Skip to content

Ratkaisu: ’Käyttäjätunnusta ei voitu vahvistaa Minecraftissa’ – Virhe yhdistettäessä palvelimeen

30 de elokuu de 2021
error minecraf

Jokaisella pelillä voi olla omat ongelmansa riippumatta siitä, kuinka vankka se voi olla ulkonäöltään tai riippumatta siitä, kuinka arvostettu sen kehittäjäyritys on. Nämä virheet voivat vaihtelevat konsolista konsoliin, peli pelissä tai pelaaja pelaajalla; mutta on lähes varmaa, että pelissä esiintyy ainakin yksi virhe tai pieni yksityiskohta.

Useimmat pelit ovat pystyneet ratkaisemaan monia pelejä eri tavoilla joko korjaustiedostojen taiongelmien karttoittaminen ’ koska sen pääsivulla on PlayStation. Tämä on hienoa nykytekniikassa: jos olet ostanut pelin laillisesti, sinulla on täysi oikeus keskustella tukipalvelun kanssa, jotta pelisi voi alkaa toimia kunnolla.

Tietenkin joitakin vikoja voi olla hieman vaikeampi korjata kuin toisia, koska jotkut saattavat tarvita suoraa tukea, kun taas toiset voivat olla hieman helpompia käsitellä. Kun se tulee yhteys-, laitteisto- tai ohjelmistovirheitäNe voidaan korjata itse, jos sinulla on siitä oikeat tiedot.

Esimerkiksi Minecraftissa on tavallista löytää kaikenlaisia ​​virheitä, jotka liittyvät pelin eri osa -alueisiin, joko pelin suorituskyvyn tasolla. FPS tai grafiikassa; tai käyttöoikeustasolla, kuten silloin, kun pelaat ja peli pysähtyy ilman syytä.

Yksi yleisimmistä Minecraftissa esiintyvistä virheistä on ’Käyttäjätunnusta ei voi vahvistaa Minecraftissa ’, joka näyttää olevan yleisempi virhe ajan myötä. Ja jos tämä on osoittautunut sinulle ongelmaksi, älä epätoivo, koska alla näytämme, kuinka voit ratkaista tämän ongelman.

Miksi tämä virhe ilmenee?

Virhe ’Käyttäjätunnusta ei voi vahvistaa Minecraftissa ’, on virhe, joka on alkanut dokumentoida Minecraftin Java -version uusimmissa saatavilla olevissa versioissa. Virheellä voi olla monia syitä, mutta yleensä sen juuret löytyvät käyttäjävirheestä.

Kun ostat Minecraftin virallisen Mojang -sivun kautta, sinun on syötettävä kaikenlaisia ​​tietoja, kuten a Käyttäjänimi ja salasana. Näillä tiedoilla pääsemme pelitilillemme asiakkaan kautta, mutta jos et muista sitä tai syötät sen väärin, saat tämän virheen automaattisesti.

dataratkaisu minecraft

Kuinka korjata tämä virhe?

Kuten aiemmin totesimme, virhe voi suurelta osin johtua a käyttäjän oma virhe kun syötät oikeat tiedot sille varattuihin kenttiin.

Jotta voit korjata sen, sinun on ensin varmistettava, että kirjoitat oikean nimen asiakkaan sisällä, että siinä ei ole erityyppisiä merkkejä ja että siinä ei ole välilyöntejä tai isoja kirjaimia.

Jos nyt tapahtuu, että et muista käyttäjänimeäsi tai jotain muuta, sinun on vaihdettava sama nimi sivun kautta. Sinun on kuitenkin pidettävä mielessä, että Windows 10 -käyttäjien on syötettävä sivu suoraan ja muutettava nimensä, jota ei voi muuttaa enintään 30 päivää heti.

Voit tehdä tämän siirtymällä viralliseen Mojang -verkkoportaaliin, jossa sinun on napsautettava ’Laskuttaa’ ja kirjaudu sitten sisään seuraamalla näytössä näkyviä painikkeita.

Anna profiilisi nimi ja salasana ja käytä tiliäsi. Kun olet sisällä, sinun on mentäväProfiilin nimi ja napsauta painikettaMuuttaa’. Noudata näytön ohjeita ja yritä syöttää tilisi uudelleen peliohjelmiston kautta ottaen huomioon edellä mainitut seikat.