Skip to content

Voiko Etsyä käyttää Espanjassa? – Kansainväliset kattavuusmaat

19 de huhtikuu de 2022
celular app etsy 18775

Etsy on eräänlainen myymälä, joka myy laajan valikoiman ainutlaatuisia, vintage- ja askartelutuotteita. Tämä sivu toimii samalla tavalla kuin Googlen palvelut, koska artikkelit ovat kokonaan verkossa, ja ne pystyvät visualisoimaan maailman parhaat tuotteet ja käyttäjäelementit. Tunnettu täysin käsintehtyjen teosten myynnistä ja ostajien kanssa kaikkialta planeetalta. Siksi tässä lausunnossa näytämme sinulle elementit Etsyn käyttämiseen Espanjassa.

Kuinka saan Etsyn matkapuhelimeesi?

Jos haluat paikantaa tämän myymälän mobiililaitteellesi, näytämme alla, kuinka voit ladata sovelluksen puhelinjärjestelmääsi vastaaville sovellusalustoilla.

Android-laitteella

Ensin siirryt Play Kauppaan ja laitat Etsy-sovelluksen nimen hakukoneeseen. Napsauta seuraavaksi asennuspainiketta ja odota, kunnes lataus on valmis. Jos sinulla on jo tämä sovellus Android-puhelimeesi, vahvista, että se on päivitettyjoten voit nauttia kaikista toiminnoista.

Jos haluat jakaa tuotteita tällä alustalla, suosittelemme lataamaan Sell Etsy -sovelluksen Play Kaupasta. Se luotiin yksinoikeudella mobiilijärjestelmäksi kauppiaille laitteissa, joissa on Android 5.0 tai uudempi.

Sen avulla voit etsiä tiettyjä kohteita napsauttamalla suurennuslasikuvaketta, joka sijaitsee yläreunassa, erityisesti näytön oikealla puolella. Lisäksi, jos näet mainoksen tuotteesta, josta pidät, sinun on kosketettava ’Lisää ostoskoriin’ -elementtiäja aloita tilauksen käsittely.

Android-sovelluksen avulla voit tarkkailla sinua koskevia suositeltuja teoksia, Etsy-alustan luokittelemia tuotteita, jopa omia liikkeitäsi. Lisäksi paikallisen järjestelmän avulla voit tarkastella myyjiä, jotka tulevat myymään tuotteita lähellä aluettasi tai aluettasi.

iPhonessani

Ensinnäkin siirryt mobiililaitteellasi App Storeen ja kirjoitat hakukoneeseen termin ”Etsy”. Jos sinulla on jo kyseinen sovellus iPhonessasi tai iPadissasi, suosittelemme varmistamaan, että siinä on uusin päivitys, jotta voit nauttia sen kaikista eduista.

etsy-sovelluksen logo

Jos haluat myydä tuotteita tällä alustalla, suosittelemme Etsy Selling -sovelluksen lataamista. Kehitetty matkapuhelimille iOS 10.3 -järjestelmällä ja korkeammat mallit. Se on yksinomainen matkapuhelinpalvelu kauppiaille tai myyjille. iPhone-laitteellasi näet sovelluksen jaettuna seuraavasti:

  • Paneeli. Näet yhteenvedon näyttämättömistä viesteistäsi, tilastoistasi, tuotetilauksistasi ja mainoksistasi nopeimmin.
  • Toiminta. Se näyttää milloin kauppa tai tuotteet on valittu suosikeiksi, hankitut tilaukset, uudet kommentit ja arvostelut.
  • Tilastot. Luokka, joka mahdollistaa yksityiskohtaiset tiedot mainoksistatulevat asiakkaat, liikenne, jotta voimme auttaa hyödyntämään myymälääsi kokonaisuudessaan.
  • Tilaukset. Tämä osio jaetaan avoimena ja valmiina. Siellä voit muun muassa suorittaa myyntiä, lisätä seurantatietoja, tulostaa tuloja, kommunikoida kiinnostuneen asiakkaan kanssa.

Kuinka löytää espanjalaisia ​​kauppoja Etsystä?

Jos haluat etsiä espanjalaisia ​​verkkoyrityksiä tästä sovelluksesta, suosittelemme, että siirryt ensin Etsy-alustan hakukoneeseen mobiililaitteellasi. Kirjoita sitten ”Made in Spain”, ja näytölle pitäisi ilmestyä useita kyseistä alkuperää olevia myymälöitä.

Toinen vaihtoehto on lisätä Espanjan maa kokoonpanopäivitykseen. Siten vain espanjalaiset verkkobasaaret näkyvät Etsy-sovelluksessa.

etsy-alustan verkkokauppa

Kuinka myydä Yhdysvalloissa Espanjasta Etsyn kanssa?

Ensinnäkin suosittelemme, että luot käyttäjän tähän sovellukseen, jos sinulla ei vielä ole sellaista. Sitten sijoitat myymäläsi sijainnin helpottaaksesi tuotteidesi myyntiä verkossa, kuten se tapahtuu suurilla alustoilla, kuten AliExpressillä.

Määritä seuraavaksi valuutta, valitse basaarin tarkoitus, luo mainos ja aseta maksutapa. Valitse lopuksi laskutustapa, eli miten haluat maksaa Etsy-alustan maksut.

Toinen vaihtoehto on tarjota kansainvälisiä lähetyksiä, se on tapa avautua tuleville asiakkaille, riippumatta siitä oletko uusi kauppias vai oletko ollut markkinoilla vuosia.

Kun ulkomailta kiinnostuneet ihmiset etsivät Etsy-sovellusta, he päättävät useimmiten tarkastella heidän maahansa toimitettuja tuotteita. Tarjoamalla kansainvälisen toimituksen he näkevät myös tuotteesi. Varmistaaksesi, että olet ulkomaisissa tutkimuksissa, aseta hinnat maille, joihin haluat lähettää tuotteitasi.

etsyn verkkosivusto

Lähetysprofiilit ovat helppo tapa säätää kansainvälistä toimitusta, jolloin voit nopeasti päivittää useita luetteloita samanlaisilla toimituskuluilla. Kun muutat kansainvälistä lähetysprofiilia, voit uusia kaikki vastaavat ilmoitukset dynaamisella versiolla.

Toinen vaihtoehto on täyttää sijainti profiiliisi. Näiden tietojen avulla käyttäjät voivat paikantaa sinut ja antaa kuluttajalle selkeämmän kuvan siitä, kuinka kauan tuotteen saapuminen kotiin kestää. Suosittelemme myös lisäämään koot ja painot mittausjärjestelmään. Sitä paitsi, kehittää selkeät säännöt kansainvälisille lähetyksille tuotekäytännöissäsi. Näin tarjoat ostajalle luottamusta ja turvaa paketin saapumisesta perille.