneviruksen.