Skip to content

Miten saada kristallia ARK: henkiinjäämisessä ja mistä se löytyy – kristallia suurina määrinä

26 de elokuu de 2021
montana cristal conseguir survival evolved 11624

Kristalli eräässä viihdyttävimmästä selviytymisvideopelistä tällä hetkellä on yksi luonnonvarat jotka ovat käytettävissä ottamaan ja valmistamaan arvokkaita esineitä pelin ajaksi.

Tästä arvokkaasta materiaalista voidaan rakentaa yli 20 esinettä ARK: Selviytyminen kehittynyt, ja jos sen löytäminen on hieman vaikeaa, se ei ole mahdotonta. Suosittelemme, että jatkat lukemista, jotta tiedät, mikä tämä kristalli on, sen merkitys ja mistä voit saada sen.

Mikä on kristalli ARK: Survival Evolvedissa ja miksi se on niin tärkeää?

ARK: Survival Evolved -videopelin valtavan monimuotoisuuden sekä pelikentän eri elinympäristöjen, ekosysteemien ja biomien kaikkien materiaalien lisäksi lasi on hämmästyttävän arvokas materiaali.

ARK: Survival Evolved löytyy erilaisia ​​materiaaleja pelin sisällä olevien valtavien esineiden ja työkalujen valmistukseen. Monet näistä materiaaleista ovat kuitenkin aivan liian tärkeitä, kun taas toiset eivät niin paljon.

Kristalli, joka tunnetaan myös nimellä ARK: Survival Evolved, on resurssi, jonka paino on 1,0 ja pinon koko on 100; Se on läpikuultava vaalea ulkonäkö, joka antaa sille monipuolisuuden esineiden valmistuksessa. Hänen uuttotyökalunsa on metallin poiminta, jotta se voidaan saada.

Sille voidaan antaa myös adjektiivi kiteinen, ja se on yleensä hieman outo yksinkertaisen tosiasian vuoksi ei löydy mistään nurkasta.

Tämän materiaalin merkitys on pitkä luettelo rakennetuista objekteista sen perusteella voi rakentaa sukelluslasit hämmästyttäviin elektronisiin komponentteihin ja jopa räjähteitä, joilla on paljon voimaa.

Mitä esineitä voidaan rakentaa kristallista ARK: Survival Evolvedissa?

Tulosten yllättävä monipuolisuus useiden esineiden rakentamisessa on yksi tämän kiteisen materiaalin suurimmista nähtävyyksistä. se on todellinen jäänne raaka -aineesta ARK: Survival Evolved.

Mutta paitsi, on myös korostettava, että tällä maalaismaisella ja läpikuultavalla materiaalilla rakennetut esineet ovat laadukkaita ja hyödyllisiä pelin kehittämiselle.

Tunnetusta ja kunnioitettavasta lasista, joka mahdollistaa vihollisten ja olentojen näkemisen; menossa ohi teolliset grillit, erittäin tarpeellinen; radio, joka mahdollistaa viestinnän pelaajien välillä pitkän matkan; lamppu, valonlähde, joka alkaa edellisestä versiosta: seisova taskulamppu; jopa jääkaappi ja ilmastointilaitteet.

Mutta se ei lopu tähän: kristallilla on mahdollista rakentaa räjähteet ja räjähteet C4; tunnetut myrkkykranaatit; ja olennaiset RPG -ohjusten selviytymisen edellytykset; vesikannujen lisäksi; edellä mainitut sukelluslasit; kuuluisa maalisuihke; tehdas; aseiden ja muiden tarvikkeiden varusteet, jotka mahdollistavat pelin paremman kehityksen.

Jopa transponderit ja monisuuntaiset lamput kuuluvat tähän luetteloon ARK: Survival Kehittyneet kristallirakenteet, jota ei ole niin yleistä saada.

Mistä löydän tai saan kristallia ARK: Survival Evolvedista?

Kuten voidaan päätellä suuresta määrästä korkealaatuisia ja tarpeellisia asioita, se on materiaali, joka ei yleensä ole nurkan takana, mutta se on mahdollista löytää, kun tiedät kuinka etsiä.

arkipelin kristalli

Yleensä tällaista vierasta materiaalia voidaan saada kylmien biomien ekosysteemeissä, kuten lumi biomi ja sisään Korkeat vuoret, varsinkin yläosissa.

Toinen lähde, josta löytyy runsaasti ARK: Survival Evolved -kristallia, on luolissa. Ja juuri täällä sitä arvostetaan kirkkaudella, joka luonnehtii heitä niin paljon, joten se on helppo löytää.

Paikka, jossa on melko vähän kristallivarantoja, on Jäädytetty hammas ARK: Survival Evolved, aivan vuoren huipulla. Täällä voit kiivetä ja saapua erittäin varovasti, jotta et joudu putoamisriskiin. Nämä ovat tämän materiaalin suhteen runsaimmat paikat, mutta on muitakin, jotka tarjoavat tätä helmiä myös pienemmässä määrin kuin pienellä vuorella Eteläiset luodot.