Skip to content

Onko Etsyssä ostaminen ja myyminen turvallista vai ei? – Verkkokaupan luotettavuus

19 de huhtikuu de 2022
etsy computador tienda virtual 18752

Vaikka se on bisnestä ostaa ja myydä verkossa, yritys tarjoaa sinulle vankat määräykset, jotka vahvistavat sen luotettavuutta. Nämä Etsyn käytännöt ovat voimassa siitä hetkestä lähtien, kun luot yrityksesi, ja ne kattavat kaiken, joka liittyy käsitöiden kauppaan.

Miten Etsy-liiketoimintaa tuetaan luotettavuuden takaamiseksi?

Turvallisuus siis vahvistuu, koska ne ohjaavat sinua viemään liiketoimintaasi eteenpäin. Lisäksi se mahdollistaa sujuvaa viestintää käyttäjiensä välillä, tukevien ryhmäkeskustelujen kautta, jotka näet Etsy-sovelluksessa. Ja niin, kun tiedät, onko verkkosivusto luotettava ostettavissa. Se tarjoaa jopa asiakkaiden tekemien tilausten toimitusten seurannan.

Onko Etsyssä todella turvallista ostaa tai myydä?

Näiden virtuaalikauppojen kautta neuvotteleminen on varsin hyödyllistä ja helppoa, ja sitä pidetään luotettavana. Löydät tämän suojan sovelluksen jatkuvasta huolenpidosta, koska asiakas on tyytyväinen.

Epäilemättä saavutat luotettavuuden ostaessasi käsintehdyn tuotteen Etsystä. Sieltä löydät vakavaa politiikkaa liiketoimissaan, toimitus- ja palautus- sekä maksutavat. Siinä mielessä tämä verkkokauppa tarjoaa toiminnallesi suurta vakautta.

Toimitus- ja palautuskäytäntösi

Etsy on luotettava organisaatio, se osoittaa meille rahalähetystä tai palautusta koskevat määräykset tuotteista. Siksi, koska päätät perustaa yrityksen Etsyyn ja siirtyä päivitettyyn sovellukseen, sinun on noudatettava tiettyjä sääntöjä, kuten:

 • Sinun on annettava tarkka osoitteesi.
 • Voit käyttää valitsemaasi pakettiyhtiötä.
 • Sovellus tarjoaa sinulle lähetysetikettejä, joita käyttämällä sinulla on mahdollisuus, että yritys, tukea lähettämiesi tuotteiden oppaassa. Tällä tavalla vahvistat lähettämiesi tilausten turvallisuutta.
 • Muista tavaroidesi siirtomaksut niiden lopulliselle vastaanottajalle. Lisäksi on tärkeää, että asiakas on tietoinen kaikesta tästä tiedosta.
 • Myyjän ja ostajan tulee sopia yhdessä paketin lähetyksestä. Koska olennaista, ota huomioon hinnat painon, koon ja sijainnin mukaan minne paketti menee?
 • Voit myös ostaa palautuslappuja, ja sen toteuttamiseksi on tärkeää, että sovit ostajan kanssa palautettavan tuotteen toimitustavasta.

luotettava etsy-verkkokauppa

Maat, joissa se on saatavilla

Löydämme Etsyn monista paikoista, mikä rohkaisee yritystäsi näkymään rajojen yli. Sinun on siis otettava huomioon kunkin maan tullimääräykset, jotta tavaroidesi kanssa ei synny riitoja.

Peruutat tuotteen maksun, voit käyttää Etsy Payments -palvelua. Sinun on kuitenkin tarkistettava, onko maassasi kyseinen virtuaalinen lompakko.

Tämä PayPaliin ankkuroitu maksutapa, löydämme sen saatavilla sellaisissa maissa kuin Australiassa, Belgiassa ja Bulgariassa. Lisäksi voimme nähdä sen aktiivisena muun muassa Kanadassa, Kroatiassa, Kyproksella, joille on ollut ominaista suuri kasvu.

