Skip to content

Twitch -releavaimen löytäminen helposti (esimerkki)

15 de elokuu de 2021
logo twitch 9197

Monien unelma elämänsä toteuttamisesta on työskennellä sen suhteen, mitä he rakastavat ja saada siitä palkkaa, ja näin tapahtuu tuhansille Twitchiä käyttäville ihmisille.

Sivusto, jossa videopelit ovat kohokohta, mutta niitä pelataan suorana ja lähetetään miljoonille käyttäjille, jotka käyttävät tätä alustaa. Tässä artikkelissa näytämme sinulle kuinka löytää Twitch -releavain helposti.

Jos olet uusi etkä tiennyt tästä modaliteetista, joka on ollut verkossa jo vuosia ja on tällä hetkellä raivoissaan. Voimme kertoa teille, että jos avaat Twitchin, löydät uuden maailman, monia vaihtoehtoja hauskanpitoon ja ehkä piristät ja haluat suoratoistaa. Se on helppo tehdä, ja Twitchissä on tällä hetkellä yli 2 miljoonaa luojaa syystä.

Suosittujen pelien, kuten World of Warcraftin ja Apex Legendsin, live -pelattavuus lähetetään. Mutta ei vain tämä, voit myös kuunnella musiikkia, pelata minipelejä, katsella videoleikkeitä ja urheilukilpailuja. Mutta yleisöä eniten houkuttelee mahdollisuus tulla a virrat ja ansaita rahaa kumppaniksi ansaitaksesi rahaa.

Kuinka löytää Twitch -releavain helposti

Yksi tärkeistä näkökohdista, jotka sinun on otettava huomioon, jos haluat tehdä pelisi suoria lähetyksiä tällä alustalla. Se on mahdollisuus, että se tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää mitä tahansa keinoja siihen. Voit tehdä sen tietokoneelta tai videopelikonsolilta, kuten Play Station, Xbox One tai Nintendo Switch.

Sinulla on kuitenkin oltava oheislaitteita, kuten näyttö, näppäimistö, mikrofoni ja kamera. Sen lisäksi, että luomme tilin Twitchiin ja meillä on suoratoisto -ohjelmisto, käytämme tätä varten a suoratoistosovellus.

Tunnetuin ja eniten käytetty on OBS koska se on ilmainen ja avoimen lähdekoodin. Ja se toimii Mac-, Windows- tai Linux -käyttöjärjestelmissä. On muitakin, joita voit käyttää täydellisesti sellaisenaan XSplit, mutta tässä artikkelissa käytämme OBS: ää.

Vaiheet Twitch -releavaimen löytämiseksi helposti

Kun olemme asentaneet OBS -sovellus tiimissämme menemme suoraan Twitch -sivulle ja aloitamme istuntomme. Siellä menemme näytön oikeaan yläosaan ja näytämme asetusvalikon. Sieltä valitsemme Ohjauspaneeli -vaihtoehdon, seuraava askel on etsiä peli Toisto -välilehdeltä.

Kun olet löytänyt pelattavan pelin, valitse se, nyt sinun on annettava lähetyksen otsikko ja tämä osa on valmis. Seuraava askel on tehdä asetukset, jotta lähetys voidaan suorittaa. Tätä varten emme mene suoraan OBS -sovellukseen ja avaa sitä, sitten menemme määritysvalikkoon.

Tässä aiomme valita vaihtoehdon Lähetysmääritykset, seuraava vaihe on valitse suoratoistopalveluksi Twitch. Sitten emme aio siirtyä vasempaan alaosaan ja valitsemme Optimoi -vaihtoehdon.

Seuraava askel on siirtyä uudelleen Twitch -hallintapaneeliin ja siinä aiomme napsauttaa Stream -avainta. Sitten sinun on noudatettava avustajan näyttämiä ohjeita, jotta voit vastaanottaa erityisen lähetyskoodin.

Nyt kun sinulla on saanut lähetyskoodin, sinun on kopioitava se ja siirryttävä lähetysasetusten valikkoon. Siellä liitä koodi Salasana -ruutuun tai -osaan, ja sinun on vain napsautettava OK -vaihtoehtoa. Ja tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, jotta voit löytää Twitch -releavaimen helposti ja ilman vaivaa.

etsi uudelleenlähetysavain

Kuten näette, ne ovat hyvin yksinkertaisia ​​vaiheita, joiden avulla voit löytää lähetyskoodin erittäin nopeasti. Tällä tavalla sinulla ei ole ongelmia lähettää videoita ja kaikki seuraajasi voivat nähdä taitosi ja kykysi. Ja niin olemme saaneet tämän artikkelin valmiiksi, ja toivomme, että siitä on sinulle paljon apua tässä pelejä ja hauskoja sivuja.