Skip to content

Mitkä ovat menetelmät arvion laskemiseksi huonojen velkojen tileille?

27 de elokuu de 2021
sistema contable escribir 10640

Jokaisen yrityksen, joka haluaa kestää ajan ja selviytyä jatkuvista ulkoisista muutoksista, on kirjattava ja seurattava jatkuvasti. Tilien tila, taloudellinen tila ja eri säilytettävät kohteet. Päätöksenteko yritykseen vaikuttaa tilien tila heistä, koska rekisteröimällä ne tiedämme, voidaanko ottaa riskejä uusiin hankkeisiin vai ei.

Siksi yritykset pitävät erittäin tärkeänä korkeasti koulutettua henkilöstöä, toisin sanoen asiantuntijoita ja ammattilaisia, jotka tuottavat saman tuottavuuden ja tehokkuuden. Kantaaksesi näiden tilien rekisteröintiä käytetään kirjanpidossa, Voimme sanoa, että kirjanpito käsittelee yrityksen taloudellisen tilan kyselemistä, tutkimista, arviointia ja analysointia.

Saatuaan tarvittavat tiedot tileistä tiedetään, käytettiinkö resursseja tehokkaasti vai oliko tappioita. Tällä hetkellä niitä on useita kirjanpitotyypit, joita voit käyttää yrityksessäsi, organisaatiossa tai laitoksessa, sinun on vain harkittava, mikä sopii sinulle parhaiten.

Taloudellinen kirjanpito näyttää taloudellisen tilanteen, mikä oli johto, taloudellisten sisäisen tason kustannusten ja muutosten lisäksi. Kirjanpidossa voit käyttää eri kriteerejä näiden lausuntojen mittaamiseen historiallisesta, nykyisestä ja toteutumisarvosta, sen pääomasta, tilinpäätöksestä ja olemassa olevat kirjanpitokirjat.

Erilaista kirjanpitoa hoidetaan tyyppisiä tilejä kuten lyhytaikaiset, kiinteät, aineettomat, aineelliset hyödykkeet, laskennalliset kulut. Siellä on myös muistiotilit, velat kiertävä, pitkä- ja lyhytaikainen pääoma, kaikki nämä päätilit luokitellaan niiden laskentatarkoituksen mukaan.

Monet yritykset pitävät parempaa kirjanpitoa mieluummin kahdentyyppisiä kirjoja: toinen pitää kirjaa kassavirroista ja -virtauksista ja toinen pankeille, jotka molemmat ovat tärkeitä päivittäisen ennätyksen kannalta.

Monilla yrityksillä on nykyään kirjanpitotietojärjestelmä, joka pitää kirjaa paitsi manuaalisesti myös automatisoituna ja sisältää useita elementtejä. Voi kuitenkin tapahtua, että löydät kirjojesi rekisteristä niiden analysoinnin aikana pahat velat.

Mitä ovat huonot velat?

Perimättömät tilit ovat tilejä, joista niiden määrä voi olla osa yhtiön tappioita, koska ne on johdettu Vanhat myönnetyt luotot, joita asiakkaasi eivät ole keränneet tai peruuttaneet.

Sitä voidaan pitää a perimätön tili kun noin vuosi on kulunut siitä, kun teit luoton asiakkaan kanssa ja asetettuja määräaikoja ei ole noudatettu, vaikka yritys on käyttänyt lukemattomia elementtejä kokoelmissaan. Siksi monet yritykset rekisteröivät ennusteen luottotappioista online -järjestelmän kautta, jota on monia, saadakseen takaisin myönnettyjen ja maksamatta olevien lainojen määrät.

Mitkä ovat menetelmät luottotappioiden arvioimiseksi?

olla olemassa erilaisia ​​kirjanpitomenetelmiä, kuten laskelmien tekemistä epäilyttävien tilien arviointimenetelmällä. Yritykset käyttävät tätä arviointimenetelmää tehokkaimmin, koska laskelmat tehdään odottamatta tilikauden loppua.

Ennustetta sovelletaan arviointimenetelmäänEdellä mainitussa tapauksessa tämä on likimääräinen prosenttiosuus näistä vireillä olevista ja vaihtotileistä, mikä ei vaikuta kirjan olemassa oleviin menoihin tai tuloihin. Tai ehkä, jos haluat, voit suorittaa sen käyttämällä samaa arviointimenetelmää käyttäen kiinteää prosenttiosuusmenetelmää, jota käytät kirjanpitoon kirjattuihin myyntisaamisiin luottokaupasta.

Luottotappiot muuttuvat vaalean naisen stressiksi

Suora peruutusmenetelmä, jota voit soveltaa, jos velkasumma ei ole suuri määrä rahaa, myös tämä menetelmä ei vaikuta tuloihisi, jotka saatiin sen luomisen aikaan.

Jopa ajoittain on tarpeen suorittaa sisäinen kirjanpito, jos noudatat valvontaa ja takuuta, takaat sen asianmukaisen toiminnan. Laskentamenetelmässä analysoit tilisi niiden ajan tai iän mukaan ja sitten määrittää prosenttiosuuden näille myyntisaamisille.