Skip to content

Mitä pelejä, kuten World of Warcraft, on ilmaisia? – WoW-kaltaiset pelit

12 de elokuu de 2021
word warcraft logo original 12536

Vuonna 1994 tarina alkoi, yksi kaikkien aikojen suosituin moninpeliroolipeli, tämä suosittu strategiapeli Nykyään se on reaaliajassa ensimmäinen laatuaan. Sillä on Guinnessin ennätys, sillä sillä on eniten pelaajia maailmassa, ja se sisältää massiivisesti moninpelejä. Tiedät jo mistä pelistä puhumme, se on Blizzard Entertainmentin kehittämä World of Warcraft -peli.

Tämän reaaliaikaisen strategiapelin ensimmäinen versio tunnettiin vuonna 1994 nimellä Warcraft Orcs & Human. Siitä tuli puolestaan ​​perusta sille, mitä nykyään kutsutaan Azerothin maailmankaikkeus. Siellä käydään vuosia taisteluja hyvän ja pahan välillä kahdesta hyvin erilaisesta vihollisryhmästä. Siitä lähtien tämä peli yhdessä tämän ajan innovatiivisen pelityylin kanssa on kasvanut.

Tähän päivään mennessä siitä tuli maailmankuulu World of Warcraft, tämä peli jatkaa edeltäjiensä tarinaa. Sillä on tällä hetkellä miljoonia pelaajia, mukaan lukien viihdemaailman kuuluisia henkilöitä.

Vaikka häntä pidetään edelläkävijänä, World of Warcraft ei ole ainoa tämän tyyppisissä MMORPG -peleissä. Kiehtovasta tarinastaan ​​ja kaikesta, mitä hahmosi voi tehdä, World of Warcraft on paras ja se maksaa.

Nykyään on monia muita pelejä tarinoita, jotka ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin World of Warcraft, ja ne ovat saatavilla eri alustoille, Liity meihin löytääksesi joitain näistä MMORPG -tyyppisistä vaihtoehtoisista peleistä, ja tämän lisäksi jätämme sinulle suosituksemme.

World of Warcraftin kaltaiset pelit ilmaiseksi

Kuten jo mainitsimme, joukossa on monia pelejä, jotka muistuttavat World of Warcraftia, etenkin tarinoissaan Järjestys ja kaaos Tässä on loistava grafiikka ja kauniit maisemat. Se on julkaistu markkinoilla vuodesta 2011, ja sen silmiinpistävimpien ominaisuuksien joukossa on, että sitä voidaan pelata useilla alustoilla. Pelaajan on valittava kahden puolen välillä: järjestys tai ihmiset ja kaaos, eli örkit ja zombit.

Muita suosittuja tämän tyylinen peli on Age of Conan, joka vie sinut barbaarin Conanin maailmaan, sillä on vaikuttava grafiikka, joka saa sinut tuntemaan, että todella elät tuona aikana täynnä seikkailuja. Kun valitset avatarisi, sinun on valittava myös roisto, pappi, velho ja sotilas eri luokissa.

Se on saatavana Microsoft Windows -alustalle ja Xbox 360 -konsolille, tämä on yksi parhaista ja mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista.

Se on myös esillä vaihtoehtona nauttia reaaliaikainen online-strategiapeli Allods, Tämä ilmainen peli sijoittuu useille kelluville saarille kauniilla maisemilla, joita haluat varmasti tutkia ja nauttia pelatessasi. Voit osallistua erilaisiin sotiin saadaksesi tarvittavat resurssit eteenpäin, ja se sisältää taitojärjestelmiä.

Kaikki edellä mainitut ovat epäilemättä erittäin hyviä vaihtoehtoja, mutta haluat varmasti tietää, mitä suositeltuja pelejämme ovat.

Parhaat pelit, kuten World of Warcraft

Se, mitä luvataan, on velkaa, me annamme sinulle kuvauksen siitä, mitä monet pitävät parhaina vaihtoehtona World of Warcraftille. Aloitamme puhumalla Blade & Soulista, tämän pelin tarina keskittyy suorittaa tehtäviä resurssien hankkimiseksi. Se tarjoaa laajaa sisältöä tehtäviin ja erilaisia ​​resursseja, jotka löydät tutkiessasi tätä kiehtovaa maailmaa.

blade soul on peli, joka muistuttaa sanaa warcraft

Se tarjoaa myös laajan valikoiman terät nimillä ja maagisilla voimilla jota voit käyttää hahmosi kanssa. Toinen mielenkiintoinen ominaisuus on, että voit muokata hahmojasi mieleiseksesi rodun ja luokan mukaan.

Haluamme myös suositella, että kokeilet vaihtoehtona World of Warcraft en Juhlat verkossa, sillä on samanlaiset ominaisuudet kuin edellisellä. Erityisesti suunnittelussa ja maisemissa tässä pelissä voit valita useiden eri kykyjen hahmojen välillä. Avatarisi voi olla taistelija, velho, papisto, jousimies, ristiretkeläinen tai temppuilija, jossa on monia taitoja kehitettäväksi pelin aikana.

olla olemassa monia vaihtoehtoja World of Warcraftille, tässä on useita, joten kokeile niitä, jaa mielipiteesi ja tärkeintä on pitää hauskaa.