Skip to content

Mitkä ovat Twitchin parhaat laajennukset? Jätä katsojasi hämmästymään

14 de elokuu de 2021
twitch logo morado letras

Ei ole epäilystäkään siitä, että videopelien maailmaan tulo voi olla erittäin palkitseva kokemus. Mutta missä voit jakaa pelisi ja näyttää taitosi miljoonille seuraajille ympäri maailmaa, on paljon parempi.

Mutta on mahdollista, että pelisi ovat jännittävämpiä ja visuaalisesti yleisöäsi houkuttelevampia, ja siksi näytämme sinulle Mitkä ovat Twitchin parhaat laajennukset? Jätä katsojasi hämmästymään.

Jos et tiennyt tähän asti, voit helposti lisätä lähetysnäyttöön joitakin resursseja, joita kutsutaan laajennuksiksi. Tällä tavalla nostat kanavasi laatua ja herättää paljon seuraajiesi huomiota. Koska voimme aina parantaa kanavaamme sekä parantaa Twitch -streamien keskustelua.

Voit tehdä tämän osoitteesta lisää laajennuksia kanavallemme, meidän on annettava Twitch -tilimme ja menemme pohjaan. Mistä löydämme vaihtoehdon Laajennushallinta ja sitten näet laajan luettelon kaikista laajennuksista, joita voit käyttää, ja kerromme sinulle tässä artikkelissa, mitkä ovat parhaita.

Mitkä ovat Twitchin parhaat laajennukset? Jätä katsojasi hämmästymään

Vaikka voit valita kaikki nämä laajennukset ja ne näkyvät automaattisesti kanavallasi, on tärkeää, että tiedät, että ulkoisten alustojen kirjautuminen voi olla tarpeen. Tai jonkinlainen lupa tai lisenssi, joten on tärkeää, että kun valitset laajennuksen, käytät jonkin aikaa sen kokoonpanoon ja vältät näin tulevia ongelmia.

Seuraavaksi aiomme nimetä ne, jotka ovat mielestämme tärkeimpiä laajennuksia, joita sinulla pitäisi olla kanavallasi. Ja niin voit tarjota kaikille seuraajillesi parhaan kokemuksen ja heitä voidaan suositella ja siten antaa yhteisöllesi mahdollisuus kasvaa. Kuten jo tiedät, mitä enemmän seuraajia sinulla on, sitä parempi on ansaita rahaa Twitch -virtoillesi.

Parhaat laajennukset Twitchille

Meidän on suositeltava sinua Streamlabs, koska se on epäilemättä täydellisin laajennus, jonka kanavallasi pitäisi olla kyllä ​​tai kyllä. Löydät kaiken sen ja sen avulla seuraajasi voivat tilata kanavan tai seurata sitä. Mutta se sallii myös jotain erittäin tärkeää ja että he voivat ansaita pisteitä katsomalla suoria lähetyksiä.

Mutta se ei rajoitu vain tähän, on myös mahdollista järjestää arpajaisia, jakaa palkintoja, pelata minipelejä ja voit jopa pyytää kappaleita. Se on itse asiassa erittäin täydellinen laajennus, koska voit viihdyttää kaikkia seuraajiasi ja samalla palkita heidät uskollisuudestaan ​​astumalla jatkuvasti kanavallesi.

Toinen laajennus, jota suosittelemme kanavallamme, on se, johon viitataan lisää sosiaaliset verkostot. On erittäin tärkeää, että seuraajat löytävät linkkejä, jotka ohjaavat heidät verkkoihimme, kuten Instagramiin tai Twitteriin. Tällä tavalla voimme kasvattaa yhteisöämme uusilla seuraajilla, joille tiedotetaan tulevista tapahtumista.

Jos olet streamit ja käytät sitä live streamit, taustamusiikkia yleisön viihdyttämiseksi, ja on hyvin yleistä nähdä kysymys kappaleen nimestä chatissa. Sitten voit välttää tämän tyyppiset kysymykset chatin kautta, se on laajennuksella nimeltä Spotify Äskettäin toistettu ja sen kanssa näytössä olevan kappaleen nimi näkyy näytöllä.

Toinen erittäin mielenkiintoinen laajennus on se, joka voi näyttää tilastoja tietyistä peleistä sekä tasomme niissä. Ja se on, että tämä on pelialusta ja se on loogisin asia, että jos jokaisella pelin nimellä on laajennus. Esimerkiksi League of Legendsille sinulla on laajennus Mobalytics.gg, mutta Fortniten kaltaisissa peleissä Destinyllä on Tracker Network -laajennus.

katsojan laatulaajennukset

Ja tässä on tämä pieni yhteenveto parhaista ymmärryksistämme, joita ei pitäisi puuttua Twitch -kanavalta. Tietysti on muitakin, erittäin hyviä, mutta uskomme, että nämä auttavat sinua houkuttelemaan lisää seuraajia kanavallesi. Ja niin olemme selittäneet sinulle Mitkä ovat Twitchin parhaat laajennukset? Jätä katsojasi hämmästymään