Skip to content

Mitä vastuita yhteisillä pankkitilien haltijoilla on?

26 de elokuu de 2021
cuenta bancaria conjunta tarjeta 10403

Jos ihmettelet Mitä vastuita yhteisillä pankkitilien haltijoilla on? Lue huolellisesti seuraava opas, jossa vastaamme tähän kysymykseen. Samoin, jos etsit uutta pankkia toimintojesi suorittamiseen, voit harkita tilin luomista Bansefiin, joka tunnetaan nyt nimellä Banco del Welfare Meksikon tasavallassa.

Myös Meksikon kansalle on erittäin tärkeää tietää, mitä Círculo de Crédito on ja mistä se koostuu, ennen kuin käytät mitään taloudelliset resurssit josta puhumme seuraavaksi.

Mikä on yhteinen pankkitili?

Yleisesti sanomme, että yhteinen pankkitili mahdollistaa kahden tai useamman henkilön suorittaa toimintoja pankkitoiminta yhdellä tilillä. Yleensä yhteisillä pankkitileillä on useita haltijoita, mutta myös yksittäinen haltija ja valtuutetut henkilöt.

Joka tapauksessa, vaikkakin erilaiset, nämä tilit sallivat monesti elinikäiset toiminnot, kuten Paypal -tilien vahvistamisen luottokortilla ja monia muita merkityksellisiä. Jos haluat tietää rajoitukset, sinun on joka tapauksessa tarkistettava pankki

Yhteisten pankkitilien haltijoiden vastuut

Yleisesti ottaen yhteisen tai yhteisen tilin vastuut ovat seuraavat: sama kuin tavallinen tili. Nimellinen käyttäjä / käyttäjät allekirjoittavat sopimuksen, jossa he sitoutuvat maksamaan ajallaan ja kaikki muut pankin ehdottamat ohjeet.

Joka tapauksessa on olemassa useita tapoja, joilla yhteiset pankkitilit esitetään, joista tärkeimpiä ovat yhteisomistaja-asemalla olevat tilit tai yhteiset tilit yhdellä ja valtuutetulla omistajalla.

Yhteisomistajat

Viittaa useiden haltijoiden yhteisille pankkitileille, mikä toisin sanoen tarkoittaa sitä kaikilla haltijoilla on velvollisuuksia ennen pankkia. Siksi, jos maksujen suorittamisen yhteydessä ilmenee haittaa tai epäonnistumista, jokainen haltija voi vastata siihen.

Samoin yhteisomistustileillä on se erityispiirre, että ainoa tapa tehdä merkittäviä muutoksia pankin resursseihin on muiden lupa. Siksi salasanojen, tietojen tai muiden tiliin liittyvien tietojen vaihtaminen voidaan tehdä vain kaikkien käyttäjien hyväksynnällä.

Palattaessa edelliseen vastuukysymykseen on tärkeää huomata, että kaikki haltijat ovat tasavertaisia. Toisin sanoen jokainen heistä voi suorittaa maksuja ja jatkaa pankin tärkeitä toimia, ja kaikki puolestaan ​​ottavat pankin asettamat maksu- ja ylläpitovelvollisuudet.

luottokortin pankkitili

Ylläolevasta ymmärrettäessä tämäntyyppinen tili ei ehkä ole sopivin tietyissä olosuhteissa. Esimerkiksi tilityyppiä ei suositella, jos sinä hoidat eniten rahaa. Parasta olisi valita tapa, jossa on omistaja ja valtuutetut henkilöt.

Omistaja ja valtuutettu

Tässä tilassa on vain yksi henkilö, joka voi sallia tilin käytön (rajoituksin) muille henkilöille. Toisin sanoen vain otsikossa näkyy henkilö ja juuri tämän on vastattava pankin velvollisuuksiin ja velvollisuuksiin.

Tämäntyyppinen yhteinen tili on suunniteltu erityisesti kotitalouksien päämiehille. Tällä vaihtoehdolla perheen pää voi valtuuttaa muita perheenjäseniä tekemään ostoksia tai maksuja. Erinomainen vaihtoehto, jos haluat tarjota taloudellinen vapaus lapsillesi tai kumppanillesi, jolla on tili.

Joka tapauksessa, kuten aiemmin mainitsimme, kaikki pankkiin liittyvät vastuut ovat omistajan vastuulla. Siksi jos jollekin valtuutetuista aiheutuu vika tai siitä aiheutuu huomattavia kustannuksia ilman lupaasi, olet vain sinä (omistaja) kuka vastaa pankille.

Tapauksesta riippumatta on tärkeää, että noudatat pankkia, koska velvollisuuksien laiminlyönti voi estää nopeiden online -lainojen ja muiden vastaavien toimien hakemisen.