Skip to content

Mitkä ovat vähimmäisvaatimukset World of Warcraftin tai WoW: n pelaamiseen (Legion, Classic, Battle for Azeroth …)

1 de elokuu de 2021
world warcraft logo 12584

Ennen laaja Internet -laajennus Kaikkialla maailmassa ja mahdollisuus päästä käsiksi kaikkeen, mitä voimme kuvitella verkon sisällä, syntyi uusia ideoita ja visioita, joita voimme nimetä verkkopeleiksi. Näillä oli suuri vaikutus Internet -yhteisöön, ja sen nousu ja kasvu ovat olleet valtavia.

Nämä edustivat uutta pelikokemusta miljoonille ja miljoonille käyttäjille siinä määrin, että nykyään on lukemattomia yrityksiä ja yrityksiä, jotka ovat sitoutuneet luomaan tällaisia ​​videopelejä minkä tahansa tyyppisille käyttöjärjestelmille, kuten Android, Windows, iOS, MAC, Linux. muut. Epäilemättä sen laajentuminen kattaa lavan suuren maaston.

Monet näistä yrityksistä He ovat kehittäneet ja julkaisseet pelejä, jotka ovat saaneet maailmanlaajuista tunnustusta ja mainetta, mutta on erityisesti yksi otsikko, jonka menestys on ollut uskomatonta siinä määrin, että sen omat luojat eivät olisi koskaan kuvitelleet sitä näin. Menestys, joka on ollut olemassa monien vuosien takaa tähän päivään asti, on edelleen läsnä, jopa paljon enemmän kuin ennen.

Emme puhu mitään enempää eikä vähempää kuin World of Warcraft tai tunnetaan myös laajalti nimellä WoW. Pysy kanssamme, niin kerromme sinulle, mitä tämä jännittävä videopeli koskee, kaiken tähän otsikkoon liittyvän tiedon lisäksi. Älä missaa tätä lyhyttä yhteenvetoa ja jatka lukemista.

Mikä on World of Warcraft ja mistä on kyse?

Selittääksemme tarkasti, mitä World of Warcraft on, meidän on palattava Warcraft -sarjan alkuun sellaisenaan ymmärtääksemme tämän uuden videopelin luomisen. Warcraft on Blizzard Entertainmentin luoma videopelisaaga. Sen ensimmäinen titteli lanseerattiin markkinoille vuonna 1994 ja se kastettiin Warcraftin nimi: Orcs & Humans.

Sen alusta lähtien Warcraft on luokiteltu sellaiseksi keskiaikainen online-moninpeli, täynnä sotia, taisteluja, fantasiaa ja upeita alueita. Tässä on myös melko ikonisia hahmoja, ja se perustuu jokaiseen markkinoille julkaistun nimikkeen ominaisuuksiin ja ominaisuuksiin. Lopulta tästä kädestä syntyy World of Warcraft, paljon ajankohtaisempi versio.

World of Warcraft ilmestyi markkinoille vuonna 2004 ja se merkitsi ennen ja jälkeen tämän saagan kuuluisuutta. WoW: tä pidetään tällä hetkellä yhdessä tunnetun Age of Empires -pelin kanssa yhtenä tämän luokan kuuluisimmista peleistä, ja se saa suuren määrän käyttäjiä ympäri maailmaa.

Tämän alusta lähtien saagit ja laajennukset ilmestyivät paljon mielenkiintoisempi ja täynnä uusia hahmoja, vuorovaikutukset, kartat, pelitilat, panssari, muun muassa näissä nimikkeissä vuosien varrella muuttuneet näkökohdat ja tekijät. Suosituimpien joukossa voimme nimetä World of Warcraft: Legion, WoW: Classic ja WoW: Battle for Azeroth.

Alla kerromme kaikista vaatimuksista, jotka tietokoneesi tai kannettavan tietokoneen, jossa on Windows -käyttöjärjestelmä, on täytettävä, jotta voit ladata ja asentaa World of Warcraft: Legion, WoW: Classic ja WoW: Battle for Azeroth. Pysy ja me näytämme sinulle kaikki tärkeimmät yksityiskohdat nauttimaan tästä pelistä.

Vähimmäisvaatimukset World of Warcraft: Classicin pelaamiseen

 • Sinulla on oltava Windows 7, 8 tai 10 64-bittinen käyttöjärjestelmä.
 • Käytä vähintään Intel Core 2 Duo E6600- tai AMD Phenom 8750 -prosessoria.
 • Sinulla on oltava vähintään Intel HD Graphics 4000 -näytönohjain, NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB tai AMD Radeon HD 4850 512 MB.
 • 5 Gt tallennustilaa.
 • On vähintään 2 Gt RAM -muistia.

tietokoneen vaatimukset

Vähimmäisvaatimukset World of Warcraft: Legionin pelaamiseen

 • Onko sinulla Windows 7, 8 tai 10 -järjestelmä.
 • Intel Core 2 Duo E8500 -suoritin.
 • Vähintään 2 Gt RAM -muistia.
 • 45 Gt kiintolevytilaa.
 • Hyvä Internet -yhteys.

Vähimmäisvaatimukset World of Warcraft: Battle for Azerothin pelaamiseen

 • Sinulla on 64-bittinen Windows 7 -käyttöjärjestelmä.
 • Intel Core i5-760 -suoritin.
 • 4 Gt RAM -muistia.
 • Varastotila 70 Gt käytettävissä.