Vastaavasti löydämme tämän maksutavan Tanskasta, Suomesta, Ranskasta ja Saksasta. Se on yksi tämän yrityksen tärkeimmistä luotettavuustesteistä.

Näin voit lähettää käsitöitäsi eri puolille maailmaa mahdollisuus laajentaa liiketoimintaasi eri kaupunkeihin muun muassa Israelissa, Italiassa, Latviassa, Maltalla ja Meksikossa.

Joten on suuri etu päästä niin moniin osiin maailmaa. Tässä tapauksessa, tehostaa käsityöliiketoimintaasi sellaisille maille kuin Marokko, Alankomaat, Etelä-Afrikka, Uusi-Seelanti ja Norja.

Vastaavasti näemme tämän virtuaalisen yrityksen Filippiineillä, Puolassa, Portugalissa ja Romaniassa. Lisäksi Etsy on Singaporessa, Slovakiassa ja Sloveniassa. Tietysti, on saatavilla Espanjassa ja maat, kuten Ruotsi, Sveitsi, Turkki, Iso-Britannia, Yhdysvallat ja Vietnam, huolehtivat edustamistaan ​​taloudellisista voimista.

etsy osta ja myy turvallisuutta

Monet käyttäjät käyttävät sitä

Ei ole epäilystäkään siitä, että Etsyllä on paljon yrittäjiä, vuoteen 2020 mennessä sillä oli noin 82 miljoonaa käyttäjää. Pidämme a ostajien valtava kasvu viime vuonna. Tämä luo myös suurta luottamusta siihen, että yrityksen käytännöt toimivat oikein.

Kuinka käyttää Etsyä käsitöiden myymiseen tai ostamiseen?

Profiilin luominen yrityksen verkkosivuilla on melko helppoa jopa mainosta tuotteitasi Etsyssä se on helppoa ja hyödyllistä. Aivan kuten Amazonissa, jossa teet ostoksia turvallisesti. Tämän saavuttamiseksi sinun on luotava tili ja toimittava seuraavasti:

 1. Kun olet ladannut Etsy-sovelluksen laitteellesi, jatka profiilisi muokkaamista.
 2. voit lukea muiden käyttäjien kommentit vaihtaa ajatuksia ja oppia lisää yritystilasta.
 3. Hyväksy Etsyn käytännöt, lisää tietosi laskutusta varten.
 4. Julkaise sitten kuvia tuotteistasi, joissa on kuvia eri näkökulmista.
 5. Katso myös yrityksen tekemiä ehdotuksia, hyödyntääksesi algoritmeja. Näin saat enemmän käyttäjiä näkemään viestisi.
 6. kun menet ostoksille, varmista, että annat tarkan osoitteesitarkista koko, väri ja muut tiedot palautusten välttämiseksi.

Komission kustannukset

Kun päätät julkaista käsintehtyjä esineitä kyseiselle verkkosivustolle, Etsy saa 3,5 % kunkin myynnin arvosta. Lisäksi, jos haluat veloittaa kortilla tai PayPalilla, sinun on maksettava 4 % jokaisesta tuotteesta, jonka onnistut myymään tällä tavalla.

osta ja myy luotettavia etsyn käsitöitä

Mihin voin tehdä vaatimuksen Etsy-tilauksistani?

Jos sinulla on ongelmia ostoksissasi, niin periaatteessa sinun pitäisi ratkaise se suoraan myyjän kanssa. Jos et saa vastausta 48 tunnin kuluessa, voit avata tapauksen Etsyssä seuraavasti:

 1. Kun pääset Etsyn pääsivulle, siirry profiiliisi.
 2. Etsi ostos- ja arvosteluvaihtoehto.
 3. Valitse rivi nimeltä apua tilauksessa ja valitse suunnittelemaasi tapaukseen liittyvä.
 4. Valitse vaihtoehto, joka sisältää kysymyksen Tarvitsetko vielä apua?
 5. Sitten sinun on merkittävä linja nimeltä Kyllä, haluan avata tapauksenkirjoita yksityiskohtainen syy ja lähetä lomake, jotta Etsy tukee sinua ongelman ratkaisemisessa.